Yok canım beğenmedim.
Yok canım beğenmedim.
Neymiş cevabı.Ben cevabını biliyorum odaya girmene lüzum yok![]()
Oruç tutuyor musun ?
Namaz kılıyor musun ?
Şarhoş diye boşunamı diyorum ayoll gördünüzmüSorgu odasına girersem sorarsın.![]()
Tek tük içilir bir şey olmaz Serhan ayyaş değildir herhalde.Şarhoş diye boşunamı diyorum ayoll gördünüzmü![]()
![]()
![]()
Bide sarhoş diye Çiğdem uyduruyor demişti yazık olsun sanaŞarhoş diye boşunamı diyorum ayoll gördünüzmü![]()
![]()
![]()
Hiç bir zaman beyi olmayacağı için sıkıntı yokTek tük içilir bir şey olmaz Serhan ayyaş değildir herhalde.
Senin beyin de içmek isterse ne yapcan.![]()
Frank Woods olayı. Ben geldiğimde etkisi hala sürüyordu.Forumda yaşanan en kötü üç olay?
Özlediğin isimler var mı?
Revan, Enver ve Ahmet ile tanıştın mı?
Zamanla tanıyprum işte kaç aydır yoktum.Yeni mi anladın![]()
O şahıs bana da hakaret etmişti. Tuhaf biriydi.Frank Woods olayı. Ben geldiğimde etkisi hala sürüyordu.
Benim en kötü anım sinir krizi geçirdiğim bir an vardı o. Yasin93 isimli üye ve genel vadicilerle ilgili. 2012 favori dizi etkinliği çok gergin geçmişti. Bilenler bilir. Sadece 1E1K-Vadi yarı final konusundan 1.000 mesaj inceleme altına alınmıştı yönetim tarafından.
O etkinlik zamanında bir ara hiç bir yönetici online değilken vadiciler vadiye oy atılmıyor diye çıldırdı. Küfürler havada uçuşuyordu tabi banlayacak kimse de olmadığndan bir süre çekmek zorunda kaldık.ş. O günü unutamıyorum.
Üçüncü olay aklıma gelmiyor şu anda. @capslock ile ilgili bir konu vardı o olabilir.
Özlediğim bir çok isim var. Destere ve takasın eski hali. Revan, Endgame, Furkan falan var bazı isimler.Forumda yaşanan en kötü üç olay?
Özlediğin isimler var mı?
Revan, Enver ve Ahmet ile tanıştın mı?
Tek tük içilir bir şey olmaz Serhan ayyaş değildir herhalde.
Senin beyin de içmek isterse ne yapcan.![]()
Aaa işte bu Ayyaş sınıfındanBide sarhoş diye Çiğdem uyduruyor demişti yazık olsun sana@S.G.A.T.
Bu daha çok kız yanında içilebilir beyefendi içkisiYok canım beğenmedim.Bir de şuna bak.
![]()
Allah Allah ben geldiğimden beri gayet normal gözüküyor demek ki ben gidince içkiye vurdu kendini.Aaa işte bu Ayyaş sınıfındanSen yokken özellikle forumun şarhoşu ilan ettik tuhaf mesajlarında herkes yine içtin sanırım diyordu
![]()
![]()
@S.G.A.T.
Fotosuda bu![]()
![]()
![]()
Evet zaten "karı birası" diyorlar bunun için.Bu daha çok kız yanında içilebilir beyefendi içkisiBaltikayı sokakta açarsın bir bankta oturursun arkası zaten gelir
![]()
Tanıdıkça seversinZamanla tanıyprum işte kaç aydır yoktum.![]()
Seviyorum zaten daha ne kadar sevecem.Tanıdıkça seversin![]()
Çıkar, yükselme ve ya kazanma hırsı bence. Ama ben pek kazandıklarına şahit olmadım yani yanlış politika. Kısa vadede çözüm olabilir ama uzun vadede pek bir işe yaramıyor bence.Başka soru sorayım o zaman.
Sence bazı insanların neden dediğiyle yaptığı bir olmaz yada neden iki yüzlü davranırlar?