Yine Ateş Hekimoğlu'luğunu konuşturmuşsunzamaninda senaryosunu okuyan nazik seyircilerinden biriymisim
Kullanici adi en basta farkliymis. Ondan ilk zamanlari animsayamadim. Az önceki ufak arastirmada farkettim
Yine Ateş Hekimoğlu'luğunu konuşturmuşsunzamaninda senaryosunu okuyan nazik seyircilerinden biriymisim
Kullanici adi en basta farkliymis. Ondan ilk zamanlari animsayamadim. Az önceki ufak arastirmada farkettim
Aaaaa aaaa rezillik. 😅
paslanmisim biraz, yinede ölü halim bile iyiYine Ateş Hekimoğlu'luğunu konuşturmuşsun
El hamdüllillah evet
Aldığın maaştan memnun musun?
yoo niye yazilmasin? belki eski konusma kutunuzdan cikmistir "gelecekteki mesajlari kabul etme" gibi bir secenek geliyor. Onu isaretlemisse ondan ulasmamistir.Aaaaa aaaa rezillik. 😅
Geçen aylarda @Alemdar bana cevap vermiyordu biliyor musun? Dm'de yazıyorum bakıyorum cevap yok. Sonra başka konu açarak tekrar yazdım ona cevap verdi. 😒 İsim değişince insanlara mesaj atamıyor muyuz merak ettim. 😅
Bu arada ismini tahmin ediyorum bu arada @Alemdar 'ın.Kendi söyledi aslında ama şuan doğrulama yapamam. Mesajların bir kısmını silmiş bulundum çünkü. 😁😁
Özel şeyler sizde kalsın zatenAaaaa aaaa rezillik. 😅
Geçen aylarda @Alemdar bana cevap vermiyordu biliyor musun? Dm'de yazıyorum bakıyorum cevap yok. Sonra başka konu açarak tekrar yazdım ona cevap verdi. 😒 İsim değişince insanlara mesaj atamıyor muyuz merak ettim. 😅
Bu arada ismini tahmin ediyorum @Alemdar 'ın.Kendi söyledi aslında ama şuan doğrulama yapamam. Mesajların bir kısmını silmiş bulundum çünkü. 😁😁
Parlaktan kastın ?Parlak mısın?@Alemdar
@Alemdar , Dosi ne diyor? Yaptın mı yoksa böyle bir şey? 🫣🤔😳😳😱😁yoo niye yazilmasin? belki eski konusma kutunuzdan cikmistir "gelecekteki mesajlari kabul etme" gibi bir secenek geliyor. Onu isaretlemisse ondan ulasmamistir.
Bilmiyorum .... 😂😂😂😂@Alemdar , Dosi ne diyor? Yaptın mı yoksa böyle bir şey? 🫣🤔😳😳😱😁
Hiç yavru kedi baktın mı ?El hamdüllillah evet
Ömrünüzün geri kalanında tek çeşit yemek yeme hakkınız olsa ne yerdiniz?
Yok gelmediBen az önce mesaj yazdım. O gelmedi mi? Silindi mi acaba? 😁🤔
Köfte yerim ya 😂Ömrünüzün geri kalanında tek çeşit yemek yeme hakkınız olsa ne yerdiniz?
Acun bey
koskoca yazi ilistirmisim avatara Dosi diyeAcun bey
Hadi o dönem erkek sanması normal ama birkaç gün öncesine kadar da seni öyle sanıyormuşİnsan avatardan anlar bari
silmissen nasil yaziyorsun ayni konusma kutusundan?Yada ben yanlışlıkla silmişde olabilirim.
Taş, yakışıklı??Özel şeyler sizde kalsın zaten
Parlaktan kastın ?
Ben de köfte en sevdiğim.Yok gelmedi
Köfte yerim ya 😂
Yok beee 😂Taş, yakışıklı??
Reytinge göre mi ? İçeriklere göre mi ?Ben de köfte en sevdiğim.
En kaliteli kanal sence şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?