cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,242
- Puanı
- 1,060
Benzinsiz elektrik her zaman ihtiyacımız olan bir şey@Alemdar
Elektriksiz bir dünyada mı yoksa benzinsiz bir dünyada mı yaşamayı tercih edersiniz?
Uğurlu sayın var mı?Benzinsiz elektrik her zaman ihtiyacımız olan bir şey
Ne o beğenemedin mi?
Demek ki insanlara bir hafta yetmiyor. Zaman herkese göre göreceli bir kavram. 😅Sorgu odasına giren neden hep beni sorguya çekiyor 😱 @Bully @TenTen
Tam olarak ne için dedin? Ben sorgu odasına hiç katılmadımDemek ki insanlara bir hafta yetmiyor. Zaman herkese göre göreceli bir kavram. 😅
Senden gözüm korktuDosi' Alıntı:
Sorgu odasına giren neden hep beni sorguya çekiyor.
@Dosi çünkü millet seni istiyor konuk olarak.oluver işte.
Korkma.Tam olarak ne için dedin? Ben sorgu odasına hiç katılmadımbiz soru sormamız gerekirken konuklar bana soruyor
Senden gözüm korktu
Hiç hazır değilim
Kendi cevabını kendin vermişsin. Katılmamışsın bir kere bile.Tam olarak ne için dedin? Ben sorgu odasına hiç katılmadımbiz soru sormamız gerekirken konuklar bana soruyor
Kendisi Avrupai takılıyor. Bugünlük mesai saati bitmiştir
Aaa öyle mi tamamdır.Kendisi Avrupai takılıyor. Bugünlük mesai saati bitmiştir
Yarına gel sen
Yok be 😂Uğurlu sayın var mı?
Estağfirullah ne haddime 😂Ne o beğenemedin mi?
Yok be gezip tozup geldim ama yatıcam şimdi 😂Kendisi Avrupai takılıyor. Bugünlük mesai saati bitmiştir
Yarına gel sen
Meryem Uzerli/Burcu Biricik/Cansu Dere/Miray Daner/Simay Barlas/Burcu Cavrar/Burçin Terzioğlu/Elçin Sangu/Eda Ece (sırasıyla değil ama Top 10)En güzel ünlü Top 10 sıralaman nedir?
Burcu Biricik ve Eda Ece haricî gayet güzel seçimler. İyi iyi genel olarak aynı tarz seviyoruz. 😅😅Meryem Uzerli/Burcu Biricik/Cansu Dere/Miray Daner/Simay Barlas/Burcu Cavrar/Burçin Terzioğlu/Elçin Sangu/Eda Ece (sırasıyla değil ama Top 10)
Sarı kız iyidir 😂Burcu Biricik ve Eda Ece haricî gayet güzel seçimler. İyi iyi genel olarak aynı tarz seviyoruz. 😅😅
Ya öyle aklıma gelmiyor bir anda 😂 ama herhalde en son Sihirli Annem'in ismi hakkında şaka yapmıştım, Sihirli Annem : Hepimiz Bitiğiz diye onu hatırladım 😂Şimdiye kadarki en komik şakan?
9 kişi var buradaYok be 😂
Estağfirullah ne haddime 😂
Yok be gezip tozup geldim ama yatıcam şimdi 😂
Meryem Uzerli/Burcu Biricik/Cansu Dere/Miray Daner/Simay Barlas/Burcu Cavrar/Burçin Terzioğlu/Elçin Sangu/Eda Ece (sırasıyla değil ama Top 10)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?