Hhaha. Kadın hem resim çizdiriyor hemde beğenmiyor. Tam felaket.Resim demişken, Ağaç şiirinde geçen âteş renkmiş ben ağaçta ateş çizdim benden önce de çizenler olmuştu eleştirmişti bunu mu anladınız diye. Ben de sunarken ölümü çağrıştırdı, ağacı yaktım öldürdüm dedim güldüler.
88 kiloyum. Biraz kilo aldım son zamanlarda.Kilon, omuz genişliğin, boyun ve yaşın kaç?
Burcun nedir?
Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsun?
Askerlik seni korkutuyor mu?
Hiç görmedim o tarz yorum. Muhtemelen genel olarak kültürü zayıf olan kesimin yaptıklarıdır. Türkiyeyi dizilerden takip eden bir kesim var. Onların hayal dünyası sadece o sosyete aileleri sahneleri. Günde sevgili değiştiren türk kız karakterlerini görüp kıskanmış ve ya yadırgamış olabilirler.Youtube'de eskiden görürdüm Azerbaycanlılar Türk kızları için sürekli kötü şeyler yazıp kendilerini överlerdi neden böyle bir kin oluştu Azeri kızlarından Türk kızlarına?
Sence Türk Birliği kurulmalı mı? Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan vs. Avrupa birliği gibi.
Tabi ki hayır. 60-70 sene yaşıyoruz. Karakterden ödün verecek kadar fazla değil.1 milyon Manat verseler bir erkekle birlikte olur muydun?
BHNDleri sabaha alacağım arka arkaya yazarımRoller değişti artık. Bir BHND de ben alayım.
Sorularını değiştir artık1 milyon Manat verseler bir erkekle birlikte olur muydun?
Klasik sorularım bunlar merak ediyorum ne yapayım.Sorularını değiştir artık
Son zamanlarda pek içmiyorum. Bir ara içiyordum. İçkiye dayanaklıyım pek bir şey olmuyor ya da ben öyle zennediyorum @Çiğdem-Ne sıklıkla içki içersin?
Miller sever misin? Bence en iyisi Miller ama sizin oralarda ne çeşitler var bilmiyorum.
Baltika ne ya. Dur abime bi sorayım.Son zamanlarda pek içmiyorum. Bir ara içiyordum. İçkiye dayanaklıyım pek bir şey olmuyor ya da ben öyle zennediyorum @Çiğdem-
Bira, vodka daha türkçesini bilmediğim bir çok içki listemde mevcut.
Marka olarak Baltika candır, bilmiyorum orada var mı
Başka soru sorayım o zaman.BHNDleri sabaha alacağım arka arkaya yazarım
O soruyu sana da sormak lazım bu kadar meraklı olduğuna göre sen istiyor olabilirsinKlasik sorularım bunlar merak ediyorum ne yapayım.
Sorgu odasına girersem sorarsın.O soruyu sana da sormak lazım bu kadar meraklı olduğuna göre sen istiyor olabilirsin
Ben cevabını biliyorum odaya girmene lüzum yokSorgu odasına girersem sorarsın.
Oruç tutuyor musun ?