FF Sorgu Odası-Hafta 71-Sorgudaki İsim S.G.A.T.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@S.G.A.T. askere gideceğini bilmiyordum güle güle git gel inşallah sorumda benim hakkımdaki düşüncelerin söyle birde son zamanlarda taktığın bir şarkı varmı :D
Teşekkür ederim öncelikle. :D
Çok saygılı, yakın davranan bir arkadaşımızsın. Senin kimi ise üzebileceğini hiç bir zaman düşünemiyorum mesela. :D Sevdiğin, inandığın şeyleri daha fazla savunman gerektiğini düşünüyorum. Çok koruyucu bir tavrın var, bu genellikle çocuklarına düşkün ebeveynlerde gözüken bir durum. Bu yüzden gerçekten muhteşem bir anne olacağını düşünüyorum. İnşallah yakın zamanda kısmet olur. :D Koruyucu tavrın var ama öne de gitmiyorsun sadece koruyorsun bu da seni çok duygusal gösteriyor bence. Forumdaki üyelerin seni fazla duygusal görme sebebi bence bu. Kendi kalbini korumaya çalışırken başkasının kalbini de kırmamak için hiç karşı dev adım atmıyorsun. Bu da seni zor duruma sokuyor bence.
Kesinlikle iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
Son zamanlarda taktığım şarkı değil ama isim var aslında. @Yiğitt le birlikte keşfimiz Mark Eliyahu :D

Oğlun gay olduğunu açıkladı tepkin ne olurdu?
Odada homofobik damgasını yemesem güzel olacak. :A
Eşcinsel arkadaşlara büyük saygı duysam da kesinlikle bizden farklılar tabi ki. Bazılarının karakterine de yansıyor bu. Neyin nereden geleceği tabi ki belli olmaz. Her şeye hazırlıklı olmayı sevsem de bu konuda hazırlıksız yakalanmayı tercih ederim galiba :A

Benim hakkımda ne düşünüyorsun Serhan'ım, uzun yorum olsun. :A
Forumda geçirdiğim 3 dönem var. İlki takaslı, destereli, Fks14lü, Revanlı giriş dönemi. O dönem güzeldi, unutulmazdı. Hayatımın da en kolay zamanlarıymış, şimdi fark ediyorum. Belki bunun da etkisi vardır o dönemi sevmemde.
Bir de 1 sene sonrası var, 2013 senesi yanlış hatırlamıyorsam. Karakterimin oturmaya başladığı ergenliğin 2. kısmı ola bilecek dönem. Duygusal ama araştırıcı zamanlar. Tam olarak o dönemde seni tanıdım. Millet agresifti diyor ama ben seni öyle hatırlamıyorum. Aktif, sevecen, iyi niyetli yeni bir üye idin. Gerçekten yeni bir nefese ihtiyacımız vardı. Duygusal biri olduğunu düşünüyordum o dönem. ama o kadar cana yakın davranıyordun ki herkes kabullendi zaten seni. Yeni isimler gelmişti seninle birlikte onlarla pek yakın değildim, eskilerin de bazılarıyla kavgalı. O dönemki konuşmalarımızı birebir hatırlamasam da bana çok iyi gelmişti. FFi unutmamamı sağlamıştı bir anlamda. Gerçekten önemliydi. Gittim yine döndüm, sonra yine bıraktım ama sen her zaman buradaydın, unutmuyordun, yazıyordun bana. Muhtemelen bir çok üye seni benden daha iyi tanıyor, senle daha fazla zaman geçirmiştir, daha fazla şey paylaşmıştır. Ama benim hatırladığım çok şeyde sen varsın. Senin yerin bende başka, 2013 sonrası üyelerinden çok sevdiğim var ama sen, senden sonra Bully başkasınız benim için.

Forumda geçirdiğim 3 dönem var. İlki takaslı, destereli, Fks14lü, Revanlı giriş dönemi. O dönem güzeldi, unutulmazdı. Hayatımın da en kolay zamanlarıymış, şimdi fark ediyorum. Belki bunun da etkisi vardır o dönemi sevmemde.
Bir de 1 sene sonrası var, 2013 senesi yanlış hatırlamıyorsam. Karakterimin oturmaya başladığı ergenliğin 2. kısmı ola bilecek dönem. Duygusal ama araştırıcı zamanlar. Tam olarak o dönemde seni tanıdım. Millet agresifti diyor ama ben seni öyle hatırlamıyorum. Aktif, sevecen, iyi niyetli yeni bir üye idin. Gerçekten yeni bir nefese ihtiyacımız vardı. Duygusal biri olduğunu düşünüyordum o dönem. ama o kadar cana yakın davranıyordun ki herkes kabullendi zaten seni. Yeni isimler gelmişti seninle birlikte onlarla pek yakın değildim, eskilerin de bazılarıyla kavgalı. O dönemki konuşmalarımızı birebir hatırlamasam da bana çok iyi gelmişti. FFi unutmamamı sağlamıştı bir anlamda. Gerçekten önemliydi. Gittim yine döndüm, sonra yine bıraktım ama sen her zaman buradaydın, unutmuyordun, yazıyordun bana. Muhtemelen bir çok üye seni benden daha iyi tanıyor, senle daha fazla zaman geçirmiştir, daha fazla şey paylaşmıştır. Ama benim hatırladığım çok şeyde sen varsın. Senin yerin bende başka, 2013 sonrası üyelerinden çok sevdiğim var ama sen, senden sonra Bully başkasınız benim için.
Çok teşekkür ederim Serhanım duygularımız karşılıklı. Duygulandırdın. :(

• Harika
Reactions: S.G.A.T.
Kilon, omuz genişliğin, boyun ve yaşın kaç?

Burcun nedir?

Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsun?

Askerlik seni korkutuyor mu?

Teşekkür ederim öncelikle. :D
Çok saygılı, yakın davranan bir arkadaşımızsın. Senin kimi ise üzebileceğini hiç bir zaman düşünemiyorum mesela. :D Sevdiğin, inandığın şeyleri daha fazla savunman gerektiğini düşünüyorum. Çok koruyucu bir tavrın var, bu genellikle çocuklarına düşkün ebeveynlerde gözüken bir durum. Bu yüzden gerçekten muhteşem bir anne olacağını düşünüyorum. İnşallah yakın zamanda kısmet olur. :D Koruyucu tavrın var ama öne de gitmiyorsun sadece koruyorsun bu da seni çok duygusal gösteriyor bence. Forumdaki üyelerin seni fazla duygusal görme sebebi bence bu. Kendi kalbini korumaya çalışırken başkasının kalbini de kırmamak için hiç karşı dev adım atmıyorsun. Bu da seni zor duruma sokuyor bence.
Kesinlikle iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
Son zamanlarda taktığım şarkı değil ama isim var aslında. @Yiğitt le birlikte keşfimiz Mark Eliyahu :D

:DBeni çok güzel yorumlamışsın çokda iyi tanımışsın teşekkür ederim ama sadece şurda yanlış düşünmüşsün kendi kalbini korumaya çalışırken demişsin ya ben bugüne kadar hiç kendi kalbimi hiç düşünmedim o yüzden çok üzüldüm ve hastanelik hatta pskiyatriye gidecek kadar kötü oldum.. kimseyi üzemezsin demişsin ya gerçekten öyle bu ben bugüne kadar kimseyi üzmedim zaten ne üzemem ne kıramam burç diyecem ama balık burcunun tüm özellikleri var bende inanılmasada buna ben gerçekten duygusal biriyim o yüzden koruyucu tavrım var evet öne gitmiyorum çünkü gidersem karşımdakinin kalbini kırarım diye düşünüyorum yani kalp kırmamak adına öne gitmiyorum benim kalbim kırılmış hiç önemli değil sevdiğim ve inandığım şeyleri savunmaya çalışıyorum mesela örnek vereyim Sıla seviyorum sonuna kadarda Sıla diyorum dediğin gibi inşAllah iyi bir anne olurum yeğenlerimle ilgilendiğimi görsen sanki benim çocuklarım gibiler bu güzel temennin için çok teşekkür ederim askere güle güle git dualarım seninle olacak Serhan

bu arada müziğide dinledim çok güzelmiş:D

Senin hakkında hiç bir kötü düşüncem yok, galiba eleştirim de yok. (Sarhoş konusu hariç tabi. :A) Pozitif, eğlenceli, sohbeti güzel, çok da iyi algı operasyonu yapabilen bir arkadaşımızsın. :A Nette tanıdığım en marjinal kadın karakter sen olabilirsin. :A Foruma dönüşümde büyük etkin oldu. Burada olduğunu bilmek çok güzel. Fazla karakter analizi yapamayacağım senin için. Cici bici ve çok iyi kalpli kızsın işte. :A İnşallah hak ettiğin güzel, tatlı hayat seninle olur.
Aaa teşekkürler güzel düşüncelerin cici dileklerin için , yeniden forumda olmanda azıcık katkımız olduğuna sevindim yine geleceğin günü bekleyecez :bhr::bhr::bhr:

O kadar da uyardım oysa. :A
Pot kıracağım belliydi tam adamına dedin :A :A :A

Bu arada Ramazandan dolayı içemedin ve Askerde de 1 yıl içemiceksin krize giriceğini düşünüyormusun bu süreci nasıl atlatıcaksın :A Mesut gibi Amateme düşerim diyormusun :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" sözünü yorumlar mısın?

Youtube'de eskiden görürdüm Azerbaycanlılar Türk kızları için sürekli kötü şeyler yazıp kendilerini överlerdi neden böyle bir kin oluştu Azeri kızlarından Türk kızlarına?

Sence Türk Birliği kurulmalı mı? Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan vs. Avrupa birliği gibi.

Pot kıracağım belliydi tam adamına dedin :A :A :A

Bu arada Ramazandan dolayı içemedin ve Askerde de 1 yıl içemiceksin krize giriceğini düşünüyormusun bu süreci nasıl atlatıcaksın :A Mesut gibi Amateme düşerim diyormusun :A :A :A
Zor olacak tabi ki, ara sıra nöbette aşırırım bir şeyler :A:A (Ziyaretçiler için içki neredeyse kullanmıyorum kardeşim. :A)

Hayırlı olsun @S.G.A.T. sorgu odan bu arada askere gidecegini konuda şimdi okudum hayırlısı inşallah hayırlı teskereler diliyorum:) ayrıca birkaç soru sorarım konuda:)

Ne sıklıkla içki içersin?

Miller sever misin? Bence en iyisi Miller ama sizin oralarda ne çeşitler var bilmiyorum. :A

Mesleki deformasyon. :A Resim çizdirme işi beni aşar ama. :F

Resim demişken, Ağaç şiirinde geçen âteş renkmiş ben ağaçta ateş çizdim benden önce de çizenler olmuştu eleştirmişti bunu mu anladınız diye. :A Ben de sunarken ölümü çağrıştırdı, ağacı yaktım öldürdüm dedim güldüler. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,179
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil