FF Sorgu Odası - Hafta 81 - Sorgudaki İsim: The_Erinch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manisa'da yaşadığını biliyordum. Ömrümün 8 yılı Manisa'da geçmiş ve kısmen Manisalı sayılabilecek biri olarak memnun oldum tekrar. Hangi ismini daha çok kullanıyorsun? 😁

Yaşını hiç bu kadar büyük tahmin etmiyordum. Genel olarak ciddi bir mizacın var yorumların da ama kimseyle bir husumetin yok. Herkesin her düşüncesine saygın var bu konuda kendimi sana benzetiyorum. Keşke herkes öyle olsa...

Kişisel olarak kimseyle ters düşmek isteyen biri değilim. Eğer öyle bir izlenim verdiysem üzülürüm ama olaylara bakış açımda mezun olduğum bölümün de etkisiyle genele uymayan yorumlarım oluyor sorgularım her şeyi çünkü. Rahatsız da edebilir bu benim öyle bir çekincem yok ama niyeyse yaptığım yorumlarda insanlar saygı gösterme konusunda aynı hoşgörüye sahip olamayabiliyor. Banane ve sanane demeyi öğrenmemiz lazım. İnsanların her türlü düşüncesine saygı göstermek lazım...
Aslında Hayır demeyi bilmeyiz ama kırmadan.
Ama ağzım sivri olsada...Öyle kolay yapamıyorum bazen ya. Hıımm evet öyle deyip;geçiyorsun bazen.
Ama dediğin gibi her zaman karşı taraf haklı değildir ama süreklide ben haklıyım arabasını sürersen..çok korna yersin 😉
Dediğim gibi seviyorum seni;tekrar memnun oldum.

• Beğendim
Reactions: blacklion
1-) Fenerbahçe ile yaşamış olduğun en büyük travma-üzüntü neydi?
2-) FB ile en mutlu olduğun anı-maç?
3-) Fatih Terim hakkında ne düşünüyorsun?
4-) En sevdiğin alkol türü nedir?
5-) BHND? :A
Çok fenasın 😡 :A Sorulara bak :T:

@The_Erinch Tols bu forumda 3 senedir düzenli konuştuğum ve samimi olduğum bir kaç arkadaşımdan biri. Hatta en fazla sohbet ettiğimde olabilir.
Onun BHND'si hakkındaki düşüncelerinde nokta atışı olmuş :A kısa zamanda iyi analiz etmişsin :A

Varsa benim hakkımdaki görüşlerin nelerdir? (översen güzel olur, karizmamı arttırmam lazım. :A)
Dostum ben sana özeldende yazacaktım..
İbretle takip ediyorum...O kadar güzel atarların varki :)
Forumun asi çocuğusun benim için. Tabi bu benim sadece 3 aylık gözlemim.
Sende özgüveni yüksek bir adamsın; bana göre sende böyle manzara karşısında 3 5 bira ile saatlerce sohbet edilecek bir hava var.
Tanıştığıma memnun oldum.

• İlginç
Reactions: DarkLegenD
Sevdim bu odayı.... Herkesi ziyarete bekliyorum..
Unutmayın insanları tanımaya çalışın..
Ben eski forumumum sayesinde Türkiye yi gezdim..Okadar harika arkadaşlıklar,dostlukla biriktirdim ki..

• Beğendim
Haklı haksız üzerinden demedim, bir olaya herkesin bakış açısı aynı olamaz ve buna saygı göstermek gerekir. Bu konuda eksikliğimiz olduğunu düşünüyorum sadece forum üzerinden değil ülke olarak, millet olarak niyeyse farklı görüşte ki kişilere saygı göstermek pek bilinen ve kabul gören bir durum degil ne yazık ki...

Hangi ismi daha çok kullanıyorsun diye sormuştum ama Erinç'i galiba? :A
Sanırım senin sorunda buna cevap verdiğim için atladım ama evet Erinç . İhsanı teyzemler bazen kullanır oda babalarını yad etmek için. Günlük hayatta İhsan deseler dönüp bakmam.

Zaten hayatta ki kavgalar dediğin olay yüzünden çıkmıyor mu; karşılıklı orta noktada buluşamıyoruz..Yani gri alanları tercih etmiyoruz. Bazende gri alanları tercih etmeli bence.

• Beğendim
Neden evlenmedin peki, sonuçta belli bir yaşa gelmişsin çevre baskısına maruz kalıyorsundur. :(

Her konuda gride buluşamazsın ama. Ne bileyim mesela en sevdiğin renk maviyse ben sana tutup da en güzel renk kırmızı diye bir baskı kuramam ki. Ya da ikisi de degil morda buluşalım gibi bir durumda olamaz. Kişisel zevk ve tercih meselesi bu, saygı duymak lazım herkesin düşüncesi aynı olamaz...
Soruların çok iyi;beğendim..İyi yerlerden geliyorsun.

Evlilik konusu komplike bir durum...Baskı olmaz mı....Offffffffffff Şube Müdürümden ailenin her ferdine kadar..
İzmitteyken çok uzun süreli ilişkilerim oldu ama tası tarağı topladım Manisaya geldim..Nedense burada o konuda bir uğursuzluk var.. Yada 2001 den beri ailen ayrıyım,kendi dünyamı kurmamım verdiği rahatlık yada ne bileyim daha mı seçici oluyoruz daha mı çok seçiliyoruz bilmiyorum ki..

Saygı,saygı ve saygı. Renler ve zevkler tartışılmaz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğendim
Ben de açıkçası reelde görüşmeyi tercih ederim burdaki sanal sohbettense. Seninle de yakınız aslında Aydın-Manisa 2 saat bir ara görüşülebilir. 😁
Sana aynısını yazacaktım...Kalp birmiş.
Dediğim gibi eski mod olduğum forumda ben Türkiye gezdim...Çok insan biriktirdim. Tabikide görüşürüm..Ağırlamak isteirm seni Manisada..Ehh bekar evi açık :)

• Harika
@The_Erinch hoşgeldin sorgu odasına. :D

Kendini tanıtmışsın önceki sayfalarda, hakkında bir şeyler öğrenmek güzel oldu. :) Sorgu odası sayesinde daha çok kaynaşacaksındır forumla.

Klasik soruyla başlayayım ben de. Benim hakkımda ne düşünüyorsun :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
@The_Erinch hoşgeldin sorgu odasına. :D

Kendini tanıtmışsın önceki sayfalarda, hakkında bir şeyler öğrenmek güzel oldu. :) Sorgu odası sayesinde daha çok kaynaşacaksındır forumla.

Klasik soruyla başlayayım ben de. Benim hakkımda ne düşünüyorsun :A
Ooooo Patron gelmiş;
Önümü ilikleyem önce :)

Elbette; benim hakkımda ne düşünüyorsun ötesinde @Silinmiş Üye iyi gidiyor;herşeyi sorabilirsiniz.Çünkü oturmuş kemİk kadronuzun dışında yeni isimlerde size iyi gelecektir.

Adını,yaşını bilmiyorum ama ağırbaşlı ve bir kimliğe sahip olduğuna inanıyorum.
Bir ağırlığın var.
Özelden her sorumada tüm içtenliğinle cevap yazdın;teşekkür ederim.
Kibar ve gelişime açık; kendini geliştirmişssin.
Kesinlikle biriktirmek isteyeceğim insan türündensin.

• Beğendim
Reactions: Bully
Bana bile bu yaşta baskı kuruyorlar ve durumum da senden farklı. Evlenemem diyemem de... Bir şekilde iş sahibi olup senin gibi bir hayat kurmam lazım. Şu an idolüm durumundasın. :A Aileden ayrı kilometrelerce uzak tek başına bir hayat...

Kesinlikle, bunu motto edinmek lazım. Bütün sokaklara, tabelalara bu yazıyı yazmak lazım insanların gözüne sokmak lazım. :A
Hahahaha :) Tamam tamam haftaya bekliyorum; ilk içeceğin benden Seni manisa manzaralı Spile çıkaramda hayatı birde tepeden gör :A :A

• Harika
Ooooo Patron gelmiş;
Önümü ilikleyem önce :)

Elbette; benim hakkımda ne düşünüyorsun ötesinde @Silinmiş Üye iyi gidiyor;herşeyi sorabilirsiniz.Çünkü oturmuş kemİk kadronuzun dışında yeni isimlerde size iyi gelecektir.

Adını,yaşını bilmiyorum ama ağırbaşlı ve bir kimliğe sahip olduğuna inanıyorum.
Bir ağırlığın var.
Özelden her sorumada tüm içtenliğinle cevap yazdın;teşekkür ederim.
Kibar ve gelişime açık; kendini geliştirmişssin.
Kesinlikle biriktirmek isteyeceğim insan türündensin.
Estağfurullah. :D

Katılıyorum dediklerinize. :) Yeni ve güzel bir renk oldunuz kesinlikle, iyi ki geldiniz, katıldınız aramıza.

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için, sizden bunları duymak sevindirici. Adım Kaan, 94 doğumluyum. Doğma büyüme Ankaralıyım, Bilkent İşletme'den yeni mezun oldum.

Ben de tanıştığıma memnun oldum. :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Estağfurullah. :D

Katılıyorum dediklerinize. :) Yeni ve güzel bir renk oldunuz kesinlikle, iyi ki geldiniz, katıldınız aramıza.

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için, sizden bunları duymak sevindirici. Adım Kaan, 94 doğumluyum. Doğma büyüme Ankaralıyım, Bilkent İşletme'den yeni mezun oldum.

Ben de tanıştığıma memnun oldum. :D
Memnun oldum Kaan.
12 yıl var aramızda ama evet bana o düşünceleri verdin..
Hayat yolunda başarılar..
Ankara soğuktur;havasının soğunu benliğine alma hayat yolunda ama. 😉
Sevgiler.

• Beğendim
Reactions: Bully
Yaşın ve memleketin hakkında başka bilgim yoktu. İsmini hiç sormadım 😱 Bu arada çok farklı bir ismin varmış. Hiç duymamıştım :D Demek bankada çalışıyorsun. Ozaman sana sorularla gelirim yakında :A :A

@Silinmiş Üye yaş mevzusu şuydu: Erinç bir konuda 'Temmuz'da doğdum, bir ramazan ayıydı' diye yazmıştı ve benim aklımda kalan 30 yılda bir, ramazan aynı zamanlara denk geliyor ve oyüzden anında 82 ve 83 yılına baktım ve doğru tahmin etmiş oldum :D @Sherlock @MEnes @MasacRE yani yine sherlockçuluğum tuttu :A
Ben tam yılları olmasa da yaşının bizden büyük olduğunu tahmin ediyordum. Muhtemelen 30+ dır diyordum, 37'miş :D İsminin de Erinç olduğu belliydi zaten yahu, nickinde yazıyor işte :A

@The_Erinch Abi mi diyeceğiz o zaman sana bu durumda, sanırım aramızdaki yaşı en büyük insan da sensin haberin olsun :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and The_Erinch
Merhaba;
İşte ucu açık ama net bir soru..
@Silinmiş Üye sorusunda biraz kendimden bashettim;aynılarını yazıp,kirlilik yapmak istemiyorum.
İzmitliyim ;tüm ailem orada; Daha önce Akbank Çağrı Merkezinde çalıştım daha sonra kendi isteğimşe şubeciliğe adım attım ve 2014 den beri Manisadayım.
Tek yaşıyorum; dizileri severim;sinema hastasıyımdır.(daha önce sinemdada çalıştım);ciddi bir koleksiyonum var hem veritanabı olarak hemde fiziksel vcd olarak.Müzikle aram iyidir;evdeysem muhakkak radyo yada fizy açıktır.Eskileride severim;oturup 80ler 90 lar dinlerim yada bir bakmışın klasik müzik eşliğinde kitap okuyorum.
Deliyimdir;normal değilim zaten bu hayat normal olarak çekilmez. Ağzım sivridir;lafımı esirgemem. Eleştirmeyi ve eleştirilmeyi severim. Tak tak herşeyi söylerim; yakın çevrem bu nedenle bazen bana danışır çünkü güzelde olsa kötüde olsa doğruyu söylediğimi bilir.
İnsanları severim;yeni insanlar tanımayı severim. Paylaşmayı severim,bilgi akışı..yeniliklere açığımdır.
Sportmen bir adam değişim ama kulağımda kulaklık uzun yürüyüşleri seven biriyim,doğayı severim Manisa Spil Dağına çıkmışlığım çoktur.,
Arkadaşlarla kahkahı soıhbetlerin yanında salya sümüklü zamanlarıda severim.Hayat paylaştıkça keyifli.
Alkolle aram iyidir; araç sürmeyi severim.
Çok uzun oldu galiba özür dilerim...anlayacağın gibi yazmayıda severim... Gene yazarım ya :)
@Dosi bu mesajına neden kızmıştır sence:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben tam yılları olmasa da yaşının bizden büyük olduğunu tahmin ediyordum. Muhtemelen 30+ dır diyordum, 37'miş :D İsminin de Erinç olduğu belliydi zaten yahu, nickinde yazıyor işte :A

@The_Erinch Abi mi diyeceğiz o zaman sana bu durumda, sanırım aramızdaki yaşı en büyük insan da sensin haberin olsun :D
Aynen ben bu tarz platformlarda hep The_Erinch kullanırım.
Ahahahaha...ağır abi gibi gezeyim :) hiçte bana göre değil yaw.

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...