Ben de bakıp çıkarım çünkü yavaş yavaş libidom düşüyor.Hele okul açılınca hepten düşcekO sizin gibi sulanmıyor bakıp çıkıyor.![]()
Ben de bakıp çıkarım çünkü yavaş yavaş libidom düşüyor.Hele okul açılınca hepten düşcekO sizin gibi sulanmıyor bakıp çıkıyor.![]()
Forumda bu x'li nickleri neden yaptığına anlam veremediğim kişilerden birisin. İlk defa soruyorum neden xBUGRAx?
Ve foruma ilk olarak benim sorduğum ve herkese pelesenk olan Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun'u sormadan olmaz.
Kanal fanlıklarını da ilk forumda başlatan bendim ama daha sonra saçma bulup bıraktım. Peki sen neden devam ediyorsun mesela, hoş @xemrexxx benzer bir soru sormuş ama ben neden devam ettiğini sordum sadece. Sonuçta bir kazanç vs. yok ya ondan.![]()
Senin hakkında yorumuumu okumuştun şimdi bende benim hakkımda yorumunu duyayım @xBUGRAx sonra sorular gelir![]()
![]()
![]()
Toprak mi Havva
Yeşim mi lale mi
Asuman mi Leyla mi
Hamiyet mi Sultan mu
Zümrüt mu ikbal mi
Bahar mi şirin mi
Portakal mi Küçükkaya mu
Kanka özelden numaranı atsana grup kurunca ekliyim.Whatsapp'ta atıyorum Harun'la Ahmed'in gözler bayram ediyor.![]()
Hoşgeldin sorgu odasına, ben de klasik soruyla başlamazsam olmazBenim hakkımda ne düşünüyorsun?
![]()
Grupta kimler olacak ona göre atarım.Kanka özelden numaranı atsana grup kurunca ekliyim.![]()
Özgür, Buğra, Harun, Umut, Ahmet, ben falan bizim tayfa işte.Grupta kimler olacak ona göre atarım.![]()
@xBUGRAx hayırlı olsun kolay gelsin ablamm ben nickinle ilgili soracağım neden sonda ve başta x varve hakkımdaki düşüncelerin
![]()
Aaa çok teşekkürler sevindim düşüncelerineForuma döndükten sonra seni gerçekten tanıma imkanı buldum.Eski zamanda seninle ilgili hatırladığım fake hesap olduğun, kız olmadığın iddiaları kalmış.
Döndükten sonra bu kadar sevildiğini görmeme şaşırmıyorum. Gerçekten çok iyi niyetli, samimi, hoş sohbet bir üyesin iyi ki foruma üye olmuşsun kadın eli değmiş valla.
![]()
@xemrexxx Düşürmüyor her yer de paylaşmaya başlamış onun diline düşen kurtulamıyor zatenDeğerlidir benim kıçım baksana gün boyu dilinden düşürmüyosun maşallah.![]()
Adım sade olarak alınmıştı ben de x'leri yanlara süs koydum.Neden adımla almak istediğimi hatırlamıyorum ama başka nickle alsam ergence bir şey olurdu sanırım o zaman değiştirirdim iyi ki almamışım.
İnsanları kırmamaya çalışan, duygusal bir üyesin. Yeğenlerin ile olan ilişkin çok tatlı Instagram'da.
![]()
Ben o x'leri süs olarak koydum başa ve sona bir anlamı yok.
Seninle o kanal savaşları yaşanan dönemde sürekli göndermeli sohbetlerimiz olduğunu hatırlıyorum.Şimdi ise daha sıcak sohbetlerimiz. Çok kibar, düşünceli bir üyesin keşke kesintisiz olsan forumda.
Ben futbol sevmiyorum takım tutmuyorum, kanal tutuyorum buna bağladım en son bu duygumu.O reyting sonuçlarını merakla beklemek falan aynı hissi uyandırıyor sanırım.
TV sektörüne de ilgim var.
![]()
Aaaa süper.Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Uzun yorum olsun.
![]()