The_Erinch
Favori Üye
Bakalım soracağı soruya göre göreceğizFelsefik gibi gözüken ama tırt olan sorular soruyor, alıntı bildirimine bakma bile.
Bakalım soracağı soruya göre göreceğizFelsefik gibi gözüken ama tırt olan sorular soruyor, alıntı bildirimine bakma bile.
Öyle diyorsan öyle değildir...Felsefik gibi gözüken ama tırt olan sorular soruyor, alıntı bildirimine bakma bile.
Bana bu soruyu sormamıştın...@The_Erinch aşk hayatın nasıl gidiyor.
Bütün gün pc başındasın sormama gerek yok.Bana bu soruyu sormamıştın...
Bunu doğru kabul etsek bile sanal ilişki denilen bir şey var.Bütün gün pc başındasın sormama gerek yok.
Manisaya geldikden sonra Manisa çukurunda boğuldum sanırım....Canım İzmitim..Hiç boş geçmedi İzmit...Manisaya bir geldik...6 yıl olacak aşk yok....Bu arada öyle sürekli sevgili değiştiren biri değilimdir... 3 yıl üzeri sürerdi ilişkilerim...Birtanesi çok ciddileşti..Askerden dönüşümü bile bekledi...askerden geldikden sonra 3 ay sonra ayrıldı....En çok bu ilişkim üzmüştü... 3.5 YIL@The_Erinch aşk hayatın nasıl gidiyor.
Açıkçası sanırım diyoloğumuz olmadı gibi birşey..O yüzden net birşey yazamayacağım. Negatif biri olsaydın yıllardır forumda olmazdın diye düşünüyorum.Aklı başında,olgun bir imajın var gözümde.@The_Erinch birbirimizi tanımamamıza rağmen Benim hakkımda ilk izlenimlerin neler?
Kendime göre eksik gördüğüm yönleri var...Belli zamanlarda paylaştım bunu KırmızılarlaForumda tuhaf bulduğun bir olay yada durum oldu mu?
Merak ettim.Kendime göre eksik gördüğüm yönleri var...Belli zamanlarda paylaştım bunu Kırmızılarla
Gerekirse sanada söylerim sonradan.
@Harunnn60 Soruların harika... @Silinmiş Üye duruldu yerini sen aldın... Ama şimdi Survivora odaklanıyorumUyku ile aran nasıl?
Kahve içmeyi sever misin? Ben çok severim.
Sanada döneceğim ama şimdi senin hayrannn olduğun Survivorumu izlicemİzmit'ten Manisa'ya gitmek ve yerleşmek nerden aklına geldi?Güzide cennet vatanımızda bana göre gidilebilecek en kötü şehirlerden biridir Manisa.
Benim hala yönetim ekibine girmemiş olmam.Forumda tuhaf bulduğun bir olay yada durum oldu mu?
Uyku ile aram çok iyidir ... Ama iş gereği haftaiçleri uyku az oluyor.....Yataktan kalkmak çok zor geliyor kimi günler...Uyku ile aran nasıl?
Kahve içmeyi sever misin? Ben çok severim.
Seni harcıyorlar bu forumda 😉Benim hala yönetim ekibine girmemiş olmam.@The_Erinch
Tamamen Üniversite tercihi gibi birşey...şube görüşmesinde tercih ettiğiniz il ve ilçeleri mail atınız dediler.. en sona manisa yazmıştım 🙄 Kısmetim Manisaymış. 6 yıl oldu; alıştım.İzmit'ten Manisa'ya gitmek ve yerleşmek nerden aklına geldi?Güzide cennet vatanımızda bana göre gidilebilecek en kötü şehirlerden biridir Manisa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?