FF Sorgu Odası-Hafta 70-Sorgudaki İsim Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahah yorumların çok güzel.
O zamanlar elimizden geldiğince yardımcı oluyorduk yenilere ki iyi de yapmışız bak şimdi sen moderatörsün.

Doğru yola geldiğin için sevindim.
Koyu kemalist değilim, komunist, faşist, sağ, sol vs. değilim aslında belli bi kalıba uymuyorum çünkü yeri geliyor milliyetçi yeri geliyor solcu görüşlerim oluyor aslında DOĞRU'nun yanında oluyorum hep. Ben olsam Türkiye 100 yıl ileri gider miydi bilmiyorum ama cidden şu zamandan çok daha güzel olacağını düşünüyorum, çok zor olmasa gerek aslında ama hep başka şeylerle uğraşmaktan asıl işlere zaman ayırmıyorlar.

Evet o zamanlar hep bi ciddilik vardı ben onların yanında daha şen şakrak kalıyordur ama beni de sindirdiler galiba.

Hadi bakalım.
Bir tane de sevgili yaptın mı bu iş tamam.

Geçmişe gidebilsen hangi yıla gitmek isterdin cnm , hangi döneme ve ne yapmak isterdin @Harunnn60

Hoşgeldin.
@Harunnn60
Forumu ilk bulduğunda neden üye oldun? Ziyaretçi olarak fazla takıldın mı? İlk kimler dikkatini çekti?

Belki bilenler vardır da ben bilmediğim için soruyorum
Okuyormusun okuyosan hangi bölüm,yaşın kaç,nerede oturuyorsun,sevgilin veya hoşlandığın biri var mı

sorularım bunlar knk

Belki bilenler vardır da ben bilmediğim için soruyorum
Okuyormusun okuyosan hangi bölüm,yaşın kaç,nerede oturuyorsun,sevgilin veya hoşlandığın biri var mı

sorularım bunlar knk
Ben sağlık bölümü okudum alanım kulaktı. 2 yıllıktı bir 2 yıl daha okumam lazım.

21 yaşındayım. İstanbul'dayım. Evet hoşlandığım var.

Hoşgeldin.
@Harunnn60
Forumu ilk bulduğunda neden üye oldun? Ziyaretçi olarak fazla takıldın mı? İlk kimler dikkatini çekti?
Hoşbulduk.
Bak geldim sorgu odasına sonunda.

2013 yılında pompy'nin dizileri gözüme çarpmıştı böyle garip garip senaryolar filan. O ara herkes paso dizi yapıyordu işte TWD dizisini gördüm böyle bir ısındım. Daha sonra üyelerin sohbetleri samimi geldi bana. Bende neden burada olmayayım dedim. 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...