45 Park cidden ne öyle ya sadece bovling oynamaya gitmiştim oraya bir kez.Kocaelide 9 tane Avm var..aralarında 10 dk yok
İstanbulda AVM ler karşılıklı yapılıyor.
Anayol üzerinde... 45Park Avm öldü gitti.. Bu tutar ama içi önemli.
45 Park cidden ne öyle ya sadece bovling oynamaya gitmiştim oraya bir kez.Kocaelide 9 tane Avm var..aralarında 10 dk yok
İstanbulda AVM ler karşılıklı yapılıyor.
Anayol üzerinde... 45Park Avm öldü gitti.. Bu tutar ama içi önemli.
Aynen Alper ; Eyüp ve Benden önce gelmiş@S.G.A.T. haftaya da beni al bari buraya![]()
@Harunnn60 sağlı sollu geliyorsunda bazı soruların cevapları fazla özele giriyor. onları bana hatırlat özelden yazayım,unutturma . mesela özel an falanHangi mevzu açıldığında sıkılırsın ve uykun gelir? @The_Erinch
Kuşadası Aydın dimi? Yoksa Aydında olan Didim mi.. yaw karıştırdım 🙄Aydın'da var md donalds, kahve alıp oturmak iyi oluyor. Açık hava, ferah bir yer.Hamburgerlerini hiç sevmiyorum ama.
BK'yı da aynı şekilde sevmiyorum, daha lezzetli bir sürü hamburgerler var biraz pahalı ama fiyatına değiyor.
![]()
Beni geçiştiriyorsun sanki.@Harunnn60 sağlı sollu geliyorsunda bazı soruların cevapları fazla özele giriyor. onları bana hatırlat özelden yazayım,unutturma . mesela özel an falan![]()
Aşk olsunBeni geçiştiriyorsun sanki.Not aldım.
![]()
Konunu çoşturmak için yarında sorular soracağım.Aşk olsun
2 sorunu özelden cevaplıcam dedim; forumdaki eksiklikler birde çok heyecan duyduğun an 😉
Düşünüyorum düşünüyorum..... En uzak olduğum konuları....Bilemedim ama bazen yengeçliğim tutar,kabuğuma çekilirim.Spesifik bir konu yok sanırım.Hangi mevzu açıldığında sıkılırsın ve uykun gelir? @The_Erinch
Tamammm ben o zaman 2 sinede gelmişimHayır ben Aydın merkezdeyim ama Kuşadası ve Didim Aydın'ın ilçeleri.![]()
Burger King’in patatesleri efsane.Aydın'da var md donalds, kahve alıp oturmak iyi oluyor. Açık hava, ferah bir yer.Hamburgerlerini hiç sevmiyorum ama.
BK'yı da aynı şekilde sevmiyorum, daha lezzetli bir sürü hamburgerler var biraz pahalı ama fiyatına değiyor.
![]()
Konu benden çıktı amaBurger King’in patatesleri efsane.Bu iki mağaza dışında bir yerden hamburger yemedim şahsen
Edit: hatırladım kendi hamburgerini yapıyordun galiba ismi aklıma gelmedi.
![]()
Editledim mesajımıGurme hamburgerleri tatsan bir daha uğramazsın o iki mekana da.Ayrıca BK v Mc arasında patatesleriyle meşhur olan MC'dir. Gerçekten de öyle ama hamburgerleri kıyaslarsan BK onu tokatlar.
![]()
Ohannes var Eyüp ManisadaEditledim mesajımıBana BK daha iyi geliyor belki
![]()
Ohannes’di galiba evet.Ohannes ve Öküz hayranı olarak yoruma kalbimi koydum. @dreamy Manisa'da yok ama İzmir'de var, gel bir gün gidelim birlikte bir öküz yiyelim.![]()
Aynen var.Ohannes var mı Manisa'da? 😱
Gel Öküz bahane, görüşmek şahane olsun.![]()
Instagram falan varsa ekleyebilirim gerçi orda da pp yok şu an pek kullanmıyorum.Bir gelişme var o zaman Manisa'da.Biliyorum, bir yoklayayım dedim yine.
![]()