Aaa geçmiş olsun Göz olayı çok hassas geçer inş doktora git damla bir eşy verir
Hiç arpacık çıkmadı mı ne doktoru yaa
Aaa geçmiş olsun Göz olayı çok hassas geçer inş doktora git damla bir eşy verir
Ben de çıkmadı hiç bilgim yokHiç arpacık çıkmadı mı ne doktoru yaa
Hahah yorumların çok güzel. O zamanlar elimizden geldiğince yardımcı oluyorduk yenilere ki iyi de yapmışız bak şimdi sen moderatörsün.2013 yılında sen moderatördün. İlk geldiğim zamanlar da bana yardımın dokunmuştu şu şöyle şu böyle tarzı.
O zamanlar benim siyasi düşüncem farklıydı daha muhafazakar bir yapıdaydım sende bana biraz koyu kemalist gibi gelmiştin ama zamanlar ortak düşüncelerde olduğumuzu çok iyi anladım. Siyasi düşüncelerini seviyoru zaten seni etiketliyorum sürekli. Bazen keşke siyasete atılsa dediğim oldu. Sen olsan Türkiye 100 yıl ileriye gidebilir.
Birde bana eski forumu hatırlatıyorsun böyle eski fav10 daha bir memuriyetçi kafasındaydı. @bazinga @Yakamoz-Asi Darksaal sen filan böyle hep konu açmalı. az sohbet olmalı bir resmilik var sizde yani Kanınıza işlemiş. @Çiğdem-
İyi birisisin umarım hep aramızda olursun diyorum.
Knk lütfen düşündüğüm soru tarzlarını sorma.Harun'a sevdiği bir sorgu sorumlusu ayarlamak lazım. Şöyle karşılıklı sert diyalog içine gireceği bir üye
yanlız @Çiğdem- in yazdığı üçlü sıkıştırırsa @Hartunnn60 ı oradan sadece ''harungülün suçu ne'' dizisi çıkar @serhatt
@destere de mukaddes rolünü oynar pek meraklıydı zaten ona @Forumdash
emre Napacağız senle bilmiyorum valla Büyüdükçe iyice yerinde durmaz oluyorsun @kerem @sokak sanatiBiraz canlansın diye aldım odaya sen hepten kaçıracan oğlanı
Hadi bakalım. Bir tane de sevgili yaptın mı bu iş tamam.Evet ilk geldiğim zaman kimseyi tanımadığım için herkese verip veriştiriyordum stres atıyordum
Tanıdıkça sevmeye başladım duruldum
Burayı sizleri çok seviyorum,hayat el verdikçe burada olmaya devam edicem inşallah
Güdük Necmi gibi huyu hem boylarıda aynı @xemrexxxemre Napacağız senle bilmiyorum valla Büyüdükçe iyice yerinde durmaz oluyorsun @kerem @sokak sanati
Ben geleyim de gör ne kadar sakinimSataşma konusunda seni geçemem o kesin. Yok bu aralar huzurluyum ve mutluyum hem forumda hem hayatımda.
Knk lütfen düşündüğüm soru tarzlarını sorma.
Ahh canım dua et inşallah olurHadi bakalım. Bir tane de sevgili yaptın mı bu iş tamam.
Ben sağlık bölümü okudum alanım kulaktı. 2 yıllıktı bir 2 yıl daha okumam lazım.Belki bilenler vardır da ben bilmediğim için soruyorum
Okuyormusun okuyosan hangi bölüm,yaşın kaç,nerede oturuyorsun,sevgilin veya hoşlandığın biri var mı
sorularım bunlar knk
Hayır Kayışım kopar bak o zaman ona göre.Çiğdem'i sıkıştırdığım gibi seni de sıkıştırmak istiyorum aslında
Sakın Huzurlu şu an forumBen geleyim de gör ne kadar sakinim
Hoşbulduk. Bak geldim sorgu odasına sonunda.Hoşgeldin. @Harunnn60
Forumu ilk bulduğunda neden üye oldun? Ziyaretçi olarak fazla takıldın mı? İlk kimler dikkatini çekti?
1920'li yıllara gitmek isterdim açıkçası. Atatürk zamanına. Bu ülkenin ne zorluklar altında kurulduğuna şahit olmak isterdim.Geçmişe gidebilsen hangi yıla gitmek isterdin cnm , hangi döneme ve ne yapmak isterdin @Harunnn60