cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,290
- Puanı
- 1,060
Benzinsiz elektrik her zaman ihtiyacımız olan bir şey@Alemdar
Elektriksiz bir dünyada mı yoksa benzinsiz bir dünyada mı yaşamayı tercih edersiniz?
Uğurlu sayın var mı?Benzinsiz elektrik her zaman ihtiyacımız olan bir şey
Ne o beğenemedin mi?
Demek ki insanlara bir hafta yetmiyor. Zaman herkese göre göreceli bir kavram. 😅Sorgu odasına giren neden hep beni sorguya çekiyor 😱 @Bully @TenTen![]()
Tam olarak ne için dedin? Ben sorgu odasına hiç katılmadımDemek ki insanlara bir hafta yetmiyor. Zaman herkese göre göreceli bir kavram. 😅
Senden gözüm korktuDosi' Alıntı:
Sorgu odasına giren neden hep beni sorguya çekiyor.
@Dosi çünkü millet seni istiyor konuk olarak.![]()
oluver işte.
![]()
Korkma.Tam olarak ne için dedin? Ben sorgu odasına hiç katılmadımbiz soru sormamız gerekirken konuklar bana soruyor
Senden gözüm korktu
Hiç hazır değilim![]()
Kendi cevabını kendin vermişsin. Katılmamışsın bir kere bile.Tam olarak ne için dedin? Ben sorgu odasına hiç katılmadımbiz soru sormamız gerekirken konuklar bana soruyor
![]()
Kendisi Avrupai takılıyor. Bugünlük mesai saati bitmiştir
Aaa öyle mi tamamdır.Kendisi Avrupai takılıyor. Bugünlük mesai saati bitmiştir
Yarına gel sen![]()
Yok be 😂Uğurlu sayın var mı?
Estağfirullah ne haddime 😂Ne o beğenemedin mi?![]()
Yok be gezip tozup geldim ama yatıcam şimdi 😂Kendisi Avrupai takılıyor. Bugünlük mesai saati bitmiştir
Yarına gel sen![]()
Meryem Uzerli/Burcu Biricik/Cansu Dere/Miray Daner/Simay Barlas/Burcu Cavrar/Burçin Terzioğlu/Elçin Sangu/Eda Ece (sırasıyla değil ama Top 10)En güzel ünlü Top 10 sıralaman nedir?
Burcu Biricik ve Eda Ece haricî gayet güzel seçimler. İyi iyi genel olarak aynı tarz seviyoruz. 😅😅Meryem Uzerli/Burcu Biricik/Cansu Dere/Miray Daner/Simay Barlas/Burcu Cavrar/Burçin Terzioğlu/Elçin Sangu/Eda Ece (sırasıyla değil ama Top 10)
Sarı kız iyidir 😂Burcu Biricik ve Eda Ece haricî gayet güzel seçimler. İyi iyi genel olarak aynı tarz seviyoruz. 😅😅
Ya öyle aklıma gelmiyor bir anda 😂 ama herhalde en son Sihirli Annem'in ismi hakkında şaka yapmıştım, Sihirli Annem : Hepimiz Bitiğiz diye onu hatırladım 😂Şimdiye kadarki en komik şakan?![]()
9 kişi var buradaYok be 😂
Estağfirullah ne haddime 😂
Yok be gezip tozup geldim ama yatıcam şimdi 😂
Meryem Uzerli/Burcu Biricik/Cansu Dere/Miray Daner/Simay Barlas/Burcu Cavrar/Burçin Terzioğlu/Elçin Sangu/Eda Ece (sırasıyla değil ama Top 10)