FF Sorgu Odası-Hafta 72-Sorgudaki İsim xBUGRAx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benim gibi TOTAL işleri izlemeyi sevdiğini saklamadığın için seviyorum seni. :A Olayların içindesin sıklıkla iyi kaldırıyorsun. :A Şarkı söylediğin videolar ve fotoğraflarını paylaşman güzel renkli bir üyesin. :D Twitter'da yükselirsin umarım. :A

4N1K İLK AŞK'IM bu hafta 6.bölüm yani çok iyiymiş en iyi bölümmüş o yüzden fragmanı sona saklıyorlar yakında çıkacak, sorum şu 4.50 5 arası gelir mi haftaya artık?:bhr:

TOTAL'de yükseliş devam edebilir. :D

Zuhal'im yeniden 4 alır mı yeni sezonda FOX'um da:bhr:

İnşallah yükseleceğini düşünüyorum.

ŞEVKAT im eylül'de geri dönecek gibi Cumartesi olursa 4 alır mı ?:love1::love1:

Dönmez platosunda Birol Güven dizi çekmeye başlamış. :D

Hoşbuldum dislike'larımın yarısından çoğunun sahibi. :A Senden daha çok Kanal D izlesem de Kanal D'ye olan bağını anlıyorum. :A Yorumlarını, yöneticiliğini, fotoğraflarını beğendiğim bir üyesin. :bhr: Twitter'da ne ara bu kadar takipçin oldu anlamadım. :A @Billy Kane ile olan ilişkinizi de kem gözlerle takip ediyorum. :A
Twitter’da paylaşımım çok, izleyici de beni seviyor ve takip ediyor. :bhr: Hedef 10 bin takipçi inşallah...

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D

Beraber yöneticilik yapmıştık. Çok iyi ve tecrübeli bir yöneticiydin. :D Yorumlarını kaliteli buluyorum. Gitmeden önce Tuba Büyüküstün fanıydın hâlâ öyle misin? Ben Rihanna fanıydım geçti. :A

Azaldı diyebilirim. Beğendiğim bir kadın olarak kalacak. :D
😱 ben şok 😱 Rihanna benim için Buğra demekti. 😱 :D

Benim gibi TOTAL işleri izlemeyi sevdiğini saklamadığın için seviyorum seni. :A Olayların içindesin sıklıkla iyi kaldırıyorsun. :A Şarkı söylediğin videolar ve fotoğraflarını paylaşman güzel renkli bir üyesin. :D Twitter'da yükselirsin umarım. :A
Aynen total işleri neden saklayayım ki gizli saklı izlemek bana göre değil :A Twitter'da kendi çabalarımla çok iyi iş çıkarttığımı düşünüyorum Deniz Tural adıyla yükseleceğim inşallah şu an 692 kişi ama olsun :A

Aynen total işleri neden saklayayım ki gizli saklı izlemek bana göre değil :A Twitter'da kendi çabalarımla çok iyi iş çıkarttığımı düşünüyorum Deniz Tural adıyla yükseleceğim inşallah şu an 692 kişi ama olsun :A

Can Kırıkları ile yükselirsin gibi. :A

Sırayla Ankara'da yaşayan üyelerin kaldıkları semtleri puanlar mısın :A

Klasik soruyu sormama gerek yok. Cevabı bekliyorum. :A

Kırgın Çiçekler dizisinde kızlardan en sevdiğin hangisidir? Bir de kızlar dışında en beğendiğin karakter hangisiydi? Bir de en güzel sahne buydu bence bugüne kadar dediğin hangisi :A

Kırgın Çiçekler dizisinde kızlardan en sevdiğin hangisidir? Bir de kızlar dışında en beğendiğin karakter hangisiydi? Bir de en güzel sahne buydu bence bugüne kadar dediğin hangisi :A

Cemre'yi seviyordum. Gökhan iyiydi kızlar dışında. :A Kemal'in ölüm sahnesi. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...