FF Sorgu Odası (90. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Alemdar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alemdar 2017’de de iletişimimiz olmuş 😱
Şimdi biraz eski mesajlara ufak bir dalış yaptım :A

Şurada geçen sene Acun bey derken beni erkek üye sandığını anlamalıydık @TenTen @Bully
Aaaaa aaaa rezillik. 😅
Geçen aylarda @Alemdar bana cevap vermiyordu biliyor musun? Dm'de yazıyorum bakıyorum cevap yok. Sonra başka konu açarak tekrar yazdım ona cevap verdi. 😒 İsim değişince insanlara mesaj atamıyor muyuz merak ettim. 😅
Bu arada ismini tahmin ediyorum @Alemdar 'ın. :) Kendi söyledi aslında ama şuan doğrulama yapamam. Mesajların bir kısmını silmiş bulundum çünkü. 😁😁

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Alemdar and Dosi
Yine Ateş Hekimoğlu'luğunu konuşturmuşsun :A
paslanmisim biraz, yinede ölü halim bile iyi :A
ne detaylar gördüm ne detaylar :A
10 senem gecmis bu forumda ve bazen aaaa bunu ben mi yazmisim dedgim oluyor :A bazende 'ne güzel cevap vermisim' dedigimde oluyor :A insan cok eski yazilarini zamanla unutabiliyormus.

Aaaaa aaaa rezillik. 😅
Geçen aylarda @Alemdar bana cevap vermiyordu biliyor musun? Dm'de yazıyorum bakıyorum cevap yok. Sonra başka konu açarak tekrar yazdım ona cevap verdi. 😒 İsim değişince insanlara mesaj atamıyor muyuz merak ettim. 😅
Bu arada ismini tahmin ediyorum bu arada @Alemdar 'ın. :) Kendi söyledi aslında ama şuan doğrulama yapamam. Mesajların bir kısmını silmiş bulundum çünkü. 😁😁
yoo niye yazilmasin? belki eski konusma kutunuzdan cikmistir "gelecekteki mesajlari kabul etme" gibi bir secenek geliyor. Onu isaretlemisse ondan ulasmamistir.

adi alemdar bizim icin :A gercegine gerek yok :A

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: Alemdar and TenTen
Aaaaa aaaa rezillik. 😅
Bu arada ismini tahmin ediyorum @Alemdar 'ın. :) Kendi söyledi aslında ama şuan doğrulama yapamam. Mesajların bir kısmını silmiş bulundum çünkü. 😁😁
Özel şeyler sizde kalsın zaten :)

Parlaktan kastın ?

• Güldürdün
Reactions: serhatt
@Alemdar , Dosi ne diyor? Yaptın mı yoksa böyle bir şey? 🫣🤔😳😳😱😁
Bilmiyorum .... 😂😂😂😂 IMG_4737.jpeg

• Üzücü
Reactions: TenTen
Ben az önce mesaj yazdım. O gelmedi mi? Silindi mi acaba? 😁🤔

• Beğendim
Reactions: Alemdar
@Alemdar 2017’de de iletişimimiz olmuş 😱
Şimdi biraz eski mesajlara ufak bir dalış yaptım :A

Şurada geçen sene Acun bey derken beni erkek üye sandığını anlamalıydık @TenTen @Bully
Acun bey :F

Hadi o dönem erkek sanması normal ama birkaç gün öncesine kadar da seni öyle sanıyormuş :A İnsan avatardan anlar bari :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...