FF Sorgu Odası (90. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Alemdar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya öyle aklıma gelmiyor bir anda 😂 ama herhalde en son Sihirli Annem'in ismi hakkında şaka yapmıştım, Sihirli Annem : Hepimiz Bitiğiz diye onu hatırladım 😂
O bayağı komikti. :D :D

Yabancı dizi izliyor musun? :D

Vay azgın vay 😂 Sen söyle bi tane
------

Şu an hayır ama izlediğim var Prison Break, Breaking Bad, Casa de Papel, Squid Game falan. Önerdiğin var mı
Vay hepsi iyi ama Squid Game en iyisi aralarındaki. LOST'u öneririm. :D

Bu yaz tatile gidecek misin, önerin var mı? :D

Şu anlık bir kaç soru soracağım aklıma gelirse daha yazarım kısa net cevaplık sorular

Benimle ilgili düşücelerin nelerdir?
Kaç yaşındasın?
Tuttuğun bir takım var mı ? Varsa ne ?
Mesleğin nedir ? Eğer öğrenciysen okuduğun bölüm veya okuyamadığın için içinde kalan bölüm veya meslek ?
Nerelisin ?
Sevgilin var mı ?

Şanslı olduğuna inanır mısınız?
Hayır, şanslı olduğuma asla inanmıyorum

Şu anlık bir kaç soru soracağım aklıma gelirse daha yazarım kısa net cevaplık sorular

Benimle ilgili düşücelerin nelerdir?
Kaç yaşındasın?
Tuttuğun bir takım var mı ? Varsa ne ?
Mesleğin nedir ? Eğer öğrenciysen okuduğun bölüm veya okuyamadığın için içinde kalan bölüm veya meslek ?
Nerelisin ?
Sevgilin var mı ?
Seninke alakalı komik mesajları gördüm, forumun beğendiği eski üyelerdensin daha sık konuşursak NET anlaşırız 😂 Yaş 25'e doğru ilerliyor, Galatasaray'lıyım, Meslek tam açıklamıyorum ama finans ile ilgileniyorum, içimde kalan bölüm var ama Radyo ve TV okumak isterdim, ve bekarım :)

• Beğendim
Reactions: Gerekli24

Seninke alakalı komik mesajları gördüm, forumun beğendiği eski üyelerdensin daha sık konuşursak NET anlaşırız 😂 Yaş 25'e doğru ilerliyor, Galatasaray'lıyım, Meslek tam açıklamıyorum ama finans ile ilgileniyorum, içimde kalan bölüm var ama Radyo ve TV okumak isterdim, ve bekarım :)
Benimle alakalı komik hangi mesajları gördün genelde aşırı mizah yönüm güçlü komedi üzerinden konuşan biri değilimdir :A

Evli misin bekar mısın? dememiş ki. 😅
Sevgilin var mı? demiş. 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...