Yine Ateş Hekimoğlu'luğunu konuşturmuşsunzamaninda senaryosunu okuyan nazik seyircilerinden biriymisim
Kullanici adi en basta farkliymis. Ondan ilk zamanlari animsayamadim. Az önceki ufak arastirmada farkettim![]()
Yine Ateş Hekimoğlu'luğunu konuşturmuşsunzamaninda senaryosunu okuyan nazik seyircilerinden biriymisim
Kullanici adi en basta farkliymis. Ondan ilk zamanlari animsayamadim. Az önceki ufak arastirmada farkettim![]()
Aaaaa aaaa rezillik. 😅
paslanmisim biraz, yinede ölü halim bile iyiYine Ateş Hekimoğlu'luğunu konuşturmuşsun![]()
El hamdüllillah evet![]()
Aldığın maaştan memnun musun?![]()
yoo niye yazilmasin? belki eski konusma kutunuzdan cikmistir "gelecekteki mesajlari kabul etme" gibi bir secenek geliyor. Onu isaretlemisse ondan ulasmamistir.Aaaaa aaaa rezillik. 😅
Geçen aylarda @Alemdar bana cevap vermiyordu biliyor musun? Dm'de yazıyorum bakıyorum cevap yok. Sonra başka konu açarak tekrar yazdım ona cevap verdi. 😒 İsim değişince insanlara mesaj atamıyor muyuz merak ettim. 😅
Bu arada ismini tahmin ediyorum bu arada @Alemdar 'ın.Kendi söyledi aslında ama şuan doğrulama yapamam. Mesajların bir kısmını silmiş bulundum çünkü. 😁😁
Özel şeyler sizde kalsın zatenAaaaa aaaa rezillik. 😅
Geçen aylarda @Alemdar bana cevap vermiyordu biliyor musun? Dm'de yazıyorum bakıyorum cevap yok. Sonra başka konu açarak tekrar yazdım ona cevap verdi. 😒 İsim değişince insanlara mesaj atamıyor muyuz merak ettim. 😅
Bu arada ismini tahmin ediyorum @Alemdar 'ın.Kendi söyledi aslında ama şuan doğrulama yapamam. Mesajların bir kısmını silmiş bulundum çünkü. 😁😁
Parlaktan kastın ?Parlak mısın?@Alemdar
@Alemdar , Dosi ne diyor? Yaptın mı yoksa böyle bir şey? 🫣🤔😳😳😱😁yoo niye yazilmasin? belki eski konusma kutunuzdan cikmistir "gelecekteki mesajlari kabul etme" gibi bir secenek geliyor. Onu isaretlemisse ondan ulasmamistir.
Bilmiyorum .... 😂😂😂😂@Alemdar , Dosi ne diyor? Yaptın mı yoksa böyle bir şey? 🫣🤔😳😳😱😁

Hiç yavru kedi baktın mı ?El hamdüllillah evet![]()
Ömrünüzün geri kalanında tek çeşit yemek yeme hakkınız olsa ne yerdiniz?
Yok gelmediBen az önce mesaj yazdım. O gelmedi mi? Silindi mi acaba? 😁🤔
Köfte yerim ya 😂Ömrünüzün geri kalanında tek çeşit yemek yeme hakkınız olsa ne yerdiniz?
Acun bey
koskoca yazi ilistirmisim avatara Dosi diyeAcun bey
Hadi o dönem erkek sanması normal ama birkaç gün öncesine kadar da seni öyle sanıyormuşİnsan avatardan anlar bari
![]()
silmissen nasil yaziyorsun ayni konusma kutusundan?Yada ben yanlışlıkla silmişde olabilirim.![]()
Taş, yakışıklı??Özel şeyler sizde kalsın zaten
Parlaktan kastın ?
Ben de köfte en sevdiğim.Yok gelmedi
Köfte yerim ya 😂
Yok beee 😂Taş, yakışıklı??
Reytinge göre mi ? İçeriklere göre mi ?Ben de köfte en sevdiğim.
En kaliteli kanal sence şu an?![]()