FF Sorgu Odası-Hafta 46-Sorgudaki İsim: Bully

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda hedeflediğin en önemli 4 planın ney ilerki yaşamına dair ?
1) Üniversiteden mezun olmak
2) Mesleki anlamda kendimi geliştirdikten sonra sevebileceğim bir iş bulmak. Sanırım bir süre devlet sektöründe çalışıp ilerde kendi işimi kuracağım. Bir spor salonu falan açabilirim. :A
3) Aşık olduğum kadınla evlenmek
4) Çoluğumla çocuğumla mutlu mesut yaşamak. :D

sence kösem sultan tutacak mı?
Tutacağını düşünüyorum ama Muhteşem Yüzyıl kadar reyting alır mı bilemem. Kösem'in Beren olması lazım. :A

Sorgu odasında Bully :oley: işte bu süprr oldu, soru yağmuruna tutucam seni bu hafta :Z

ilk olarak BHND ? :bhr:
Daha sende katılıcan. :A

Çevrende @xemrexxx kadar çok konuşan biri var mı? :F Fazla konuşanlardan rahatsız olur musun?

Hiç intihar etmeyi düşündün mü?

Eğer seçim yapabilseydin hangi hayvan olarak dünyaya gelmek isterdin?

Havalı biri misin yoksa alçakgönüllü mü?

Birde bu kadar zenginsin hiç yardım yaptın mı bir vakıfa falan?

İsmini değiştircek olsaydın hangi ismi seçerdin ? :D

Başardığın en zor şey neydi ?

en son hangi olay/durum yüzünden çok gerildin ?

@mrt-06 şöyle 1 ay filan sonra olabilir, bende katılmayı düşünüyorum artık. :A

En büyük hayal kırıklığın neydi ?
Lise 2'de en yakın arkadaşım benim çıktığım kızı ayartmaya kalkmıştı. Bunu öğrendiğimde büyük hayal kırıklığı yaşadım. Onu bir güzel dövdüm şu an napıyor hiçbir fikrim yok. Bak hatırlayınca tekrardan sinirlendim şimdi.

aklıma berenle kenanın yatak odası geliyor:F

ilk hoşlandığın kişinin adı?
Vışşhh senin için fesat. :F

Şule

@Bully tam bir hainmiş cidden. 😱 Benim yerimede bi kaç yumruk ataymışsın. :D

en son hangi dizi yüzünden ağladın ?

@mrt-06'nın, @Yakamoz-Asi'ye de intihar hakkında soru sormuştu. Şimdi de @Bully sana soruyor. Bu konu hakkında fikirlerin neler? Bir intihar eğilimi mi var? Yoksa intihar eğilimi hakkında geniş bir düşünceye mi sahip olmak istiyor?

@mrt-06'nın, @Yakamoz-Asi'ye de intihar hakkında soru sormuştu. Şimdi de @Bully sana soruyor. Bu konu hakkında fikirlerin neler? Bir intihar eğilimi mi var? Yoksa intihar eğilimi hakkında geniş bir düşünceye mi sahip olmak istiyor?
Ömer abiye intihar etmek çözümmüdür diye sormuştum bu başka bir versiyonu yani. :)

Çok abartmamak kaydıyla havalı bi görünüşe sahip olmak güzel bi şey mi ?

Çevrende her statüden kişilerin mi olması yoksa statüsü hep yüksek kişilerin mi olması seni daha mutlu eder?

okulda / çevrende hangi tip insanlara dayanamıyosun ?

içtenlik mi cömertlik mi ?

Odaya hoşgeldin Bully burada soruları biz sorarız :D

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Niçin Kvp izlemiyorsun ?

".ss" ifadesi hakkında ve bunu kullananlar hakkında ne düşünüyorsun ? :)
Hoşbulduk. :)

Senle fazla muhabbetimiz olmadı şu ana kadar ama konuşmuşluğumuz var yine de. Güzel göndermeler yapıyorsun ama bazıları çok iğneleyici olabiliyor. :D İnsanlarla kafa bulmayı seviyorsun bazen baya güldürüyorsun beni. :D

Kvp Çakır ölene kadar izledim. Sonra takip edemedim. Şu an izlemeye başlasam hiçbir şey anlamam. :D

.ss ifadesini ben de kullanıyorum bazı üyelerden bulaştı fena bir ifade değil bence. :)

Genelde ne tarz giyinirsin ?
Dar- bol ?
klasik- spor ?
şık-salaş- farklı ?
Şu sıralar dar ve spor tercihim vücudumu belli etmem lazım. :A

Yerine göre şık yerine göre sade giyinirim ama rahat takılmayı daha çok sevdiğimi söyleyebilirim kot pantolon yerine kapri tercihimdir mesela. :D

Şu anki dünyamızda birinin yerine geçme imkanın olsaydı, kim olurdu ? :d

Peki sen her şeyi Kaan'a sormak zorunda mısın yahu? :D

Kaan bu arada bir soru soruyorum 10 saat sonra cevabı geliyor az hızlı olsan da yenilerini sorsam. :F
Sorgu odasının amacı, soru sormak. Bende soru soruyorum işte. Her yazdığım sorulu. Böylece amacın dışına çıkmıyorum. Takınıtı oldu biraz. Haklıyım değil mi @Bully? :A

Sorgu odasının amacı, soru sormak. Bende soru soruyorum işte. Her yazdığım sorulu. Böylece amacın dışına çıkmıyorum. Takınıtı oldu biraz. Haklıyım değil mi @Bully? :A
Odanın sahibi olarak bana da soru sorabilirsinbi şey olmaz. 😎

Ne kadar kurallara uyan bir arkaşımız işte Arslan Bey... Örnek üye! 😵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy