Beni bu hayatta en çok erkek kardeşim sinirlendiriyor.Seni en çok ne sinirlendirir ?
Şu an çıkmak zorundayım dersim var.
Allah razı olsunŞu an çıkmak zorundayım dersim var.Akşam yorumlarız seni.
![]()
Elayı tutturdun da sarışın değilim. 😱 @sokak sanati sarışın.Bir kanal fanı olarak kanal fanlığında bir sıkıntı görmüyorum.Yer yer abartılıyor evet.
Sarışın ela gözlü 1.70 boyunda yakışıklı bir delikanlısındır herhalde.
Siyaset iyi bilirim ama konuşmayı pek sevmem açıkçası forumda da fazla girmiyorum o işlere.Evet Lise 3'te sözlü olarak biriyle kavga etmiştim.
Hayır beslemedim.
Evlenirdim tabii sevdiğim kızı yarı yolda bırakamazdım. Allah başımıza vermesin..
Çok memnumum ama zorlukları var. Dersler aşırı ağır..
Dizi ve kanal fanlığının aşırı derecede abartılması, ulusa sesleniş konuşmaları..
Nickimden çok memnunum değiştirmeyi bir an bile düşünmedim.
Kitap okumayı severim yatmadan önce muhahhak 10 sayfa da olsa okurum. Dostoyevski, Kafka, Emile Zola, Sabahattin Ali, Yaşar Kemal, Cemal Süreya ve Elif Şafak'ı severim.
Gazete okuma alışkanlığım var evet. Babam saolsun gazete manyağıdır hafta sonu 7-8 tane gazete alır eve beni de alıştırdı.Hürriyet, Habertürk, Vatan, Sabah, Sözcü severim. Magazin ve spordan başlar siyaset ve ekonomiden devam ederim okumaya. Köşe yazarı olarak Ahmet Hakan favorim.
Allah razı olsun sor sor cevaplarım ben.
Onu sordun kotkafa başka sorun varsa cevaplayayım.![]()
Aynen hemen kaçtıOhoo böyle olmuyor çocuğa bak bırakmış gitmiş sorgu odasını![]()
Genelde bu anıları @RüzgarGülü 'nden dinlerdim.2 sene Samsun'da kuzenim ve arkadaşlarıyla birlikte içiyorduk. Sonra ben gaza gelip tam 20 shot tekila içtim. Sonra bende kayuş koptu tabii. Sabah bir uyandım hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni videoya falan çekmişler iyi güldüydük saçma sapan hareketler yapmışım.O günden sonra tekila içmemeye yemin ettim çünkü ertesi gün baya zor geçmişti. Hala içmem.
![]()
Elayı tutturdun da sarışın değilim. 😱 @sokak sanati sarışın.
Vaov ciddi misin benim de en sevdiğim yabancı yazar Dostoyevski'dir, en sevdiğin kitabı hangisi?
Yuh 7, 8 gazeteyi ne yapıyonuz. 😱
Aklıma geldikçe sorarım.![]()
Yahu ben sana sarışınsın dedim ela gözü nerden şey ettin.Ela gözlü değilim ama tabi lenslerim var ama onlarda ela değil.![]()
Yahu ben sana sarışınsın dedim ela gözü nerden şey ettin.Birde lens mi kullanıyon bunu "Loo"da hiç dememiştin, hangi renk?
![]()
Ben kime ne zaman içki anısı anlatmışım
Seninle Survivor vasıtasıyla güzel bir dostluğumuz başladı Harun'cum.
Sana ne arkadaşım oda benim istediğimi yaparım.Ohoo böyle olmuyor çocuğa bak bırakmış gitmiş sorgu odasını![]()
Elayı iyi tutturmuşum 😱Elayı tutturdun da sarışın değilim. 😱 @sokak sanati sarışın.
Vaov ciddi misin benim de en sevdiğim yabancı yazar Dostoyevski'dir, en sevdiğin kitabı hangisi?
Yuh 7, 8 gazeteyi ne yapıyonuz. 😱
Aklıma geldikçe sorarım.![]()
Öncelikle editör olarak son aylarda ciddi bir çıkışın var editör konu puanları listesinde istikrarlı olarak üst sıralardasın tebrik edeyim tekrardan.Hoşgeldin sorgu odasına.Benim hakkımda ne düşünüyorsun.
![]()
Benim güzel alkol anılarım vardır.
Ömer abi.. Senin bende hep farklı bir yerin olmuştur. Ne zaman bir problemim olsa, başım sıkışsa sana danışıyorum biliyorsun. Biliyorum ki Ömer abi benim derdime derman olacak.Hosgeldin Sorgu Odasina.
Benim hakkimda ne düsünüyorsun?
İçinde et ve tavuk olan her yemeği severim.En sevdiğin yemek ?
Benimle aynısın o zaman bende et olan herşeyi severimİçinde et ve tavuk olan her yemeği severim.Döner, Köfte, İskender, Lahmacun, Yaprak Sarması, Kuru fasulye - Pilav, Çiğ Köfte favorilerim.
Yemek ayrımı yapan biri değilimdir pek zaten çoğu yemeği yerim. Ama barbunya ve pırasa pek sevmem belirteyim.
![]()