The_Erinch
Favori Üye
Aslında Hayır demeyi bilmeyiz ama kırmadan.Manisa'da yaşadığını biliyordum. Ömrümün 8 yılı Manisa'da geçmiş ve kısmen Manisalı sayılabilecek biri olarak memnun oldum tekrar. Hangi ismini daha çok kullanıyorsun? 😁
Yaşını hiç bu kadar büyük tahmin etmiyordum. Genel olarak ciddi bir mizacın var yorumların da ama kimseyle bir husumetin yok. Herkesin her düşüncesine saygın var bu konuda kendimi sana benzetiyorum. Keşke herkes öyle olsa...
Kişisel olarak kimseyle ters düşmek isteyen biri değilim. Eğer öyle bir izlenim verdiysem üzülürüm ama olaylara bakış açımda mezun olduğum bölümün de etkisiyle genele uymayan yorumlarım oluyor sorgularım her şeyi çünkü. Rahatsız da edebilir bu benim öyle bir çekincem yok ama niyeyse yaptığım yorumlarda insanlar saygı gösterme konusunda aynı hoşgörüye sahip olamayabiliyor. Banane ve sanane demeyi öğrenmemiz lazım. İnsanların her türlü düşüncesine saygı göstermek lazım...
Ama ağzım sivri olsada...Öyle kolay yapamıyorum bazen ya. Hıımm evet öyle deyip;geçiyorsun bazen.
Ama dediğin gibi her zaman karşı taraf haklı değildir ama süreklide ben haklıyım arabasını sürersen..çok korna yersin 😉
Dediğim gibi seviyorum seni;tekrar memnun oldum.