FF Sorgu Odası - Hafta 81 - Sorgudaki İsim: The_Erinch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Desene iyi maskeliyorsun o zaman kendini..sanal alemde insanlar olmak istedikleri gibi davranıp bazen kendilerini unuturlar.Sen kendini unutmazsan sorun yok..
@MasacRE sormuş sanırım; abi diyebilirsiniz ..demezsenizde hiç yadırgamam. :)
Keşke kendimi unutsam ve sanal hâlimi gerçekte yaşayabilsem. :A

@DarkLegenD dibimde, Denizli'de ama o kadar kafa dengi olmamıza rağmen görüşmeye yanaşmadı. Sence ne kadar özgüven sahibi ve saatlerce sohbet edebilir? :A @The_Erinch
Basit ve doğru bir tespit. 10 üzerinden 1, hadi hatrınız var diyelim, 2 özgüvene sahip olsaydım şu an -abartısız- kadehlerimizi tokuşturuyor olurduk.

• Güldürdün
Reactions: blacklion
@DarkLegenD dibimde, Denizli'de ama o kadar kafa dengi olmamıza rağmen görüşmeye yanaşmadı. Sence ne kadar özgüven sahibi ve saatlerce sohbet edebilir? :A @The_Erinch
Eski forumdan bir çocuk var(10 yıl oldu halen konuşuyoruz) çocukla her muhabbeti yaptık ama halen yüzyüze görüşmedik..aklıma o geldi..
Kaçıyorsa bir nedeni vardır; vayyy sende burnumun dibindesin.. @Silinmiş Üye kordinatları al..böylelerine ne yapılır..gidilir karşısına dikilinir.
Bireysel sohbetin iyidir belki..
Çok gizleme kendini.

• Güldürdün
Manisa’nın en sevmediğin özelliği nedir? :) @The_Erinch
Harika bir soru daha..... BHND ile gelmedin 😉

Manisa bir Çukur..
Sevdiğim tek yanı çok iyi insanlar tanıdım,2.ailemi kurdum.
Onun dışında sırtını dayamış İzmire...Sosyal gelişim SIFIR. Hayal Kahvesi nasıl açıldı buraya aklım almıyor... 3 ay ömür veriyorum.Sosyal ve kültürel açıdan sıfır; 1 avm 2 sinema var koca şehirde..bu bile minicik bir örnek.

• Beğendim
Reactions: dreamy
Harika bir soru daha..... BHND ile gelmedin 😉

Manisa bir Çukur..
Sevdiğim tek yanı çok iyi insanlar tanıdım,2.ailemi kurdum.
Onun dışında sırtını dayamış İzmire...Sosyal gelişim SIFIR. Hayal Kahvesi nasıl açıldı buraya aklım almıyor... 3 ay ömür veriyorum.Sosyal ve kültürel açıdan sıfır; 1 avm 2 sinema var koca şehirde..bu bile minicik bir örnek.
Hayal Kahvesi ne ara açıldı haberim yok. Oysa iki hafta önce ordaydım hiç duymadım. :A

Katılıyorum ama yeni Avm açılacak Prime diye biliyorsundur belki o zaman bir nebze gelişim gösterebilir. :)

Hayal Kahvesi ne ara açıldı haberim yok. Oysa iki hafta önce ordaydım hiç duymadım. :A

Katılıyorum ama yeni Avm açılacak Prime diye biliyorsundur belki o zaman bir nebze gelişim gösterebilir. :)
14 Şubat...
Manga,Haluk Levent,Gökhan Tepe birçok isim var listede.

Vallahi bilmiyorum 45ManisaPark geldi havasını aldı..
Prime bilmiyorum;diktiler kuleleri aylardır tuğla örüyorlar.

• Güldürdün
  • Güldürdün
Merhabalar;
Gene çok net bir düşüncem yok senin hakkında;zamanla elbette olacaktır ama forumda sevilen ve yorumlarını gördüğüm hatta kimi konularda ortak noktaya geldiğim birisisin.
Senide sıcakkanlı ve sevgi dolu görüyorum.
Tanıştığıma memnun oldum.

Neler izlersin;
Aslında bilimkurgu ve fantastik adına yığınla dizi izledim ve izliyorum isim olarak saymak uzun sürecektir.
Ama mesela hayatın içinden gelen Greys Anatımy, Amsterdam, Station 19 tarzı dram dolu dizilerede bayılıyorum.
Şuan farklı platformlardan takip ettiğim çok dizi var ya :)
Bu arada kendimden yukarıda bashettim ama sana şöyle yazayım; sulugözlüyüm galiba yengeç olduğum için @vadikızı daha iyi bilir :) Çok ağlıyorum,insan gazetede haber okurken ağlarmı ahamda ben.
Bazen tek kalmayı kendimi soyutlamayı seviyorum ama genede insansız olmuyor.
O yüzden birileri olmalı hep sohbet edecek,gülecek değil mi?
Spesifik sormak istediğin varsa sorabilirsin.

Hoşgeldin sorgu odasına kolay gelsin :D
Aynen öyle su grubunda Yengeç ve çok duygusaldır :D

benim sorum yok soracaklarımı sormuşlar zaten benim hakkımdaki düşüncelerini söyle yeter :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Sendeki Fenerbahçe arzusundan çalmalıyım @pompy ; okadar kırgınım ki takımıma ama senin totemlerini takip edeceğim.

Hoşgeldin sorgu odasına kolay gelsin :D
Aynen öyle su grubunda Yengeç ve çok duygusaldır :D

benim sorum yok soracaklarımı sormuşlar zaten benim hakkımdaki düşüncelerini söyle yeter :D
Öncelikle hoşbuldum...
Evet bayağı soru aldım ama en çok @Silinmiş Üye deşiyor valla; hafta uzun :) Bekliyorum daha sorular.
Sende bu forumda benimle iletişim kuranlardansın;
Senide @Dosi gibi sıcakkanlı ve insanlarla barışık buluyorum.
Bazen ketumsun;duygusal olduğuna inanıyorum.
Seninde kendi dünyan var.
Keyifli ve sıcakkanlısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...