FF Sorgu Odası-Hafta 71-Sorgudaki İsim S.G.A.T.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baltika 9 işte bu. Çok cool gözüküyor di mi. :A:A @Çiğdem-

Baltika-No9-Beer-Gear-Patrol.jpg
Yok canım beğenmedim. :A Bir de şuna bak. :Z

images

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Forumda yaşanan en kötü üç olay?

Özlediğin isimler var mı?

Revan, Enver ve Ahmet ile tanıştın mı?
Frank Woods olayı. Ben geldiğimde etkisi hala sürüyordu.
Benim en kötü anım sinir krizi geçirdiğim bir an vardı o. Yasin93 isimli üye ve genel vadicilerle ilgili. 2012 favori dizi etkinliği çok gergin geçmişti. Bilenler bilir. Sadece 1E1K-Vadi yarı final konusundan 1.000 mesaj inceleme altına alınmıştı yönetim tarafından.
O etkinlik zamanında bir ara hiç bir yönetici online değilken vadiciler vadiye oy atılmıyor diye çıldırdı. Küfürler havada uçuşuyordu tabi banlayacak kimse de olmadığndan bir süre çekmek zorunda kaldık.ş. O günü unutamıyorum.
Üçüncü olay aklıma gelmiyor şu anda. @capslock ile ilgili bir konu vardı o olabilir.

Frank Woods olayı. Ben geldiğimde etkisi hala sürüyordu.
Benim en kötü anım sinir krizi geçirdiğim bir an vardı o. Yasin93 isimli üye ve genel vadicilerle ilgili. 2012 favori dizi etkinliği çok gergin geçmişti. Bilenler bilir. Sadece 1E1K-Vadi yarı final konusundan 1.000 mesaj inceleme altına alınmıştı yönetim tarafından.
O etkinlik zamanında bir ara hiç bir yönetici online değilken vadiciler vadiye oy atılmıyor diye çıldırdı. Küfürler havada uçuşuyordu tabi banlayacak kimse de olmadığndan bir süre çekmek zorunda kaldık.ş. O günü unutamıyorum.
Üçüncü olay aklıma gelmiyor şu anda. @capslock ile ilgili bir konu vardı o olabilir.
O şahıs bana da hakaret etmişti. Tuhaf biriydi. :X

Forumda yaşanan en kötü üç olay?

Özlediğin isimler var mı?

Revan, Enver ve Ahmet ile tanıştın mı?
Özlediğim bir çok isim var. Destere ve takasın eski hali. Revan, Endgame, Furkan falan var bazı isimler.
Hayır hiç görüşmedik. Onlar da görüşmemiş.

Başka soru sorayım o zaman. :A

Sence bazı insanların neden dediğiyle yaptığı bir olmaz yada neden iki yüzlü davranırlar?
Çıkar, yükselme ve ya kazanma hırsı bence. Ama ben pek kazandıklarına şahit olmadım yani yanlış politika. Kısa vadede çözüm olabilir ama uzun vadede pek bir işe yaramıyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...