Aman ben de bişi sandım @Billy Kane nin hiçbir şeyi belli olmuyodu o fotodaTeen Wolf konusuydu en önde yorum yapıyordun![]()
Aman ben de bişi sandım @Billy Kane nin hiçbir şeyi belli olmuyodu o fotodaTeen Wolf konusuydu en önde yorum yapıyordun![]()
Başka foto atsanaŞey yapsana toplu etiket herkes görsün böyle tek tek zor olur.![]()
Yaptım zaten hatamı arayacağına ona baksaydın keşke kıçı açıkŞey yapsana toplu etiket herkes görsün böyle tek tek zor olur.![]()
Bu lakabı çok beğendimYaptım zaten hatamı arayacağına ona baksaydın keşke kıçı açık![]()
![]()
![]()
La benim sorumu da cevaplaForumda en eski tanıdıklarımdan birisin. O zamanlar yaşanan efsane kanal kavgalarında FOX'u savunurken en büyük destekçilerimdendin. Ara verdiğim dönemde en büyük değişimi yaşayan kişi olmuşsun.Yeni halini çok beğeniyorum daha çok paylaşmalısın.
![]()
Bu konu için demiyorum Teen Wolf konusunda ki resmim için herkes görsünde böyle tek tek bahsetme millete diye dedim.Yaptım zaten hatamı arayacağına ona baksaydın keşke kıçı açık![]()
![]()
![]()
Bir foto attın bizi çoşturdun gerisini de atTövbeliyim bi salın artık beni.![]()
@xBUGRAx benim hakkımda ne düşünüyorsun
Bisex olsan benimle olur muydun
Sevgilin var mı
Hangi şehirdesin![]()
Değerlidir benim kıçım baksana gün boyu dilinden düşürmüyosun maşallah.
Aa @serhatt bak yine böyle oldu.Tipimi erkekler beğenmiyor.Hoş bugün öyle biri bana geldi ki ah ah ama bugün dışarı çıkamıyordum ve kendisi yarım İzmire gidiyor kadersiz bahtımEğlenceli bir üyesin. Seni gördükten sonra tam ben de hissettirdiğin kişiliğin vücut bulmuş hali olarak göründün. Genç, dinamik, zıpır, tatlı bir tip.Olmazdım çünkü bu saydıklarım o hissi vermiyor.
Sevgilim yok, Ankara'da yaşıyorum.
![]()
Whatsapp'ta atıyorum Harun'la Ahmed'in gözler bayram ediyor.Bir foto attın bizi çoşturdun gerisini de at![]()
Yazıklar olsun.Ahmede atıyosan bana da atsana 😱 Çocuk aynı benim gibi kaslı erkek seviyorWhatsapp'ta atıyorum Harun'la Ahmed'in gözler bayram ediyor.![]()
O sizin gibi sulanmıyor bakıp çıkıyor.Yazıklar olsun.Ahmede atıyosan bana da atsana 😱 Çocuk aynı benim gibi kaslı erkek seviyor![]()