FF Sorgu Odası-Hafta 46-Sorgudaki İsim: Bully

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni en çok ne sinirlendirir ?

Seni en çok ne sinirlendirir ?
Beni bu hayatta en çok erkek kardeşim sinirlendiriyor. :F

Yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi gösterildiğim zaman çok sinirlenirim. Yani bana iftira atılırsa çok sinirlenirim. Dürüstlük benim için çok önemlidir bana yalan söylendiği zaman o kişiden soğurum.

Bir de kendimle dalga geçilmesinden hoşlanmam sinirlenirim. İşi gücü dalga olan insan sevmem pek.

Ohoo böyle olmuyor çocuğa bak bırakmış gitmiş sorgu odasını :A

Bir kanal fanı olarak kanal fanlığında bir sıkıntı görmüyorum. :F Yer yer abartılıyor evet. :D

Sarışın ela gözlü 1.70 boyunda yakışıklı bir delikanlısındır herhalde. :F

Siyaset iyi bilirim ama konuşmayı pek sevmem açıkçası forumda da fazla girmiyorum o işlere. :) Evet Lise 3'te sözlü olarak biriyle kavga etmiştim. :)

Hayır beslemedim. :)

Evlenirdim tabii sevdiğim kızı yarı yolda bırakamazdım. Allah başımıza vermesin..

Çok memnumum ama zorlukları var. Dersler aşırı ağır..

Dizi ve kanal fanlığının aşırı derecede abartılması, ulusa sesleniş konuşmaları..

Nickimden çok memnunum değiştirmeyi bir an bile düşünmedim. :)

Kitap okumayı severim yatmadan önce muhahhak 10 sayfa da olsa okurum. Dostoyevski, Kafka, Emile Zola, Sabahattin Ali, Yaşar Kemal, Cemal Süreya ve Elif Şafak'ı severim.

Gazete okuma alışkanlığım var evet. Babam saolsun gazete manyağıdır hafta sonu 7-8 tane gazete alır eve beni de alıştırdı. :F Hürriyet, Habertürk, Vatan, Sabah, Sözcü severim. Magazin ve spordan başlar siyaset ve ekonomiden devam ederim okumaya. Köşe yazarı olarak Ahmet Hakan favorim.

Allah razı olsun sor sor cevaplarım ben. :F

Onu sordun kotkafa başka sorun varsa cevaplayayım. :A
Elayı tutturdun da sarışın değilim. 😱 @sokak sanati sarışın. :A

:bhr: Vaov ciddi misin benim de en sevdiğim yabancı yazar Dostoyevski'dir, en sevdiğin kitabı hangisi?

Yuh 7, 8 gazeteyi ne yapıyonuz. 😱

Aklıma geldikçe sorarım. :A

Hoşgeldin sorgu odasına. :D Benim hakkımda ne düşünüyorsun. :D

2 sene Samsun'da kuzenim ve arkadaşlarıyla birlikte içiyorduk. Sonra ben gaza gelip tam 20 shot tekila içtim. Sonra bende kayuş koptu tabii. Sabah bir uyandım hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni videoya falan çekmişler iyi güldüydük saçma sapan hareketler yapmışım. :D O günden sonra tekila içmemeye yemin ettim çünkü ertesi gün baya zor geçmişti. Hala içmem. :D
Genelde bu anıları @RüzgarGülü 'nden dinlerdim. :))))) Haha. :F

:bhr: Vaov ciddi misin benim de en sevdiğim yabancı yazar Dostoyevski'dir, en sevdiğin kitabı hangisi?

Ela gözlü değilim ama tabi lenslerim var ama onlarda ela değil.:F

Yahu ben sana sarışınsın dedim ela gözü nerden şey ettin. :F Birde lens mi kullanıyon bunu "Loo"da hiç dememiştin, hangi renk? :A

Kırmızı.:F Yok kullanamıyorum öyle hevesle aldım ama güzel durmadı o nedenle bıraktım alışamadımda bir çok neden var yani şuan kullanmıyorm.:D (Kırmızı şeyi şakaydı:()

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :) ( ayrıntılı yorum isterim :D ) @Bully :)
Seninle Survivor vasıtasıyla güzel bir dostluğumuz başladı Harun'cum. :D Son zamanlarda fazla konuşamıyoruz ama. Forumda sevdiğim kardeşlerim arasında yer alıyorsun.

Forumca programıyla büyük sükse yaptın forumda ilerleyen zamanlarda devam ettirirsin umarım programı. :D Benim konuk olduğum bölüm hit rekoru kırmıştı galiba. :A Güzel bir programa imza atmıştık birlikte.

Senle de genel olarak zıt düşüyoruz forumda. Tabii @xemrexxx ile fikirleriniz uyuşuyor genelde bu yüzden zıt düşmemiz gayet normal. :A Survivor'da zıt düşmüştük, izlediğimiz diziler farklı. :D Tek ortak dizimiz Medcezir. :D

Yalnız son zamanlarda tartışmaların içinde çok fazla yer alıyorsun bu dikkatimi çekiyor. Umarım toparlarsın kendini. Forumda tartışacağına git ders çalış. :D Sahi senin aktifliğin hani azalacaktı sürekli forumdasın maşallah :A

Hosgeldin Sorgu Odasina. :)

Benim hakkimda ne düsünüyorsun?

Ohoo böyle olmuyor çocuğa bak bırakmış gitmiş sorgu odasını :A
Sana ne arkadaşım oda benim istediğimi yaparım. :D

Elayı iyi tutturmuşum 😱 :F Demek ki esmersin. :A

Suç ve Ceza, Budala ve Karamaazov Kardeşler arasından bir seçim yapmam gerek sanırım. Suç ve Ceza diyorum. :D

Babam gazetekolik işte naparsın eve gazeteleri doldurur çok sever okumayı. Biz de nasipleniyoruz işte. :D

Sor sor çekinme. :T:

Hoşgeldin sorgu odasına. :D Benim hakkımda ne düşünüyorsun. :D
Öncelikle editör olarak son aylarda ciddi bir çıkışın var editör konu puanları listesinde istikrarlı olarak üst sıralardasın tebrik edeyim tekrardan. :A Önceden tebrik ettim mi bilmiyorum. :A

Senle güzel bir rekabetimiz vardı yazın ama ben yaşlanıyorum galiba artık siz gençlere yetişemez oldum. :D Yakında yükseleceğini düşünüyorum anladın sen onu benim de en büyük adayımsın bu konuda. :)

Çok sıcakkanlı, cana yakın, arkadaş canlısı bir insansın. Tartışmalara hiç girmiyorsun. Bu da önemli bir artın. Sevdiğim bir kardeşimsin. :D

Genelde bu anıları @RüzgarGülü 'nden dinlerdim. :))))) Haha. :F
Benim güzel alkol anılarım vardır. :D Ama bıraktım artık spor yapıyorum ben. Yazları çok az içiyorum ama. :)

Hosgeldin Sorgu Odasina. :)

Benim hakkimda ne düsünüyorsun?
Ömer abi.. Senin bende hep farklı bir yerin olmuştur. Ne zaman bir problemim olsa, başım sıkışsa sana danışıyorum biliyorsun. Biliyorum ki Ömer abi benim derdime derman olacak. :D Psikolog gibisin valla insanı rahatlatıyorsun, insana güven veriyorsun. Verdiğin tavsiyeler benim için çok değerli.

Bir yönetici olarak çok başarılısın ona diyecek söz yok. Yönetim kadrosunda olman beni rahatlatıyor. :D Varlığın forum için çok önemli. Sevdiğim, saygı duyduğum bir abimsin.

Son düzenleme:
En sevdiğin yemek ?
İçinde et ve tavuk olan her yemeği severim. :D Döner, Köfte, İskender, Lahmacun, Yaprak Sarması, Kuru fasulye - Pilav, Çiğ Köfte favorilerim. :D Yemek ayrımı yapan biri değilimdir pek zaten çoğu yemeği yerim. Ama barbunya ve pırasa pek sevmem belirteyim. :D

İçinde et ve tavuk olan her yemeği severim. :D Döner, Köfte, İskender, Lahmacun, Yaprak Sarması, Kuru fasulye - Pilav, Çiğ Köfte favorilerim. :D Yemek ayrımı yapan biri değilimdir pek zaten çoğu yemeği yerim. Ama barbunya ve pırasa pek sevmem belirteyim. :D
Benimle aynısın o zaman bende et olan herşeyi severim :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...