aga ben uyku bastırana kadar burdayımbu şekilde 1040 mesajı geçeriz aga sakın çıkma konudanreko için 1040 mesaj olması lazım
hala rekor gelmedimi takas ?
Bu konunun rekor kırmasını neden bu kadar çok istiyorsun merak ettimbu şekilde 1040 mesajı geçeriz aga sakın çıkma konudanreko için 1040 mesaj olması lazım
en sevdiğim meyve muz sebze ise patates![]()
yok be reis daha 130 mesaj varhala rekor gelmedimi takas ?
işte şimdi sevmişem gelsin sorularBu konunun rekor kırmasını neden bu kadar çok istiyorsun merak ettim![]()
daha zaman var nasıl olsa aslında rekor kırmak çok kolay da daha dolu dolu mesajlar olsun rekor önemli değilyok be reis daha 130 mesaj var![]()
yok aga hiç gitmedimBursa'ya hiç geldin mi ?
hadi destere sor ya gözünü sevim senden ilk defa bişey istiyorum onu da yapmıyosundaha zaman var nasıl olsa aslında rekor kırmak çok kolay da daha dolu dolu mesajlar olsun rekor önemli değil)
yoksa şimdi ıvır zıvır bir sürü soru sorarım yarım saatte 230 mesaj olur![]()
Vadinin bence totalde en az 12+ alması lazım o yüzden 12'den düşük alınca öyle diyorum.yok be reis daha 130 mesaj var
işte şimdi sevmişem gelsin sorular
kafaya koydım rekoru kırmam lazım rekor kırmayı çok seviyorum ya
bir soruda benden neden 11 reytingi geçmesine rağmen vadinin reytingini yorumlarken çok düşük yine yazıyosuntamam vadi için düşük ama öyle de yazılmaz bilmeyen 2-3 sanacak
![]()