Onda da çok 😂İnatçı mısın?
EstağfirullahBenden mi şüpheleniyorsun Can Polat. 😁
Fazla merak iyi değildirNeden?
Onda da çok 😂İnatçı mısın?
EstağfirullahBenden mi şüpheleniyorsun Can Polat. 😁
Fazla merak iyi değildirNeden?
Çocukluk hayalin neydi?Onda da çok 😂
Estağfirullah
Fazla merak iyi değildir![]()
Tamam tamam. Seni rahatsız etmeyeceğim. Cumartesi kutlama için işten izin alacak mısın?Onda da çok 😂
Estağfirullah
Onda da çok 😂
Estağfirullah
Büyümek ondan da sıtkımız sıyrıldı 😂Çocukluk hayalin neydi?
Yurt dışındayım ya 😂 Nasıl kutlayım ?Tamam tamam. Seni rahatsız etmeyeceğim. Cumartesi kutlama için işten izin alacak mısın?
Reis izin kelimesini boşuna mı kullandık. Biliyoruz Fransa'da olduğunu. Belki gidersin. Önceden plan yapmışsındır ne bileyim. Merak ettik. 😅Yurt dışındayım ya 😂 Nasıl kutlayım ?
Fransa değil Almanya'dayım şu an bak mesajları okumamışsın 😂 Üzüldüm 😂Reis izin kelimesini boşuna mı kullandık. Biliyoruz Fransa'da olduğunu. Belki gidersin. Önceden plan yapmışsındır ne bileyim. Merak ettik. 😅
Bir gün boyunca başka biriyle hayat değiştirebilseydin, kim olurdu?Büyümek ondan da sıtkımız sıyrıldı 😂
Yurt dışındayım ya 😂 Nasıl kutlayım ?
Elon Musk. Kafasından neler geçtiğini anlamak, hissetmek için sen ?Bir gün boyunca başka biriyle hayat değiştirebilseydin, kim olurdu?
Asla vazgeçemeyeceğin bir alışkanlığın var mı?Elon Musk. Kafasından neler geçtiğini anlamak, hissetmek için sen ?
YokAsla vazgeçemeyeceğin bir alışkanlığın var mı?
Unutamadığın üç en sevdiğin dizi?
Prison Break, Vadi, UçurumUnutamadığın üç en sevdiğin dizi?![]()
Uçurum finalsiz bitmişti resmen. Çok tepki toplamıştı kanal. Sence ne oldu o dönem?Prison Break, Vadi, Uçurum
Mehmet Ali Nuroğlu'nun ayrılışı sebebiyle düşen reytinglerUçurum finalsiz bitmişti resmen. Çok tepki toplamıştı kanal. Sence ne oldu o dönem?
Aynen o çok etkilemişti.Mehmet Ali Nuroğlu'nun ayrılışı sebebiyle düşen reytingler![]()
Doğru proje seçimi yapılmıyor. Ve bence çok ah aldılar şimdi ki yönetim, o yüzden işleri rast gitmiyorAynen o çok etkilemişti.
ATV sence neden artık dizi tutturamıyor?
Yazın en sevdiğin içecek?Doğru proje seçimi yapılmıyor. Ve bence çok ah aldılar şimdi ki yönetim, o yüzden işleri rast gitmiyor![]()
Yine çay içer türkler ben de dahil 😂Yazın en sevdiğin içecek?Çok sıcaklar başladı.
![]()
Sıcakta asla içemem.Yine çay içer türkler ben de dahil 😂