Evet sağlıksız gibi ama kaliteli markadan almak lazımAaa bu nugretin içi çok hoşuma gitmiyor tabuktan başka herşeyi koyuyorlar gibi sankı![]()
![]()
![]()
Evet sağlıksız gibi ama kaliteli markadan almak lazımAaa bu nugretin içi çok hoşuma gitmiyor tabuktan başka herşeyi koyuyorlar gibi sankı![]()
![]()
![]()
En iyisi kanatEvet sağlıksız gibi ama kaliteli markadan almak lazım![]()
Burası senin sorgun ayollSizin menüde ne var![]()
Telepatik-Telekinezi gücünü isterimBurası senin sorgun ayoll![]()
![]()
Süper gücün olsa hızlı koşmayı istermisin Flash gibi![]()
![]()
![]()
Telekenize ne ayoll X Man şeyimiTelepatik-Telekinezi gücünü isterim![]()
dusunce gucuyle nesneleri hareket ettirebilme ya da fiziksel ozelliklerini degistirebilme gucu.Telekenize ne ayoll X Man şeyimi![]()
![]()
![]()
Bilinçaltına girmişim demek kiGerçekten mi? Unutmuşum.![]()
Aaa ismi tuhafya kesin ordadır dedimdusunce gucuyle nesneleri hareket ettirebilme ya da fiziksel ozelliklerini degistirebilme gucu.Evet X-Men'de var hemde sevdiğim bir karakterde.
![]()
Ne güzel soru soruyorum boş mu kalsın odaAaa ismi tuhafya kesin ordadır dedim![]()
![]()
Başına dadanan şarhoştan rahatsız oluyormusun , yeride yoktu hemen sızmış buraya
![]()
![]()
@S.G.A.T.
Aaa yok yok sor tabi ayollNe güzel soru soruyorum boş mu kalsın oda![]()
Şunu meyhanesine götürsenizeAaa ismi tuhafya kesin ordadır dedim![]()
![]()
Başına dadanan şarhoştan rahatsız oluyormusun , yeride yoktu hemen sızmış buraya
![]()
![]()
@S.G.A.T.
Niye tuhafmış o güç çiğdem hanımAaa ismi tuhafya kesin ordadır dedim![]()
![]()
![]()
![]()
@S.G.A.T.
İsmi farklı Supernaturalda şekil değiştiren diyoruz mesalaNiye tuhafmış o güç çiğdem hanımhani izleyecektin sende
![]()
Ramazan da seriye başlıyorsun kırmazsın beni biliyorumİsmi farklı Supernaturalda şekil değiştiren diyoruz mesala![]()
![]()
![]()
Şuan karnım tok o yüzden yemek düşünmüyorum.
Aaa bu saatde zararlı zaten olsada yeme yarını bekleŞuan karnım tok o yüzden yemek düşünmüyorum.Cipsi olsa iyi olur ya.
![]()
Kaç serisi var dı bununRamazan da seriye başlıyorsun kırmazsın beni biliyorum![]()