FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahsettiğim dizilerin çoğu çok kaliteli eskiden bende yabancı dizi izlemezdim ama bir alışınca bizim dizilerden çok daha kaliteli işler yaptıklarını gördüm şimdi tüm yerli diziler sıkıyor bence birinden başlasan devamı gelir mesela bir breaking bad dizisiyle başla beğeneceğinden adım gibi eminim züper bir dizidir onu beğenirsen devamı gelir zaten ..

soru sormayı unuttum bak lafa daldım

en iyi kayısı hasanbey midir? hacıhallo mudur ? :)
onları izleyeceğime açar dünyanın en müthiş eseri eski vadiyi tekrar izlerim :D
bilmişlik taslamaya gerek yok çok fazla anladığım söylenemez ama hasanbey iyidir

son 100 mesaj rekora kıracaz mı hacı rekoru ? :D
evet aga 100 mesajdan az kaldı artık :D ama benim hız düştü zor mesaj yazıyorum :D
günüm iyi geçti bugün Ahmet Özhan konseri vardı malatyada sırf Necati Şaşmaz gittiği için bende gittim güzeldi :d

onları izleyeceğime açar dünyanın en müthiş eseri eski vadiyi tekrar izlerim :D
bilmişlik taslamaya gerek yok çok fazla anladığım söylenemez ama hasanbey iyidir

evet aga 100 mesajdan az kaldı artık :D ama benim hız düştü zor mesaj yazıyorum :D
günüm iyi geçti bugün Ahmet Özhan konseri vardı malatyada sırf Necati Şaşmaz gittiği için bende gittim güzeldi :D
Necati Şaşmazı gördün mü? :D

Necati Şaşmazı gördün mü? :D
olm orda ne işi var ya :D istanbuldayken eşiyle bunun konserine gitmişti bende o gittiyse güzeldir diye gittim harbiden de güzeldi tam bir sanat eseri :D

Necati abimiz gelse ben onu görmeden çıkmam ordan off off keşke gelse be 5 dakka onla konuşmayı çok isterim çok :d

Hoşgeldin sorgu odasına bir giriyim çıkayım dedim oda nasıl anlat hele neler var odada şaka bi yana :) klasikden başlıyım hakkımdaki genel orta düzeydeki düşüncelerini alayım onun yanı sıra >KVp dışında izlediğin dizileri alayım ve bir kaç cümle ilede gerçek hayatından birkaç bilgi alayım kime hayransın kime kırgınsın, çok saçma sorular sordum sanırım olsun ben cevabımı alayım gece gece oksijen gelmiyor zaten :)

olm orda ne işi var ya :D istanbuldayken eşiyle bunun konserine gitmişti bende o gittiyse güzeldir diye gittim harbiden de güzeldi tam bir sanat eseri :D

Necati abimiz gelse ben onu görmeden çıkmam ordan off off keşke gelse be 5 dakka onla konuşmayı çok isterim çok :D
Lan ne bilim Necati Şaşmaz gittiği için gitti deyince bende Necati Şaşmaz Malatyaya konser izlemeye gitti sandım :D:D

takas izle sonra karar ver , vadiyi zaten izlemişsin aynı suda devamlı yıkanmaz çimeceksen suyu değiştirmen lazım :)

küçükken legende yıkanmışmıydın hiç? laf lafı açıyor bak :)

kayboldum balkona çıktım sigara tüttürdüm bizimkilere çaktırmadan :)

Hoşgeldin sorgu odasına bir giriyim çıkayım dedim oda nasıl anlat hele neler var odada şaka bi yana :) klasikden başlıyım hakkımdaki genel orta düzeydeki düşüncelerini alayım onun yanı sıra >KVp dışında izlediğin dizileri alayım ve bir kaç cümle ilede gerçek hayatından birkaç bilgi alayım kime hayransın kime kırgınsın, çok saçma sorular sordum sanırım olsun ben cevabımı alayım gece gece oksijen gelmiyor zaten :)
bu saatten sonra uzun soruları sevmem ama hoşgeldin aga kısa kısa cevaplim :D
forumun yeni üyelerinden birisin ve kısa sürede hızlı bi giriş yaptın bu yönden takdir ediyorum
senle seçimden önce çok iyi anlaşmaya başladık ve şuan seni vadici kardeşlerimin arasına almış durumdayım :D izlediğin saçma dizilerde olsa olur böyle vakalar diyorum :D
vadi dışında kaçak izliyorum diğerlerini bıraktım
en sevdiğim hayran olduğum ve insani olarakte beğendiğim isin Necati Şaşmaz
gelsin sorular :D diğer sorunu ilk sayfalarda cevapladım ayrıntılı olarak

Haci inşallah rekor kırarsın valla kendim kırmış kadar sevinicem,seni nekadar çok sevdiğimi biliyorsun.:)

Lan ne bilim Necati Şaşmaz gittiği için gitti deyince bende Necati Şaşmaz Malatyaya konser izlemeye gitti sandım :D:D
adamın başka işi gücü yoktu malatyaya konsere gelecek :kiki:
neyse sorular gelsin rekora adım adım gidiyoruz aga :D

Haci inşallah rekor kırarsın valla kendim kırmış kadar sevinicem,seni nekadar çok sevdiğimi biliyorsun.:)
bazı sorulara kaçamak cevap veriyor ama kurnazlık yapıyor hemşerim :)

breaking bad dizisine bir başlatabilsek süper olacak çalışmalarımız devam ediyor :)

adamın başka işi gücü yoktu malatyaya konsere gelecek :kiki:
neyse sorular gelsin rekora adım adım gidiyoruz aga :D
üstte cillop gibi soru duruyor cevap veren yok :)

bazı sorulara kaçamak cevap veriyor ama kurnazlık yapıyor hemşerim :)

breaking bad dizisine bir başlatabilsek süper olacak çalışmalarımız devam ediyor :)
destere ayrıntılı cevap veriyoru melimden geldiğince idare edin rekoru kıralım hele :D

takas izle sonra karar ver , vadiyi zaten izlemişsin aynı suda devamlı yıkanmaz çimeceksen suyu değiştirmen lazım :)

küçükken legende yıkanmışmıydın hiç? laf lafı açıyor bak :)

kayboldum balkona çıktım sigara tüttürdüm bizimkilere çaktırmadan :)
tabi yıkandık kim yıkanmadı ki :d
sigarayı bırak iş işten geçmeden cebe de zarar bedene de niye insan kendini zehirler anlamıyorum

destere ayrıntılı cevap veriyoru melimden geldiğince idare edin rekoru kıralım hele :D
aha diğer soruya cevap yine gelmedi ? :)

malatya milletvekilerini sadece seçimdemi görüyorsun seçim dışında memlkete uğrayan varmı takas ?

Sen öyle deyince :D:D. Hacı hayatında en mutlu olduğun anı anlat ?:D
bu soruyu okuyunca kahkaha attım agam ya :D en az 3-4 kez sordun aga tekrar söylicem sana can kurban :d
kadıköyde şampiyon olduğumuz an en mutlu olduğum andır :D

bu saatten sonra uzun soruları sevmem ama hoşgeldin aga kısa kısa cevaplim :D
forumun yeni üyelerinden birisin ve kısa sürede hızlı bi giriş yaptın bu yönden takdir ediyorum
senle seçimden önce çok iyi anlaşmaya başladık ve şuan seni vadici kardeşlerimin arasına almış durumdayım :D izlediğin saçma dizilerde olsa olur böyle vakalar diyorum :D
vadi dışında kaçak izliyorum diğerlerini bıraktım
en sevdiğim hayran olduğum ve insani olarakte beğendiğim isin Necati Şaşmaz
gelsin sorular :D diğer sorunu ilk sayfalarda cevapladım ayrıntılı olarak
Aga sağolasın bu hafta buradaysan yarın yazacam sorularımı şimdilik uyku var sadece aklımda hadi hayırlı geceler....ama şimdi yazmışken bir soru daha yazayım değmi ama :)

Hayatında hiç çok şaşırdığın bir durum oldumu,ve en çok üzüldüğün durum kısacana yani ağladınmı hiç ? :D

Bu saatde hep aklıma +18 sorular geliyor,neyse sormayacağım darksaal var.:)

demin 100 diyordun şimdi seksendir

en büyük kardeş senmisin takas kardeşlerle aran nasıl anlaşabiliyormusun ufak tefek sürtüşmeler oluyormu ?
evet en büyük benim ama her zaman abim yada ablam olmasını çok çok istedim keşke olsaydı keşke
oluyor tabi olunca dövüyorum bunları :D büyüdükçe artistlikleri artıyor ama abileri olduğumu hatırlatıyorum :D

Bu saatde hep aklıma +18 sorular geliyor,neyse sormayacağım darksaal var.:)
o bu konuya girmiyor aga sor istediğini sor istediği yeterki sor yaz :D

aha diğer soruya cevap yine gelmedi ? :)

malatya milletvekilerini sadece seçimdemi görüyorsun seçim dışında memlkete uğrayan varmı takas ?
milletvekillerini hiç görmüyoruz ne vekili :D başkan adaylarını görüyoruz anca bugün ahmet çakırı konserde gördüm o kadar onunda pek bi iş yaptığı yok açıkçası partiden kazanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...