Umutlarımın kaybolduğu bir süreç yaşamıştım.. Bitmeyecek bu sıkıntıyı aşamayacaksın dedim kendime. Ama sonunda sabretmeyi koy vermemeyi öğrendim sonucunda basardım..🙂O anı heyecandan düşünemiyorum bile.
2. Başardığın en zor şey neydi?
Umutlarımın kaybolduğu bir süreç yaşamıştım.. Bitmeyecek bu sıkıntıyı aşamayacaksın dedim kendime. Ama sonunda sabretmeyi koy vermemeyi öğrendim sonucunda basardım..🙂O anı heyecandan düşünemiyorum bile.
2. Başardığın en zor şey neydi?
Türkçe hocaları biraz sıkıcı oluyor gibi Ama sen farkını ortaya koy başta lütfen.Aynen sabrım taşarsa bağırırım anca. Ama öyle sohbet eden öğretmenlerden olmam gibi mesafeli, sıkıcı olurum gibi.
Türkçe hocaları biraz sıkıcı oluyor gibi Ama sen farkını ortaya koy başta lütfen.
2013 yılında tanıştık senle ve ilk arkadaşımdın o zamanlar. Yine aynı şekil seninde ilk yada 2. tanıştığın kişi bendim. İlk 3 ay baya iyiydik sonra 2014'te bir koptuk gibi ama 2015-2016 filan 2016 zirve oldu zirve. Hala o günleri özlüyor muyum? Evet çünkü daha bir masum gibiydik ergendik birde.
Şu Özel Fitnat Kolejinde çalışsan ne iyi olur aslında.Şu an ruh halim Selena'daki Hades'in öğretmen hali Alamet Hoca. Beynamazlar diye bağırmak istiyorum.
İşte istediğim sen..Umutlarımın kaybolduğu bir süreç yaşamıştım.. Bitmeyecek bu sıkıntıyı aşamayacaksın dedim kendime. Ama sonunda sabretmeyi koy vermemeyi öğrendim sonucunda basardım..🙂
O süreçte sabretmeyi öğrenme anlamında dedim. Evet sabırsız ve aceleceyim kendi isteiğim konularda hala.İşte istediğim sen..
Özellikle "sabretmek" kelimesini kullanman beni fazlasıyla duygulandırdı. A
Oha duygulandım çok teşekkür ederim lan.2013 yılında tanıştık senle ve ilk arkadaşımdın o zamanlar. Yine aynı şekil seninde ilk yada 2. tanıştığın kişi bendim. İlk 3 ay baya iyiydik sonra 2014'te bir koptuk gibi ama 2015-2016 filan 2016 zirve oldu zirve. Hala o günleri özlüyor muyum? Evet çünkü daha bir masum gibiydik ergendik birde.
Ama her zaman bu ilişkide benim payım çok büyük oldu. Bunu sen de biliyorsun. Senin bu gereksiz gizliliğin şeyini çok çektim. İnkar etme yani.
2017'de malum ben biraz özel hayatta sorunlar yaşadım sende başka şeylere giriştin ettin ama yinede kopmadık. Hala 5 yıldır iyiyiz senle. Bir 10 yıl daha ve onun katları şeklinde gidecek eminim.
Beni etkileyen sende bir diğer şey ise 2016 yılında doğum günüme özel resim yapmıştın Harun isimli böyle. Beni bilirsin ben kadir kıymet, değer veririm ederim. Küçükte olsa bunlar benim için çok önemlidir. O zaman böyle uğraşman filan. Baya sevinmiştim o gün çok çok net hatırlıyorum.
Şu 5 yıl içerisinde senle ilişkimizi özetleyen kelime nedir biliyor musun? Herkes gidecek bir gün ama yanında Harun kalacak.
Bunu sende zamanla çok çok iyi anladın ve hala biliyorsun bu sözün çok doğru olduğunu. 🙄🙄
Yani daha fazla şey yazardım ama 5 yıl olmuş sonuçta biliyorsun düşüncelerimi lütfen yani.
İyi mutlu ettiysek ne mutlu. Birazda sen mutlu et bizi.Oha duygulandım çok teşekkür ederim lan.
Mükemmel birisin en sonunda sana varıcam.
Şamhala da hep diyorum bunu. "herkes gidecek bir gün ama yanında Harun kalacak."
Ya ne ponçiksin mutlu oldum.
Fevkalbeşer ve entellektüel oluşun, bu özelliğini göze batırmıyor bile.O süreçte sabretmeyi öğrenme anlamında dedim. Evet sabırsız ve aceleceyim kendi isteiğim konularda hala.
Yarın edicem söz, şimdi çıkıyorum.İyi mutlu ettiysek ne mutlu. Birazda sen mutlu et bizi.
Oda nazarı olsun dimi.Fevkalbeşer ve entellektüel oluşun, bu özelliğini göze batırmıyor bile.
Hayırlı olsun birkaç soru sorabilirimBu hafta sorgu odasında ben varım arkadaşlar! Tam4 yıl aradan sonra. Sizinde değerli sorularınızı beklerim.
@destere @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @MayısKralı @Tzira @Forumdash @pompy @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi @soo @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @Forumdash @xBUGRAx @papuleoo @adventurous @Danger UA! @38AhmetKK @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @AteşBöceği @Reytinger @HachiKo @Güvencionurcu @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @eminÖzaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Lordly @legolass9900 @Titanium @eskici @kerem @bazinga
Ooo teşekkürler cnm sabırsızlıkla bekliyor olacamHakkında ki düşüncemi çok boş vaktimde derim. Senin gibi değerli bir insanı acele yorumlamak yakışmaz bana.
Yurtdışında valla çok istediğim ülkeler var açıkçaşı ama ben Almanya, Rusya, İngiltere gibi ülkeleri seviyorum.
Küçükken enn çok İtalya'yı severdim.
İlgini çekecek birini getirebildik mi sonundaÇok sert bir sorgu odası bekliyorum
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
İyice şıkıştırın @Harunnn60 ı Fırsat bu fırsat en çok mesaj yazdığı hafta olsun kabuğunu kıralım @serhatt @Yiğitt