Önceleri bana fazla ciddileşebiliyorsun diyorlardı bu dönemimde diyen görmedim de o yüzden tuhafıma gittiŞimdi ha deyince hatırlamam ama mesajını okuyup güldüğüm çok oldu 😂
Yok işte 😂 Olsa var derdim ahh ahh 😂
Önceleri bana fazla ciddileşebiliyorsun diyorlardı bu dönemimde diyen görmedim de o yüzden tuhafıma gittiŞimdi ha deyince hatırlamam ama mesajını okuyup güldüğüm çok oldu 😂
Yok işte 😂 Olsa var derdim ahh ahh 😂
@Dosi bu mesaj sana bir şey hatırlattı mı? 😅😅Şimdi ha deyince hatırlamam ama mesajını okuyup güldüğüm çok oldu 😂
Sen de anlat biraz kendini ne seversin ne yaparsın ?Önceleri bana fazla ciddileşebiliyorsun diyorlardı bu dönemimde diyen görmedim de o yüzden tuhafıma gitti![]()
Sen gel daha üstüme gel 😂@Dosi bu mesaj sana bir şey hatırlattı mı? 😅😅
Yok pek görmez benceSihirli Annem filmi sence gişede ilgi görecek mi?@Alemdar
Sen ne seviyonEsmer misin? @Alemdar
O herşeyi sever 😂Sen ne seviyon![]()
Geçen ay sorgu odasına ben girmiştim orada istediğin kadar sorabilirdinSen de anlat biraz kendini ne seversin ne yaparsın ?
Sen gel daha üstüme gel 😂
Yok pek görmez bence
Tamam ara ara reytingleri de paylaş öyle oranlara bakıp yorum atma haa 😂Geçen ay sorgu odasına ben girmiştim orada istediğin kadar sorabilirdinBen eczacılık okuyorum son dönemde her hafta forumda sağlık konuları açıyorum onun dışında futbol tarihe ilgiliyimdir. Mevcut takip ettiğim dizi yok ama reytingleri sürekli takip edip yorumlamayı severim.
Ne bulursam giyerim hacı renk seçmem 😂@Alemdar yazın genelde hangi renk tişört giyersin?![]()
@serhatt herşeyi sevmez. İnsanları yanlış bilgilendirme lütfen. 😅O herşeyi sever 😂
İşte bu yüzden seviliyorsun senDün benzer sohbet oldu sanki ama dikkatimi çeken çok detay varda @Alemdar ’ı sıkıştırmak istemedim fazla![]()
Neyi sever sen söyle 😂@serhatt herşeyi sevmez. İnsanları yanlış bilgilendirme lütfen. 😅
Benim ayrı sayfam var orada hep paylaşıyorum onun dışında foruma 10 civarı pek girmemTamam ara ara reytingleri de paylaş öyle oranlara bakıp yorum atma haa 😂
Ne bulursam giyerim hacı renk seçmem 😂
Tarih çünkü Türkler tarih yazmayı çok sevdiği için anlatacak çok şeyimiz var@Alemdar öğretmen olsan hangi dalda olurdun?![]()
Özür dileriz beyefendi 😂Benim ayrı sayfam var orada hep paylaşıyorum onun dışında foruma 10 civarı pek girmem![]()
Müthiş cevap.Tarih çünkü Türkler tarih yazmayı çok sevdiği için anlatacak çok şeyimiz var
------
Özür dileriz beyefendi 😂
Sonunun nereye evrileceğini aslında ikimizde biliyoruz. O yüzden hadi rahat bırakalım madem. 😅Dün benzer sohbet oldu sanki ama dikkatimi çeken çok detay varda @Alemdar ’ı sıkıştırmak istemedim fazla![]()
Telefonunun markası ne, memnun musun?85'lerdeyim