Evet sağlıksız gibi ama kaliteli markadan almak lazımAaa bu nugretin içi çok hoşuma gitmiyor tabuktan başka herşeyi koyuyorlar gibi sankı
Evet sağlıksız gibi ama kaliteli markadan almak lazımAaa bu nugretin içi çok hoşuma gitmiyor tabuktan başka herşeyi koyuyorlar gibi sankı
En iyisi kanatEvet sağlıksız gibi ama kaliteli markadan almak lazım
Burası senin sorgun ayollSizin menüde ne var
Telepatik-Telekinezi gücünü isterimBurası senin sorgun ayoll
Süper gücün olsa hızlı koşmayı istermisin Flash gibi
Telekenize ne ayoll X Man şeyimiTelepatik-Telekinezi gücünü isterim
dusunce gucuyle nesneleri hareket ettirebilme ya da fiziksel ozelliklerini degistirebilme gucu.Telekenize ne ayoll X Man şeyimi
Bilinçaltına girmişim demek kiGerçekten mi? Unutmuşum.
Aaa ismi tuhafya kesin ordadır dedimdusunce gucuyle nesneleri hareket ettirebilme ya da fiziksel ozelliklerini degistirebilme gucu.Evet X-Men'de var hemde sevdiğim bir karakterde.
Aaa yok yok sor tabi ayollNe güzel soru soruyorum boş mu kalsın oda
Şunu meyhanesine götürsenizeAaa ismi tuhafya kesin ordadır dedim
Başına dadanan şarhoştan rahatsız oluyormusun , yeride yoktu hemen sızmış buraya
@S.G.A.T.
Niye tuhafmış o güç çiğdem hanımAaa ismi tuhafya kesin ordadır dedim
Başına dadanan şarhoştan rahatsız oluyormusun , yeride yoktu hemen sızmış buraya
@S.G.A.T.
İsmi farklı Supernaturalda şekil değiştiren diyoruz mesalaNiye tuhafmış o güç çiğdem hanımhani izleyecektin sende
Ramazan da seriye başlıyorsun kırmazsın beni biliyorumİsmi farklı Supernaturalda şekil değiştiren diyoruz mesala
Şuan karnım tok o yüzden yemek düşünmüyorum.
Aaa bu saatde zararlı zaten olsada yeme yarını bekleŞuan karnım tok o yüzden yemek düşünmüyorum.Cipsi olsa iyi olur ya.
Kaç serisi var dı bununRamazan da seriye başlıyorsun kırmazsın beni biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?