FF Sorgu Odası (90. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Alemdar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var tabi ki, bence herkesin hayatında yarım kalmış bir hikaye vardır 😂

O değil ben onu yoracağım, sorucak soru bulamicak 😂
O biraz zor :A
Neyse ikinizede kolay gelsin :A

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Bana arada cümle sonunda ağam dediğin oluyor.
Benim kadın üye olduğumu biliyor musun acaba? :A
Bunu benden ilk kez duyacak olabilirsin. Ben de seni forumdaki ilk dönemlerinde erkek sanmıştım bi ara :A O Survivor yorumlarını bir erkek yapıyor gibi gelmişti :A
Sorgu odasına giren neden hep beni sorguya çekiyor 😱 @Bully @TenTen :A

Bizde Türk değil Arap marketleri var ama Türk ürünlerinide çok satarlar. O konuda sıkıntımız yok çok şükür :Z
Konuyu açıp kenara çekilirsen kimse seni sorguya çekmez ama sen de sohbete dahil oluyorsun, o yüzden :A Bir de gizemli ve merak uyandırıcı bir yönün var :A

• Güldürdün
Reactions: Alemdar and Dosi
BABA ACILI LAHMACUN 😂

Bunu benden ilk kez duyacak olabilirsin. Ben de seni forumdaki ilk dönemlerinde erkek sanmıştım bi ara :A O Survivor yorumlarını bir erkek yapıyor gibi gelmişti :A

Konuyu açıp kenara çekilirsen kimse seni sorguya çekmez ama sen de sohbete dahil oluyorsun, o yüzden :A Bir de gizemli ve merak uyandırıcı bir yönün var :A
İşte doğruları söyleyen biri 😂

• Güldürdün
Reactions: Bully

Yani o zamanlar gayet normal. dosimosi adında biri Survivor harici yorum yapmıyordu. Sohbet yok, sadece yarışmayı yorumlamak vardı ama şimdi öyle değil. Kendimizi belli ediyoruz :A Argo yok. Kötü alışkanlık hakkında yorumlar yok. Dizilere sinirlenip sert üslup yok :A
sürgünüm adımı ve mesleğimi dediğimde, önünde ceketimi ilikliyorum, özür dilerim şu ana kadar senle kahvehanedeki arkadaşlar gibi konuşuyordum demişti :F
------

BABA ACILI LAHMACUN 😂

İşte doğruları söyleyen biri 😂
İkisi aynı şey değil, avatarımız bile belli ediyor :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Alemdar
Yani o zamanlar gayet normal. dosimosi adında biri Survivor harici yorum yapmıyordu. Sohbet yok, sadece yarışmayı yorumlamak vardı ama şimdi öyle değil. Kendimizi belli ediyoruz :A Argo yok. Kötü alışkanlık hakkında yorumlar yok. Dizilere sinirlenip sert üslup yok :A
sürgünüm adımı ve mesleğimi dediğimde, önünde ceketimi ilikliyorum, özür dilerim şu ana kadar senle kahvehanedeki arkadaşlar gibi konuşuyordum demişti :F
------

İkisi aynı şey değil, avatarımız bile belli ediyor :A
Aynen ilk dönemlerinde cinsiyet ayrımı yapabilmek imkansız sen söylemediğin sürece :A Sadece Survivor yorumu yapıyordun, nasıl anlayalım :A

sürgünüm de erkek sanmış demek :A

Bir de sen ay, ayol tarzı çok konuşmazsın :F Konuşman da gerekmiyor zaten, senin daha oturaklı bir dilin var :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Alemdar
@Alemdar Hobinizi bir mesleğe dönüştürebilseydiniz ne yapıyor olurdunuz?
Teknik direktör ya da senarist 😂
------

Aynen ilk dönemlerinde cinsiyet ayrımı yapabilmek imkansız sen söylemediğin sürece :A Sadece Survivor yorumu yapıyordun, nasıl anlayalım :A

sürgünüm de erkek sanmış demek :A

Bir de sen ay, ayol tarzı çok konuşmazsın :F Konuşman da gerekmiyor zaten, senin daha oturaklı bir dilin var :A
Ayol'u @serhatt söyler cırtlak sesiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...