FF Sorgu Odası-Hafta 72-Sorgudaki İsim xBUGRAx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin sorgu odasına, ben de klasik soruyla başlamazsam olmaz :A Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D

Yaptığın yazım hatanı fark ettiğim çido. :A @Çiğdem-

Bhnd? Düşüncelerinde değişiklik oldu mutlaka. :A

Forumda en eski tanıdıklarımdan birisin. O zamanlar yaşanan efsane kanal kavgalarında FOX'u savunurken en büyük destekçilerimdendin. Ara verdiğim dönemde en büyük değişimi yaşayan kişi olmuşsun. :A Yeni halini çok beğeniyorum daha çok paylaşmalısın. :bhr:

Forumda en eski tanıdıklarımdan birisin. O zamanlar yaşanan efsane kanal kavgalarında FOX'u savunurken en büyük destekçilerimdendin. Ara verdiğim dönemde en büyük değişimi yaşayan kişi olmuşsun. :A Yeni halini çok beğeniyorum daha çok paylaşmalısın. :bhr:
La benim sorumu da cevapla :bağır:

@xBUGRAx benim hakkımda ne düşünüyorsun :D

Bisex olsan benimle olur muydun :D

Sevgilin var mı :D

Hangi şehirdesin :D

Eğlenceli bir üyesin. Seni gördükten sonra tam ben de hissettirdiğin kişiliğin vücut bulmuş hali olarak göründün. Genç, dinamik, zıpır, tatlı bir tip. :A Olmazdım çünkü bu saydıklarım o hissi vermiyor. :A Sevgilim yok, Ankara'da yaşıyorum. :D

Eğlenceli bir üyesin. Seni gördükten sonra tam ben de hissettirdiğin kişiliğin vücut bulmuş hali olarak göründün. Genç, dinamik, zıpır, tatlı bir tip. :A Olmazdım çünkü bu saydıklarım o hissi vermiyor. :A Sevgilim yok, Ankara'da yaşıyorum. :D
Aa @serhatt bak yine böyle oldu.Tipimi erkekler beğenmiyor.Hoş bugün öyle biri bana geldi ki ah ah ama bugün dışarı çıkamıyordum ve kendisi yarım İzmire gidiyor kadersiz bahtım :(

Sevgilin olur dont worry :A Ankaradaki üni oldu fakat çoktan İstanbula kayıt yaptırdım :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy