FF Sorgu Odası-Hafta 70-Sorgudaki İsim Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoş geldin odaya aşkım. :Z

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :bhr:
Hoşbulduk. :relieved::hearteyes: Çok soru bekliyorum senden ona göre. :A

Bence arkadaşlığımız gayet güzel. 5 yıl oldu sanırım. :Z Her yıl basamak basamak çıktık. Bu saatten sonra bozulmasını istemem ben. Bu kadar mazimiz var senle. :D

Geçmişte saçma sapan şeyler için çok kavga ettik senle ama senle doğru yolu bulduk. :F Sende beğendiğim bir özelliğin var oda sana yapılan iyilikleri unutmuyorsun birde dostların söz konusuysa kesinlikle savunuyorsun haksız bir ortam varsa. Kolay kolay kimse yapmaz bunu herkes aman başım ağrımasın der ama sen öyle değilsin. Ben zaten bunları diyordum özelden sana. :A

İşte çok önceden sen vadicilerle tartışıyordun sanırım ben de yanına desteğe gelmiştim. :A Mesela bunları unutmuyorsun iyilikleri görüyorsun bunlar benim için + puanlar kesinlikle. :D

Bir beğenmediğim özelliğin var oda çok ani sinirleniyorsun böyle. Karşında ki kişi şok filan oluyor. :F O sıra içinden hulk çıkıyor. :A

Foruma karşı çok emek veriyorsun. Konu açıyorsun, konu tanıtımı yapıyorsun , yönetimde de aktifsin yani hep emek veriyorsun kesinlikle hakkın çok fazla forumda. :D

İyi ki aramızdasın diyorum.:relaxed::relieved:

Hoşbulduk. :relieved::hearteyes: Çok soru bekliyorum senden ona göre. :A

Bence arkadaşlığımız gayet güzel. 5 yıl oldu sanırım. :Z Her yıl basamak basamak çıktık. Bu saatten sonra bozulmasını istemem ben. Bu kadar mazimiz var senle. :D

Geçmişte saçma sapan şeyler için çok kavga ettik senle ama senle doğru yolu bulduk. :F Sende beğendiğim bir özelliğin var oda sana yapılan iyilikleri unutmuyorsun birde dostların söz konusuysa kesinlikle savunuyorsun haksız bir ortam varsa. Kolay kolay kimse yapmaz bunu herkes aman başım ağrımasın der ama sen öyle değilsin. Ben zaten bunları diyordum özelden sana. :A

İşte çok önceden sen vadicilerle tartışıyordun sanırım ben de yanına desteğe gelmiştim. :A Mesela bunları unutmuyorsun iyilikleri görüyorsun bunlar benim için + puanlar kesinlikle. :D

Bir beğenmediğim özelliğin var oda çok ani sinirleniyorsun böyle. Karşında ki kişi şok filan oluyor. :F O sıra içinden hulk çıkıyor. :A

Foruma karşı çok emek veriyorsun. Konu açıyorsun, konu tanıtımı yapıyorsun , yönetimde de aktifsin yani hep emek veriyorsun kesinlikle hakkın çok fazla forumda. :D

İyi ki aramızdasın diyorum.:relaxed::relieved:
Teşekkür ederim aşkım, ne dr güzel yazmışsın. :bhr:

Eskiden ne kavgalar ederdik, artık kavga etmiyorum bile fark ediyorsan. Sinirlenmiyorum da fazla. Yaşlanıyorum galiba. :(

Unutamadığın kavgamız hangisi?

Teşekkür ederim aşkım, ne dr güzel yazmışsın. :bhr:

Eskiden ne kavgalar ederdik, artık kavga etmiyorum bile fark ediyorsan. Sinirlenmiyorum da fazla. Yaşlanıyorum galiba. :(

Unutamadığın kavgamız hangisi?
Deniz yüzünden kavga etmiştik sanırım. :A O aklıma geldi. :A

Baya eski senle tanışmamız İlk geldiğimde beni takmadın çok gıcık oldum sana sene 2013 twd hakkında bir şeyler yazıyorum beğeni bile yapmıyorsun. :F Neden öyleydin. :F

Sonra 2014-2015*2016 filan iyi gittik yani sorun olmadı. Hep sevdiğim saydığım bir insansın ama arada bazen böyle bir soğuk gibi oluyordun gereksiz yere. o durumlarına anlam veremiyordum. Yani bu yüzden konuşmuş olabilirim senin için. :A Belki kendi yaşantında sıkıntılar olabilir herkesin kolay bir hayatı olacak diye bir şey yok...

Sonra sende beğendiğim özellikler çalışkan olman. kesinlikle bir iş varsa onu yaparsın. :F Ondan sonra hayvan sevgin çok iyi. bende de hayvan sevgisi var. :A Arada capslerin hoşuma gidiyor bu konuda sende benim kadar caps yapmada çok iyisin. :A Komedi dizilerinde çok iyi. :A
Teşekküeler canım. :A

Cimsel kimliğinle yüzleştin mi?

Kendini yakışıklı buluyor musun?

Boy, kilo ve omuz genişliğin kaç?

Senle de 5 yıllık ilişkimiz var ama sen 3 yılı kaçak geçirdin bunu unutmadım. :A :A

Şaka bir yana 5 yıl boyunca tanıdık ettik seni ama ne kötü davranışını gördük ne de bir şeyini. kesinlikle karakterini çok iyi korumuşsun. bu saatten sonrada bozulmazsın buna eminim. :bhr:

2014 yılına kadar foruma çok çok büyük emekler verdin ve kesinlikle burada el üstünde tutulması gereken üyelerden birisisin. Şimdi artık yıl 2018 oldu ee haliyle üni teleşı sosyal hayat filan eskisi kadar ilgi ayırmıyorsun farkındayım ama daha aktif olmanı isterim kesinlikle. :bhr:

Şu 3 yıl aranda eğer senle o zamanla dost kanka olsaydık ve bana haber vermeden gitseydim çok kırılırdım açıkçası. :A Ama muhakkak birkaç kişiye gideceğim demişsindir. :A

FOX fanı olman ( eskisi kadar olmasa da ) Sonra Deniz Yıldızı izlemen filan bu tarz ortak özelliklerimizin olmasını senle seviyorum. :bhr::Z:Z

Türkçe Öğr. okuyorsun umarım ilerde mesleğini ele alır çok başarılı olursun :bhr::Z

Sorularını bekliyorum. :A

Çok teşekkür ederim. :bhr: Valla haber vermedim kimseye kendim de bilmiyordum son çıkarken bu kadar süre girmeyeceğimi. :A Keşke sosyal hayatım olsa. :A

İnşallah sen de başarılı olursun mesleğinde. :bhr: Sence benden öğretmen olur mu? :A

Cimsel kimliğinle yüzleştin mi?

Kendini yakışıklı buluyor musun?

Boy, kilo ve omuz genişliğin kaç?

İlk soru için hayır fırsat olmadı çünkü öyle bir şey düşünecek. :F :F

Yakışıklı buluyorum aslında ama kendimi de çok övmem.:yum:

1.75 - 67 - Omuz bilmiyorum ama iyi diyorlar bunun için. :A

Çok teşekkür ederim. :bhr: Valla haber vermedim kimseye kendim de bilmiyordum son çıkarken bu kadar süre girmeyeceğimi. :A Keşke sosyal hayatım olsa. :A

İnşallah sen de başarılı olursun mesleğinde. :bhr: Sence benden öğretmen olur mu? :A
Olur çünkü sabır var sende. :A Öyle kükreyeceğini düşünmüyorum çocuklara. :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...