Bu arada söylediysen de unuttum öğretmen olduğun aklımda da ne öğretmeniydinPis
Köpek tarzı şeyler en büyük küfürlerim![]()
Bu arada söylediysen de unuttum öğretmen olduğun aklımda da ne öğretmeniydinPis
Kıymetini bil sevdiğim kişilere gıcıklık yaparım...Senin 10 yazından 9u o amaçla zaten![]()
Konuklar tükenirAylık mi ? Her hafta olsun 😁
O ne be köpek diye sövmek nedir bazılarının hoşuna bile gider ay bana köpek diyor diye..Pis
Öyle olursa foruma 3 güne bir uğrar kaçarımKonuklar tükenir
Böylesi daha iyi ama kilit vurmayıp @Gerekli24 ’e mayısa kadar soru sorabiliriz@Yakamoz-Asi
Niye her seferinde sorguda olan benim sorguya çekiyorBu arada söylediysen de unuttum öğretmen olduğun aklımda da ne öğretmeniydin![]()
Aaaaa kimin haddine bu dediğin 😱Hedefin forumda @xemrexxx i geçmek galiba![]()
Kıymetimi biliyorum zaten. Sende bil kıymetimiKıymetini bil sevdiğim kişilere gıcıklık yaparım...
Demi demi. Neyse egom tavan yapmasın yeterTabii ki iyi bir insansınYardımseverliğin yeter
![]()
Sen sorguya gelmeyeceğine göre merak ettiğimiz şeyleri nasıl soracağızNiye her seferinde sorguda olan benim sorguya çekiyor
Çok yönlü öğretmen
Mesleğe Türkçe öğretmeni ile başladım (kıtlık vardı) çoğunluğu sınıf öğretmenliği. Şimdi biraz branşım değişti sayılır![]()
Yeterli bir oranÖyle olursa foruma 3 güne bir uğrar kaçarım![]()
kavga esnasına diyorum be.O ne be köpek diye sövmek nedir bazılarının hoşuna bile gider ay bana köpek diyor diye..
Benim sorgu konusunda çoştu her hafta sorgu iyi olur diyince mübalağa yaptım en çenesi düşük sen olduğun içinAaaaa kimin haddine bu dediğin 😱
Aldır beni ben onlara hem Türkçe öğretmenliği hem de abilik yapayımNiye her seferinde sorguda olan benim sorguya çekiyor
Çok yönlü öğretmen
Mesleğe Türkçe öğretmeni ile başladım (kıtlık vardı) çoğunluğu sınıf öğretmenliği. Şimdi biraz branşım değişti sayılır![]()
Bir kız bana kavgada köpek dese hoşuma gider bu arada genelde hoşlandığı kişilere köpek diyor burdaki kızlar abartmıyorumYeterli bir oran
kavga esnasına diyorum be.
Yok bende ağız bozukluğu yok![]()
Evet ikisini kapsıyor diplomam.Sen sorhuya gelmeyeceğine göre merak ettiğimiz şeyleri nasıl soracağızSenden tam ilkokul veya ortaokul öğretmeni olur gibi
Orada ne şekil eğitim bilmiyorum branşlar da nasıl değişiyor ama Türkçe başlaman mantıklı
![]()
Benim de isteğim iskandinav ülkesinde yaşamak soğuğu da çok severimAldır beni ben onlara hem Türkçe öğretmenliği hem de abilik yapayım
------
Bir kız bana kavgada köpek dese hoşuma gider bu arada genelde hoşlandığı kişilere köpek diyor burdaki kızlar abartmıyorum![]()
Zaten bundan dolayı yanlış anlaşılmalar oluyor hep. Aramızda kültür değişikliği bu tarz problemler yaratıyor.Aldır beni ben onlara hem Türkçe öğretmenliği hem de abilik yapayım
------
Bir kız bana kavgada köpek dese hoşuma gider bu arada genelde hoşlandığı kişilere köpek diyor burdaki kızlar abartmıyorum![]()
Sen daha önce gitmemiş miydin sorgu odasınaBenim sorgu konusunda çoştu her hafta sorgu iyi olur diyince mübalağa yaptım en çenesi düşük sen olduğun için![]()
Tarih de olur benim için.Benim de isteğim iskandinav ülkesinde yaşamak soğuğu da çok severimBen de kimya biyoloji olur
Eczacılık da yaparız izin verirlerse
@Dosi
Gitmeyi istediğin ülkelerde İsveç yazmamıştın. Seni kara listeme aldımBenim de isteğim iskandinav ülkesinde yaşamak soğuğu da çok severimBen de kimya biyoloji olur
Eczacılık da yaparız izin verirlerse
@Dosi
Yaa boşuna demiyorum köpek diye hakaret olmaz diyeZaten bundan dolayı yanlış anlaşılmalar oluyor hep. Aramızda kültür değişikliği bu tarz problemler yaratıyor.
Böcek diyeyim o zaman![]()