Harunun yükselişi: Emrenin yolu @Harunnn60 @xemrexxx
Harunun yükselişi: Emrenin yolu @Harunnn60 @xemrexxx
Bekliyorum özelden yazsın diye ama nazlı çıktı yazmıyordipçik gibiysen @serhatt konuya diyorum baş başa özel bir yerde devam edin siz hadi çüzz Queen Fazilet time
Hahaha @xemrexxx in yolundan gitmesin tabi o yükseliş değil çöküşün yere girmesi olurHarunun yükselişi: Emrenin yolu @Harunnn60 @xemrexxx
İlgini çekecek birini getirebildik mi sonunda
yanlız @Çiğdem- in yazdığı üçlü sıkıştırırsa @Hartunnn60 ı oradan sadece ''harungülün suçu ne'' dizisi çıkar @serhattHarunun yükselişi: Emrenin yolu @Harunnn60 @xemrexxx
Biraz canlansın diye aldım odaya sen hepten kaçıracan oğlanıHarun'a sevdiği bir sorgu sorumlusu ayarlamak lazım. Şöyle karşılıklı sert diyalog içine gireceği bir üye
herkes benim gibi şanı şöhreti yıldız olmayı kaldıramaz tabisi sen de haklısınHahaha @xemrexxx in yolundan gitmesin tabi o yükseliş değil çöküşün yere girmesi olur
aaa Mukaddes rolü beni olmalıyanlız @Çiğdem- in yazdığı üçlü sıkıştırırsa @Hartunnn60 ı oradan sadece ''harungülün suçu ne'' dizisi çıkar @serhatt
@destere de mukaddes rolünü oynar pek meraklıydı zaten ona @Forumdash
Biraz canlansın diye aldım odaya sen hepten kaçıracan oğlanı
destere 130-140 kilo olduğu için herhalükarda onunkilerden küçüktür @Çiğdem-sen nerden biliyorsun göğüs ölçülerimin küçük olduğunu be
Aaa geçmiş olsun Göz olayı çok hassas geçer inş doktora git damla bir eşy verirPelo'cum toparlar buraları
Kız üzerimden nazar eksik olmuyor. Gözümde erik kadar arpacık çıkmış napayım hemen geçsin çok acıtıyor.
aaa o kadar değilim bendestere 130-140 kilo olduğu için herhalükarda onunkilerden küçüktür @Çiğdem-
destere 130-140 kilo olduğu için herhalükarda onunkilerden küçüktür @Çiğdem-
Şuna inanma dalyan gibidir desteresen nerden biliyorsun göğüs ölçülerimin küçük olduğunu be
Evet ilk geldiğim zaman kimseyi tanımadığım için herkese verip veriştiriyordum stres atıyordumİlk geldiğin zamanlar çok serttin böyle Serhat. Hemen aniden sinirleniyordun. Sonradan foruma alışınca birde arkadaş edince daha sakinleştin diye düşünüyorum. Yıldırım ile olan diyalogların bir ara güldürmüştü beni. Forumda enerjini seviyorum. UTC'yi senle yorumlaşmak çok keyifli senle. Umarım forumda olursun her zaman.
Bence kalbin çok temiz ve yakın zamanda mutluluğu bulacaksın. Buna eminim.