Değerlisin cnm bunu bil yani. Şu emoji de bana seni hatırlatıyor:Sana artık daha cool davranacam Haklısın saldım kendimi Artık sinsi gülüşlere yer yok. Bana çok emoji kullanıyorsun derdin bana yetişmişsin Gizlilik konusu "kızmıyorum, gülüyorum, bakıyorum geçiyorum" Yine yabancı dizimiz var Allah'tan AHS... Yeni sezonunu başlasın bi başlarız
Soru yağmuruna tutacağım seni.Anlatılmaz yaşanırsın diyeyim.
Uzunca bir şey yazacağım boş vaktimde.
BilmukabeleDeğerlisin cnm bunu bil yani. Şu emoji de bana seni hatırlatıyor:
iyi bari o zaman forumdaki klasik konularla ilgili sorular sorayım;Allah korusun Yine moral bozucu şeylere başladın bakıyorum
@Çiğdem- Doğru olanı seçer her zaman.
Kifayetsiz sorularla çocugu yorma 21.07.2012iyi bari o zaman forumdaki klasik konularla ilgili sorular sorayım;
@Ozan mı @bazinga mı
@vadikızı @Dosi @Çiğdem- hangisi daha güzel
@xemrexxx hazretleri mi @mrt-06 paçozu mu gerçek biz
@MasacRE- @MEnes @Doğu @destere hangisi daha iyi sıvar
@xBUGRAx @Yiğitt @Aserat en iyi kanal fanı hangisi
@serhatt @Ahmed @Thequeer hangisi daha parlak
@destere çiğdem çifti mi almila -takas çifti mi
@eskici @Billy Kane @Dosi @MasacRE- YANİ survivora en çok yorum yapanlardan hangisi gebertilmeli ibret-i alem için
@batuhankaralar @Forumdash @mesmeso61 hangisi ay yapımı yönetmeli?
Senle de 5 yıllık ilişkimiz var ama sen 3 yılı kaçak geçirdin bunu unutmadım.Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Sen kaşındın. Benim hakkımda ne düşünüyorsun.Bu hafta sorgu odasında ben varım arkadaşlar! Tam4 yıl aradan sonra. Sizinde değerli sorularınızı beklerim.
@destere @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @MayısKralı @Tzira @Forumdash @pompy @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi @soo @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @Forumdash @xBUGRAx @papuleoo @adventurous @Danger UA! @38AhmetKK @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @AteşBöceği @Reytinger @HachiKo @Güvencionurcu @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @eminÖzaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Lordly @legolass9900 @Titanium @eskici @kerem @bazinga
Off bu ne ya. 😵😱 @Forumdash yardım et.iyi bari o zaman forumdaki klasik konularla ilgili sorular sorayım;
@Ozan mı @bazinga mı
@vadikızı @Dosi @Çiğdem- hangisi daha güzel
@xemrexxx hazretleri mi @mrt-06 paçozu mu gerçek biz
@MasacRE- @MEnes @Doğu @destere hangisi daha iyi sıvar
@xBUGRAx @Yiğitt @Aserat en iyi kanal fanı hangisi
@serhatt @Ahmed @Thequeer hangisi daha parlak
@destere çiğdem çifti mi almila -takas çifti mi
@eskici @Billy Kane @Dosi @MasacRE- YANİ survivora en çok yorum yapanlardan hangisi gebertilmeli ibret-i alem için
@batuhankaralar @Forumdash @mesmeso61 hangisi ay yapımı yönetmeli?
Ettim zaten şifreyi yazdim Sende yaz şifreyi sussun bi kere daha
Yaşım kemale erebilirama hala dipdiri dipcik gibiyimyaşlı başlı adamı rahat bırak @Çiğdem-
2013 yılında sen moderatördün. İlk geldiğim zamanlar da bana yardımın dokunmuştu şu şöyle şu böyle tarzı.Sen kaşındın. Benim hakkımda ne düşünüyorsun.
@Forumdash ı da yoruyorsun tıpkı benim gibi. En son kayış kopacak artık.yaşlı başlı adamı rahat bırak @Çiğdem-
dipçik gibiysen @serhatt konuya diyorum baş başa özel bir yerde devam edin siz hadi çüzz Queen Fazilet timeEttim zaten şifreyi yazdim Sende yaz şifreyi sussun bi kere daha
Yaşım kemale erebilirama hala dipdiri dipcik gibiyim
Sataşma konusunda seni geçemem o kesin. Yok bu aralar huzurluyum ve mutluyum hem forumda hem hayatımda.Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye soracak değilim biliyorum çünkü Sorum şu hala millete sataşma derdinde misin uzun zamandır görmüyorum ondan soruyorum