O biraz zorVar tabi ki, bence herkesin hayatında yarım kalmış bir hikaye vardır 😂
O değil ben onu yoracağım, sorucak soru bulamicak 😂
Neyse ikinizede kolay gelsin
O biraz zorVar tabi ki, bence herkesin hayatında yarım kalmış bir hikaye vardır 😂
O değil ben onu yoracağım, sorucak soru bulamicak 😂
Diyorsun ? E bakalım 😂O biraz zor
Neyse ikinizede kolay gelsin![]()
Bunu benden ilk kez duyacak olabilirsin. Ben de seni forumdaki ilk dönemlerinde erkek sanmıştım bi araBana arada cümle sonunda ağam dediğin oluyor.
Benim kadın üye olduğumu biliyor musun acaba?![]()
Konuyu açıp kenara çekilirsen kimse seni sorguya çekmez ama sen de sohbete dahil oluyorsun, o yüzden
BABA ACILI LAHMACUN 😂@Alemdar pide mi lahmacun mu?![]()
İşte doğruları söyleyen biri 😂Bunu benden ilk kez duyacak olabilirsin. Ben de seni forumdaki ilk dönemlerinde erkek sanmıştım bi araO Survivor yorumlarını bir erkek yapıyor gibi gelmişti
Konuyu açıp kenara çekilirsen kimse seni sorguya çekmez ama sen de sohbete dahil oluyorsun, o yüzdenBir de gizemli ve merak uyandırıcı bir yönün var
![]()
Yani o zamanlar gayet normal. dosimosi adında biri Survivor harici yorum yapmıyordu. Sohbet yok, sadece yarışmayı yorumlamak vardı ama şimdi öyle değil. Kendimizi belli ediyoruzBunu benden ilk kez duyacak olabilirsin. Ben de seni forumdaki ilk dönemlerinde erkek sanmıştım bi araO Survivor yorumlarını bir erkek yapıyor gibi gelmişti
Konuyu açıp kenara çekilirsen kimse seni sorguya çekmez ama sen de sohbete dahil oluyorsun, o yüzdenBir de gizemli ve merak uyandırıcı bir yönün var
![]()
İkisi aynı şey değil, avatarımız bile belli ediyorBABA ACILI LAHMACUN 😂
İşte doğruları söyleyen biri 😂
Eskiden okulda oynardım ama artık yok unuttum 😂 Valla ben daha yeni ısınmıştım ama sen ara verirsin tamam beklerim seni 😂@Alemdar Santranç oynamayı bilir misin? Sorulara kısa bir ara.![]()
Ben de unuttum vallahi. Dinlen kardeşim biraz, görüşürüz.Eskiden okulda oynardım ama artık yok unuttum 😂 Valla ben daha yeni ısınmıştım ama sen ara verirsin tamam beklerim seni 😂
Tamam ama bekliyorum bak ben dinlenmem 😂Ben de unuttum vallahi. Dinlen kardeşim biraz, görüşürüz.![]()
Pek demicem hiç konuşmadık sanırım 😂 Yöneticiliğini de hiç gözetlemedim kim ki o hiç fark etmedim 😂@xdragxx ile aran nasıl ? Yöneticiliğini beğeniyor musun?![]()
Cevabın yetersiz kaldı.Pek demicem hiç konuşmadık sanırım 😂 Yöneticiliğini de hiç gözetlemedim kim ki o hiç fark etmedim 😂
Neden ? 😂Cevabını yetersiz kaldı.@Dosi
Aynen ilk dönemlerinde cinsiyet ayrımı yapabilmek imkansız sen söylemediğin süreceYani o zamanlar gayet normal. dosimosi adında biri Survivor harici yorum yapmıyordu. Sohbet yok, sadece yarışmayı yorumlamak vardı ama şimdi öyle değil. Kendimizi belli ediyoruzArgo yok. Kötü alışkanlık hakkında yorumlar yok. Dizilere sinirlenip sert üslup yok
sürgünüm adımı ve mesleğimi dediğimde, önünde ceketimi ilikliyorum, özür dilerim şu ana kadar senle kahvehanedeki arkadaşlar gibi konuşuyordum demişti
------
İkisi aynı şey değil, avatarımız bile belli ediyor![]()
Teknik direktör ya da senarist 😂@Alemdar Hobinizi bir mesleğe dönüştürebilseydiniz ne yapıyor olurdunuz?
Ayol'u @serhatt söyler cırtlak sesiyleAynen ilk dönemlerinde cinsiyet ayrımı yapabilmek imkansız sen söylemediğin süreceSadece Survivor yorumu yapıyordun, nasıl anlayalım
sürgünüm de erkek sanmış demek
Bir de sen ay, ayol tarzı çok konuşmazsınKonuşman da gerekmiyor zaten, senin daha oturaklı bir dilin var
![]()