The_Erinch
Favori Üye
2 olması lazım.@Harunnn60 1 soru kaldı değil mi sana daha cevap vermediğim.
İşten güçten fırsat bulamadım konudaki soruları ve yorumları okumaya. Sana özel değil son dönemde bu odada hemen herkese öyle oluyor.
Sevmediğin özelliklerin var mı?İşten güçten fırsat bulamadım konudaki soruları ve yorumları okumaya. Sana özel değil son dönemde bu odada hemen herkese öyle oluyor.
"Sana şu ana kadar sorulmayan sorulardan neyin sorulmasını isterdin?" diye tuhaf bir soru sorayım o zaman.Odadan şu ana kadar memnun kaldın mı, bu etkinliği beğendin mi? gibi yan sorularla da kapsamı genişletelim.
![]()
Öncelikle can Azerbaycandansın. Eurovision sayesinde ve eski forumumun katkısıyla çok Azerbaycanlı tanıdığım oldu.Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Ozan, 27Sevmediğin özelliklerin var mı?
Yaş 37 ne işin var forumlarda?
Mesleğinden memnun musun?
yığınla soru çıkarırım ama o zaman oda özelliğini yitirir.
Öncelikle bu bölümü sevdim...İnsanların gerçekten birbirini tanıması açısından önemli; özellikle @Silinmiş Üye sonra @Harunnn60 teşekkür ediyorum ki farklı farklı sorularla dahada olayın genişlemesini sağladılar.
Odanız içeriğine uygun kullanılırsa gerçekten çok faydalı... İnsan tanımak çok değerli bu dünyada...Her insan bir renk,bir sestir.
BHND ötesine çıkılırsa çok keyifli olur oda . Bu arada İsmin ve yaşın konusunda bilgi rica edeceğim.Çoğunuzu yavaş yavaş tanıyorum .
Teşekkürler. @bazinga
Düşüncelerin için teşekkürler.Öncelikle can Azerbaycandansın. Eurovision sayesinde ve eski forumumun katkısıyla çok Azerbaycanlı tanıdığım oldu.
Sezinlediğim; forumda seviliyorsun.
Rahat ve genişsin. Pek kimseden çekincen yok,özgür ruhlusun.
Tanıştığıma memnun oldum.
Seninde isim ve yaşını rica edeceğim.
Teşekkürler @Ahmed
Şuan ki ortalamanın üstünde yaşın varOzan, 27
BHND kanayan yarası odanın evet, yıllardır hep aynı.
37 de çok değilmiş. Daha önce de benzer yaşlarda çok aktif üyemiz oldu. Muhtemelen 10 sene sonra ben de onlardan biri olurum.
Ne işin forumlarda değil de neden Fav10 diye sorayım o zaman?![]()
Memnun oldum Ahmet.Düşüncelerin için teşekkürler.
Benim ismim nickimden belli olduğu gibi Ahmet. Yaşım ise 24.
@Dosi Sen nasıl sorular bekliyordun?Dervişin fikri neyse zikrinde odur.Çok fenasın 😡Sorulara bak
@The_Erinch Tols bu forumda 3 senedir düzenli konuştuğum ve samimi olduğum bir kaç arkadaşımdan biri. Hatta en fazla sohbet ettiğimde olabilir.
Onun BHND'si hakkındaki düşüncelerinde nokta atışı olmuşkısa zamanda iyi analiz etmişsin
![]()
@Tolstoyevski o sorulardan birini benim için sordu. Aramızda bir mesele vardı da@Dosi Sen nasıl sorular bekliyordun?Dervişin fikri neyse zikrinde odur.![]()
Hangisini sana sordu?Öğrenebilir miyim?@Tolstoyevski o sorulardan birini benim için sordu. Aramızda bir mesele vardı da![]()
gıcıklık yaptı evet
![]()
Bana sormadı, benim için sorduHangisini sana sordu?Öğrenebilir miyim?
Senin için hangi soruyu sordu?Lütfen açıklar msn?Bana sormadı, benim için sordu![]()
içkiden nefret ediyorum ve Gs'yide sevmemSenin için hangi soruyu sordu?Lütfen açıklar msn?![]()