FF Sorgu Odası-Hafta 46-Sorgudaki İsim: Bully

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha sende katılıcan. :A

Çevrende @xemrexxx kadar çok konuşan biri var mı? :F Fazla konuşanlardan rahatsız olur musun?

Hiç intihar etmeyi düşündün mü?

Eğer seçim yapabilseydin hangi hayvan olarak dünyaya gelmek isterdin?

Havalı biri misin yoksa alçakgönüllü mü?

Birde bu kadar zenginsin hiç yardım yaptın mı bir vakıfa falan?
Hayır hiç düşünmedim yaşamayı seviyorum ve dinime bağlıyımdır. :)

Kuş olarak dünyaya gelmek isterdim uçmak nasıl bir his diye. :D

Havalı değilim alçakgönüllüyüm diyecem alçakgönüllü olmuş olmayacam nasıl bir ikilem bu. :F Havalı biri değilim egolarım yoktur öyle fazla. :)

Birincisi ben şu an zengin bir insan değilim cüzdanımda cash param yok desem inanır mısın :D Kendi paramı kazanana kadar kendimi zengin olarak görmem mümkün değil. :) Bir vakfa yardım yapmadım ama mesela giymediğim, bana küçük gelen elbiseleri falan ihtiyacı olan insanlara veriyorum. Ailecek ihtiyacı olan insanlara her türlü yardımı yapıyoruz. :)

@Bully tam bir hainmiş cidden. 😱 Benim yerimede bi kaç yumruk ataymışsın. :D

en son hangi dizi yüzünden ağladın ?
Kayıp desem inanır mısın :bhr:

@mrt-06'nın, @Yakamoz-Asi'ye de intihar hakkında soru sormuştu. Şimdi de @Bully sana soruyor. Bu konu hakkında fikirlerin neler? Bir intihar eğilimi mi var? Yoksa intihar eğilimi hakkında geniş bir düşünceye mi sahip olmak istiyor?
İntihar ilgi alanına giriyordur belki bilemem Allah korusun kendi yapmasın da ilgilenmesinde bir sıkıntı yok. :D

@Bully, sence @mrt-06 şakadan anlamıyor mu? :A Anlaması için illa gülme ifadesi koymak mı gerekiyor? :D
O öyle bir anlar ki ne cindir kendisi. :A

Kanal fanlığı hakkında ne düşünüyorsun? Forumda bu fanlık sence abartılıyor mu?

Beni tarif eder misin? Sence ben nasıl biriyimdir? Dış görünüş olarak.

Siyaset konuşmayı sever misin? Daha önce siyaset konuşup kavga ettiğin biri oldu mu?

Hiç hayvan besledin mi?

Allah korusun sevdiğin, evleneceğin kız ölümcül bir hastalığa yakalansa doktorlar 2 ay ömür biçse yine de evlenir miydin?

Okuduğun okuldan ve alandan memnun musun?

Forumda en rahatsız olduğun durumlar nelerdir?

Nickinden memnun musun? Yeni bir nick koymak istesen ne koyardın?

Kitap okumayı sever misin? Hangi yazarları beğeniyorsun yerli ya da yabancı farketmez.

Gazete okuma alışkanlığın var mı? Takip ettiğin gazeteler ve köşe yazarları?

Şimdilik bu kadar sayın yargıç. :F

Çok abartmamak kaydıyla havalı bi görünüşe sahip olmak güzel bi şey mi ?

Çevrende her statüden kişilerin mi olması yoksa statüsü hep yüksek kişilerin mi olması seni daha mutlu eder?

okulda / çevrende hangi tip insanlara dayanamıyosun ?

içtenlik mi cömertlik mi ?
Güzel tabii ama abartmamak lazım dediğin gibi. Herkes dikkat çekmeyi fark edilmeyi ister yani. :D

Her statüden kişilerin olması tercihimdir böylelikle farklı farklı insanlarla, kültürlerle tanışmış oluyorsun hayata bakış açın daha bir farklı oluyor. Daha bir donanımlı oluyorsun.

Yapmacık, bencil, kendini her şeyden üstün gören, insanları küçümseyen tiplere dayanamıyorum.

İkisi de diyorum.

Peki sen her şeyi Kaan'a sormak zorunda mısın yahu? :D

Kaan bu arada bir soru soruyorum 10 saat sonra cevabı geliyor az hızlı olsan da yenilerini sorsam. :F
@yakup09 çok komplike, düşünme gerektiren sorular soruyor napayım :F Ama sıkıntı yok istediğiniz her şeyi sorun. :A

Bugünlük bu kadar yeter gibi. :A daha fazlasını sorarsam bully zıvanadan çıkar bence. :A devamı yarın :D

beren ile nur samanyolunda diziye başlasa stv fanı lourmusun:F

yalan dünyada bir karakter olsan hangisi olurdun?
Yalan Dünya pek takip etmiyorum ama Selahattin komikti izlediğim kadarıyla onu seçiyorum. :D

Şu anki dünyamızda birinin yerine geçme imkanın olsaydı, kim olurdu ? :D
Siyasi olarak mı soruyorsun :D

Kendinle ilgili değiştirmek istediğin şey nedir ?
Çabuk sinirlenebilen bir yapım var bazen gereksiz yere insanlara bağırıyorum bu huyumu değiştirmek isterdim.

Sorgu odasının amacı, soru sormak. Bende soru soruyorum işte. Her yazdığım sorulu. Böylece amacın dışına çıkmıyorum. Takınıtı oldu biraz. Haklıyım değil mi @Bully? :A
Haklısın. :T:

En nefret ettiğin renk nedir ? :D
İşte bana böyle sorularla gel. :F

Mor sevmem pek. :D

@Bully gerçekten mi, hangi sahnesinde :(
Falko'nun kardeşinin öldüğü sahnede ağlamıştım. :(

insan olmasan ne olurdun?
Ayı olabilir. :)

Son düzenleme:
Neler oluyor burada benim hakkımda ne düşünüyorsun ile başlayayım? :A

Kanal fanlığı hakkında ne düşünüyorsun? Forumda bu fanlık sence abartılıyor mu?

Beni tarif eder misin? Sence ben nasıl biriyimdir? Dış görünüş olarak.

Siyaset konuşmayı sever misin? Daha önce siyaset konuşup kavga ettiğin biri oldu mu?

Hiç hayvan besledin mi?

Allah korusun sevdiğin, evleneceğin kız ölümcül bir hastalığa yakalansa doktorlar 2 ay ömür biçse yine de evlenir miydin?

Okuduğun okuldan ve alandan memnun musun?

Forumda en rahatsız olduğun durumlar nelerdir?

Nickinden memnun musun? Yeni bir nick koymak istesen ne koyardın?

Kitap okumayı sever misin? Hangi yazarları beğeniyorsun yerli ya da yabancı farketmez.

Gazete okuma alışkanlığın var mı? Takip ettiğin gazeteler ve köşe yazarları?

Şimdilik bu kadar sayın yargıç. :F
Bir kanal fanı olarak kanal fanlığında bir sıkıntı görmüyorum. :F Yer yer abartılıyor evet. :D

Sarışın ela gözlü 1.70 boyunda yakışıklı bir delikanlısındır herhalde. :F

Siyaset iyi bilirim ama konuşmayı pek sevmem açıkçası forumda da fazla girmiyorum o işlere. :) Evet Lise 3'te sözlü olarak biriyle kavga etmiştim. :)

Hayır beslemedim. :)

Evlenirdim tabii sevdiğim kızı yarı yolda bırakamazdım. Allah başımıza vermesin..

Çok memnumum ama zorlukları var. Dersler aşırı ağır..

Dizi ve kanal fanlığının aşırı derecede abartılması, ulusa sesleniş konuşmaları..

Nickimden çok memnunum değiştirmeyi bir an bile düşünmedim. :)

Kitap okumayı severim yatmadan önce muhahhak 10 sayfa da olsa okurum. Dostoyevski, Kafka, Emile Zola, Sabahattin Ali, Yaşar Kemal, Cemal Süreya ve Elif Şafak'ı severim.

Gazete okuma alışkanlığım var evet. Babam saolsun gazete manyağıdır hafta sonu 7-8 tane gazete alır eve beni de alıştırdı. :F Hürriyet, Habertürk, Vatan, Sabah, Sözcü severim. Magazin ve spordan başlar siyaset ve ekonomiden devam ederim okumaya. Köşe yazarı olarak Ahmet Hakan favorim.

Allah razı olsun sor sor cevaplarım ben. :F

Neler oluyor burada benim hakkımda ne düşünüyorsun ile başlayayım? :A
Onu sordun kotkafa başka sorun varsa cevaplayayım. :A

Bir kanal fanı olarak kanal fanlığında bir sıkıntı görmüyorum. :F Yer yer abartılıyor evet. :D

Sarışın ela gözlü 1.70 boyunda yakışıklı bir delikanlısındır herhalde. :F

Siyaset iyi bilirim ama konuşmayı pek sevmem açıkçası forumda da fazla girmiyorum o işlere. :) Evet Lise 3'te sözlü olarak biriyle kavga etmiştim. :)

Hayır beslemedim. :)

Evlenirdim tabii sevdiğim kızı yarı yolda bırakamazdım. Allah başımıza vermesin..

Çok memnumum ama zorlukları var. Dersler aşırı ağır..

Dizi ve kanal fanlığının aşırı derecede abartılması, ulusa sesleniş konuşmaları..

Nickimden çok memnunum değiştirmeyi bir an bile düşünmedim. :)

Kitap okumayı severim yatmadan önce muhahhak 10 sayfa da olsa okurum. Dostoyevski, Kafka, Emile Zola, Sabahattin Ali, Yaşar Kemal, Cemal Süreya ve Elif Şafak'ı severim.

Gazete okuma alışkanlığım var evet. Babam saolsun gazete manyağıdır hafta sonu 7-8 tane gazete alır eve beni de alıştırdı. :F Hürriyet, Habertürk, Vatan, Sabah, Sözcü severim. Magazin ve spordan başlar siyaset ve ekonomiden devam ederim okumaya. Köşe yazarı olarak Ahmet Hakan favorim.

Allah razı olsun sor sor cevaplarım ben. :F

Onu sordun kotkafa başka sorun varsa cevaplayayım. :A
Benim hakkımda ne düşünmüyorsun? :A

Hoşbulduk Metin'cim. :)

Sen benim çok değer verdiğim bir kardeşimsin. Çok iyi niyetli bir insansın. Kanal D'cisin. :A

Bugüne kadar benim için çok güzel sözler söyledin. Hepsi için çok teşekkürler.

Arkandayım senin seviliyorsun. :)

Öncelikle son zamanlarda büyük çıkış gösteriyorsun konu açmada onun için tebrik ederim seni böyle devam edersin inşallah. :)

Kaliteli, az ama öz yorumlar yapıyorsun. Kimseyle tartışmalara girmiyorsun. Dost canlısı bir insansın. Show TV sempatin var. :A

Olumlu bir izlenimim var senin hakkında. :X

Akın'ım sen forumda en sevdiğim insanlar arasındasın. Senle muhabbet etmek güzel oluyor. Pozitif bir havan var. Angaralısın belki de bu yüzden kanım ısınıyor sana bilmiyorum ama iyi ki bu forumda varsın. :D

Çok ama çok kaliteli yorumlar yapıyorsun. Kısa zamanda büyük çıkış yakaladın forumda insanlarla da hemen kaynaştın. Ben de çok sevdim seni iyi ki katılmışsın aramıza. :)

Kanal D sevgimle ilgili yukarıda da soruldu. Son yıllarda yaptıkları kaliteli dizilerle kanal kendine çekti beni. Kanal yüksek reyting alınca seviniyorum yani ben de bilmiyorum neden. :D Son birkaç yılda ortaya çıktı bu durum.
Eyw dostum hisler karşılıklı :D

Son düzenleme:
Hayatında yaptığın en büyük çılgınlık ?

Hayatında yaptığın en büyük çılgınlık ?
2 sene Samsun'da kuzenim ve arkadaşlarıyla birlikte içiyorduk. Sonra ben gaza gelip tam 20 shot tekila içtim. Sonra bende kayuş koptu tabii. Sabah bir uyandım hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni videoya falan çekmişler iyi güldüydük saçma sapan hareketler yapmışım. :D O günden sonra tekila içmemeye yemin ettim çünkü ertesi gün baya zor geçmişti. Hala içmem. :D

Bugüne kadar kaç sevgilin oldu ve neden ayrıldın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...