FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vadinin bence totalde en az 12+ alması lazım o yüzden 12'den düşük alınca öyle diyorum. :D
evet bence de öyle ama çok düşükte yazılmaz :D vadi varya şuan en zorlu döneminde ismiyle reyting alıyor ismiyle
sezon ortasında 11 yıllık efsanevi senaristlerin ayrılması kötü oldu sezonun biran önce bitmesini bekliyolar

aga ben çıkıyorum yarın devam ederiz
tamam aga sağol varol iyi geceler tatlı rüyalar :)

okul bitince öğretmenmi olacaksın takas planların nedir ?

ailenin beklentisi yokmu hiç illaki şunu şunu olacaksın diye seçimlerinde özgürmüsün ?

Uzun uzadıya öğrencilerine hergün Kurtlar Vadisi'ni anlatır.:)
öğrencileri psikopat olur her gün her gün vadiyi anlatırsa gerçek dünyadan uzaklaşırlar :)

Uzun uzadıya öğrencilerine hergün Kurtlar Vadisi'ni anlatır.:)
yok daha neler onlara link atarım izlesinler zaten onlar bana anlatacaktır :D

ailenin beklentisi yokmu hiç illaki şunu şunu olacaksın diye seçimlerinde özgürmüsün ?

öğrencileri psikopat olur her gün her gün vadiyi anlatırsa gerçek dünyadan uzaklaşırlar :)
kimse psikopat olmaz merak etme :D
bizimkiler pek anlamaz bu işlerden ama soruyolar tabi ikide bir ne oalcaksın bitince falan :d
ben en son ihtimal polis olmayı düşünüyorum

gelsin sorular agalar siz sorun ben cevaplarım @kvp-medya @Polat Şaşmaz 150 mesaj yazmamız lazım

@nberkayozer
aga seni severim vadici olman bile yeter seni sevmem için :D onun dışında gakkoşsun bizim ustanın memleketi ama malatyayla düşmansınız biliyosun ama ben malatya olarak elazığı severim ustamızın memleketine düşman olamayız :D
fanatik fenerlisin bu da dikkatimi çekti
diğer bi husus ise foruma neredeyse hiç girmiyosun artık aktifliğinin artmasını dilerim :D

gofrm a katılmıştın yanlış hatırlamıyorsam
Teşekkürler aga bende seni çok severim :D Haklısın aga düşman memleketler ama olsun napalım :D Ya benim sınav senem o yüzden böyleyim yazın full-time buradayım inşallah :D

yok daha neler onlara link atarım izlesinler zaten onlar bana anlatacaktır :D

kimse psikopat olmaz merak etme :D
bizimkiler pek anlamaz bu işlerden ama soruyolar tabi ikide bir ne oalcaksın bitince falan :D
ben en son ihtimal polis olmayı düşünüyorum
Öğrencilere sözlü ve yazılılara Kurtlar Vadisi'nden mutlaka sorular hazırlarsın
Laz Ziya kimdir? Mehmet Karahanlı masonluğu memlekete tanıtan kişidir diye!:)

Teşekkürler aga bende seni çok severim :D Haklısın aga düşman memleketler ama olsun napalım :D Ya benim sınav senem o yüzden böyleyim yazın full-time buradayım inşallah :D
eyvallah aga sınavlarında başarılar Allah ın izniyle alnının akıyla çıkacaksındır
bekliyoruz aktif olmanı müsaitsen soru sor :D

takas daha yukarılara göz dikmen gerekir malatyalı dediğin ara kadro doldurmaz olacaksan en tepede zirvede olacaksın :)

gelecekte siyasete atılmayı düşünmezmisin ?

Öğrencilere sözlü ve yazılılara Kurtlar Vadisi'nden mutlaka sorular hazırlarsın
Laz Ziya kimdir? Mehmet Karahanlı masonluğu memlekete tanıtan kişidir diye!:)
yok be aga naptın sen :D öyle iş mi olur :D
ama vadi izleyenlerin sözlüsüne 100 verebilirim bu olur :D

takas daha yukarılara göz dikmen gerekir malatyalı dediğin ara kadro doldurmaz olacaksan en tepede zirvede olacaksın :)

yav tabi öylede lafla da olmuyo ki bu işler biraz gerçekçi olmak lazım okuduğum bölüm ortada gerçi dünde dediğim gibi çoğu bölüm bu şekilde bize has bişey yok
ama bakalım elimden geleni yapacam :D

düşünürümde kim alacak beni :d benden başkan maşkan olur aslında bu gençlik kolları başkanı falan oluyo ya :D

Siyasetin alasını yapıyor zaten kendisi Ak Partinin bir numara savunucusu :)

yok be aga naptın sen :D öyle iş mi olur :D
ama vadi izleyenlerin sözlüsüne 100 verebilirim bu olur :D

yav tabi öylede lafla da olmuyo ki bu işler biraz gerçekçi olmak lazım okuduğum bölüm ortada gerçi dünde dediğim gibi çoğu bölüm bu şekilde bize has bişey yok
ama bakalım elimden geleni yapacam :D

düşünürümde kim alacak beni :D benden başkan maşkan olur aslında bu gençlik kolları başkanı falan oluyo ya :D
bölümünde sorun yok, boğaziçini bitiren vatandaş boşta kalıyor ağrı üniversites,nden mezun çok güzel bir konumda işe başlıyor :)

yabancı dizilerle aran nasıl ?

mesela bir game of thrones izlermisin ?

Siyasetin alasını yapıyor zaten kendisi Ak Partinin bir numara savunucusu :)
savunuyor ama gözünü karartıp savunuyor oysa olaylara daha uzaktan geniş bakış açısıyla baksa hataları yakalayacak ama niyet yok vatandaşta :)

aga gelmedim hiç ama yanı başımızda bizim arkadaşlar geziye gitti ben gelmemiştim bi ara gelecez inşallah :D
güzeldir heralde :D
yetişemiyorsun sorulara 40 soru sorduk hala mişmişin faydalarını anlatıyorsun :))

bölümünde sorun yok, boğaziçini bitiren vatandaş boşta kalıyor ağrı üniversites,nden mezun çok güzel bir konumda işe başlıyor :)

yabancı dizilerle aran nasıl ?

mesela bir game of thrones izlermisin ?
o da doğru aslında hayırlısı olsun bakalım :)
yabancı dizilerle aram kötü hiç izlemiyorum desem yeridir
izlemem. bazıları var bu dizileri izlemeyi modernlik çağdaşlık falan sayıyolar heralde ben zaten baştan sevmiyorum bunları
diğer bi konu bunların süreleri kaç dakka bilmiyorum ama kısa olduğunu biliyoruz kaç haftada bir oynuyo kim bilir yani adamların çok geniş zamanları var bizim türk dizilerindeki zamanı bunlara ver 1 haftada 120 dakka iş yapıpı sana veremzler bile adım gibi eminim
diğer bi husus ise ben bu zombili vampirli falan filan çizgi film gibi işleri sevmem izleyenlere de şaşıyorum

savunuyor ama gözünü karartıp savunuyor oysa olaylara daha uzaktan geniş bakış açısıyla baksa hataları yakalayacak ama niyet yok vatandaşta :)

yetişemiyorsun sorulara 40 soru sorduk hala mişmişin faydalarını anlatıyorsun :))
normalde bu konuya yetişip diğer konularda da takılırdım ama internet kotasını doldurduğum için hız çok düştü o yüzden 2 saat mesah yazamıyorum rekor kırmak için herşeyi yaparım az kaldı kıralım yatacam :D 100 mesaj kaldı senin için hiçbişey destere hadi :D

@Bully @Yakamoz-Asi @gözlemci sorularınızı bekliyorum :D

o da doğru aslında hayırlısı olsun bakalım :)
yabancı dizilerle aram kötü hiç izlemiyorum desem yeridir
izlemem. bazıları var bu dizileri izlemeyi modernlik çağdaşlık falan sayıyolar heralde ben zaten baştan sevmiyorum bunları
diğer bi konu bunların süreleri kaç dakka bilmiyorum ama kısa olduğunu biliyoruz kaç haftada bir oynuyo kim bilir yani adamların çok geniş zamanları var bizim türk dizilerindeki zamanı bunlara ver 1 haftada 120 dakka iş yapıpı sana veremzler bile adım gibi eminim
diğer bi husus ise ben bu zombili vampirli falan filan çizgi film gibi işleri sevmem izleyenlere de şaşıyorum

normalde bu konuya yetişip diğer konularda da takılırdım ama internet kotasını doldurduğum için hız çok düştü o yüzden 2 saat mesah yazamıyorum rekor kırmak için herşeyi yaparım az kaldı kıralım yatacam :D 100 mesaj kaldı senin için hiçbişey destere hadi :D
bahsettiğim dizilerin çoğu çok kaliteli eskiden bende yabancı dizi izlemezdim ama bir alışınca bizim dizilerden çok daha kaliteli işler yaptıklarını gördüm şimdi tüm yerli diziler sıkıyor bence birinden başlasan devamı gelir mesela bir breaking bad dizisiyle başla beğeneceğinden adım gibi eminim züper bir dizidir onu beğenirsen devamı gelir zaten ..

soru sormayı unuttum bak lafa daldım

en iyi kayısı hasanbey midir? hacıhallo mudur ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...