xBUGRAx
Süper Emekli
BHND Buğra![]()
Benim gibi TOTAL işleri izlemeyi sevdiğini saklamadığın için seviyorum seni.
BHND Buğra![]()
4N1K İLK AŞK'IM bu hafta 6.bölüm yani çok iyiymiş en iyi bölümmüş o yüzden fragmanı sona saklıyorlar yakında çıkacak, sorum şu 4.50 5 arası gelir mi haftaya artık?![]()
Zuhal'im yeniden 4 alır mı yeni sezonda FOX'um da![]()
ŞEVKAT im eylül'de geri dönecek gibi Cumartesi olursa 4 alır mı ?![]()
Twitter’da paylaşımım çok, izleyici de beni seviyor ve takip ediyor.Hoşbuldum dislike'larımın yarısından çoğunun sahibi.Senden daha çok Kanal D izlesem de Kanal D'ye olan bağını anlıyorum.
Yorumlarını, yöneticiliğini, fotoğraflarını beğendiğim bir üyesin.
Twitter'da ne ara bu kadar takipçin oldu anlamadım.
@Billy Kane ile olan ilişkinizi de kem gözlerle takip ediyorum.
![]()
Senin için sex mi öncelikli yoksa aşk mı?
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?![]()
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?![]()
Beraber yöneticilik yapmıştık. Çok iyi ve tecrübeli bir yöneticiydin.Yorumlarını kaliteli buluyorum. Gitmeden önce Tuba Büyüküstün fanıydın hâlâ öyle misin? Ben Rihanna fanıydım geçti.
![]()
Aynen total işleri neden saklayayım ki gizli saklı izlemek bana göre değilBenim gibi TOTAL işleri izlemeyi sevdiğini saklamadığın için seviyorum seni.Olayların içindesin sıklıkla iyi kaldırıyorsun.
Şarkı söylediğin videolar ve fotoğraflarını paylaşman güzel renkli bir üyesin.
Twitter'da yükselirsin umarım.
![]()
Beni 5 kelimeyle tanımlar mısın?![]()
Azaldı diyebilirim. Beğendiğim bir kadın olarak kalacak.
😱 ben şok 😱 Rihanna benim için Buğra demekti. 😱![]()
22 yıllık hayatımı özetlemen..........Öğrenci, Mert, kütüphane, gömlek, gönderme.![]()
Aynen total işleri neden saklayayım ki gizli saklı izlemek bana göre değilTwitter'da kendi çabalarımla çok iyi iş çıkarttığımı düşünüyorum Deniz Tural adıyla yükseleceğim inşallah şu an 692 kişi ama olsun
![]()
Benim şu an en bağlı takipçilerim Bizim Hikaye seyircisi bir de Elimi Bırakma ama yeni sezonda çok daha fazla kitleyi elde etmek istiyorum en az 800 takipçiCan Kırıkları ile yükselirsin gibi.![]()
Kırgın Çiçekler dizisinde kızlardan en sevdiğin hangisidir? Bir de kızlar dışında en beğendiğin karakter hangisiydi? Bir de en güzel sahne buydu bence bugüne kadar dediğin hangisi![]()
Klasik soruyu sormama gerek yok. Cevabı bekliyorum.![]()