Zeki adamları severimOo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım programlarımı![]()
Zeki adamları severimOo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım programlarımı![]()
Kırmızı değil en azından. Üzmedi bu kutu, fena değil.Tüh 5.000 TL çıktı...
Hamdi Bey'den teklifini bekliyoruz...
------
Kanal fikrini kim verdi sana mosi?![]()
İşhm verdin sadece. Bu programı tekrar gün yüzüne çıkarma fikrinide ben verdimTüh 5.000 TL çıktı...
Hamdi Bey'den teklifini bekliyoruz...
------
Kanal fikrini kim verdi sana mosi?![]()
Reytingler dip yapar.Oo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım programlarımı![]()
İsim vermediiiimİşhm verdin sadece. Bu programı tekrar gün yüzüne çıkarma fikrinide ben verdimen az senin kadar çalışıyorum program ile
![]()
Oo Acun Bey diyor ki sinir etmeyin kendi kanalımı açıp oraya taşırım progr
Aynen, şurada edinilen reytinglerin en az yarısı benden kaynaklıReytingler dip yapar.@Dosi
Ben de almayı düşünüyorum. Zaten @xdragxx kutumu değiştirip 2₺ koydu biliyorum.Bence al fena para değil.@phoebebuffay
Yok ayol yapmazlar öyle bir şey.Ben de almayı düşünüyorum. Zaten @xdragxx kutumu değiştirip 2₺ koydu biliyorum.![]()
İlham verdin yazacaktım. Klavyeİsim vermediiiimKanal açsana falan dedim insanlar böyle işte unutuyorlar
![]()
Ayıp ediyorsun mosi yarışmacıyla bir oluyorsun ne diyim...İlham verdin yazacaktım. Klavyeismi zaten kendim buldum.
Evet, varım. En mantıklı kararın bu olduğunu düşünüyorum.Varım diyorsun yani son kararın mı?![]()
Ban karışma dedin, ötesi var mıAyıp ediyorsun mosi yarışmacıyla bir oluyorsun ne diyim...
Son kararım diyorsan yarışma burada bitiyor o zamanEvet, varım. En mantıklı kararın bu olduğunu düşünüyorum.![]()
Acun'dan beter bu @xdragxx her şeyi yapar. Yarışırken dikkatli ol derim...Yok ayol yapmazlar öyle bir şey.![]()
500 son ikeye kalsaydı 2 katı para alacaktınEvet, varım. En mantıklı kararın bu olduğunu düşünüyorum.![]()