FF Sorgu Odası-Hafta 70-Sorgudaki İsim Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer ölümsüz ve görünmez olsaydın ilk olarak ne yapmak isterdin? Banka soymak, çatıdan atlamak veya bir mankeni falan dikizlemek? :A

Ben küçükken Half Life 2 hastasıydım aşırı o oyunu çok seviyorum. O sovyet şehirleri filan hep o oyunda vardı. Zaten oyunda sovyet tarzı bir şehirde geçiyordu. Kimisi Sofya diyor kimisi Bakü. Kimisi Moskava. :F

Bak burada da canlısını yapmışlar izle bi. :A

Geçmişte yaşamış bir liderle tanışma şansın olsaydı, bu kişi kim olurdu? (Atatürk dışında)

Eğer bir bilinmezi bilmen mümkün olsa neyi seçerdin? Ahiret veya dini şeyler dışında.

Geçmişte yaşamış bir liderle tanışma şansın olsaydı, bu kişi kim olurdu? (Atatürk dışında)
Yaani ne desem. Daha çok Türk Liderleri tanıyoruz. Ben mesela Kanuni dönemini merak ediyorum onla tanışmak isterim. Nasıl birisiydi gerçekten merak ediyorum. Toplum olarak tarihi, dizilerden öğreniyoruz ya.

Ondan sonra Bülent Ecevit'i seviyorum ama hatırlamıyorum onu küçüktüm zaten vefat ettiğin de.

Şu İslamiyet Öncesi Türk Liderleri de merak ediyorum. Mete Han, Oğuz Kağan.

Daha çok gezeceğin :grinning: , daha çok göreceğin :grinning: , daha çok keşfedeceğin :grinning: nice senle yıllara olsun ama sen hep böyle kal :Z

Bu sözü seviyorum o yüzden bunu derdim. :D
Biraz doğum günü mesajı gibi oldu bu. :A

Evin yanıyor, içindeki her şey de öyle. Sevdiğin insanları ve hayvanlarını kurtardıktan sonra, eğer zaman kalmışsa, neyi kurtarmak için içeri dalarsın?

Evin yanıyor, içindeki her şey de öyle. Sevdiğin insanları ve hayvanlarını kurtardıktan sonra, eğer zaman kalmışsa, neyi kurtarmak için içeri dalarsın?
aa bu benim sorum bu soruyu ben sana sormuştum :A:A

Beğenmedin mi.:T:

Bilgisayarımı-Telefonumu sonra fotoğraf ve özel eşyalarımı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...