FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada söylediysen de unuttum öğretmen olduğun aklımda da ne öğretmeniydin :A
Niye her seferinde sorguda olan benim sorguya çekiyor :F
Çok yönlü öğretmen :F
Mesleğe Türkçe öğretmeni ile başladım (kıtlık vardı) çoğunluğu sınıf öğretmenliği. Şimdi biraz branşım değişti sayılır :A

Mesleğe Türkçe öğretmeni ile başladım (kıtlık vardı) çoğunluğu sınıf öğretmenliği. Şimdi biraz branşım değişti sayılır :A
Sen sorguya gelmeyeceğine göre merak ettiğimiz şeyleri nasıl soracağız :A Senden tam ilkokul veya ortaokul öğretmeni olur gibi :A Orada ne şekil eğitim bilmiyorum branşlar da nasıl değişiyor ama Türkçe başlaman mantıklı :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aldır beni ben onlara hem Türkçe öğretmenliği hem de abilik yapayım :A
------

Yeterli bir oran :A

kavga esnasına diyorum be.
Yok bende ağız bozukluğu yok :A
Bir kız bana kavgada köpek dese hoşuma gider bu arada genelde hoşlandığı kişilere köpek diyor burdaki kızlar abartmıyorum :A

Sen sorhuya gelmeyeceğine göre merak ettiğimiz şeyleri nasıl soracağız :A Senden tam ilkokul veya ortaokul öğretmeni olur gibi :A Orada ne şekil eğitim bilmiyorum branşlar da nasıl değişiyor ama Türkçe başlaman mantıklı :A
Evet ikisini kapsıyor diplomam.

Ben çoğunluğu kreşte olan çocuklara eğitim vermiştim. Burda o kadar erken verilmez. 3 saatlik yolculuk ile başka şehire gidiyordum :F

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Üniversiteyi bitirince napacaksın? Eczacı dükkanı açacak veya kiralayacaksın?

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
------

Bir kız bana kavgada köpek dese hoşuma gider bu arada genelde hoşlandığı kişilere köpek diyor burdaki kızlar abartmıyorum :A
Benim de isteğim iskandinav ülkesinde yaşamak soğuğu da çok severim :A Ben de kimya biyoloji olur :A Eczacılık da yaparız izin verirlerse :A @Dosi

------

Zaten bundan dolayı yanlış anlaşılmalar oluyor hep. Aramızda kültür değişikliği bu tarz problemler yaratıyor.
Böcek diyeyim o zaman :F

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Benim de isteğim iskandinav ülkesinde yaşamak soğuğu da çok severim :A Ben de kimya biyoloji olur :A Eczacılık da yaparız izin verirlerse :A @Dosi
Tarih de olur benim için.
Matematik de öğretiriz zaten orda kesin liseye kadar 4 işlem ve 1-2 ufak şey dışında matematikte zorlama yoktur :A

Zaten bundan dolayı yanlış anlaşılmalar oluyor hep. Aramızda kültür değişikliği bu tarz problemler yaratıyor.
Böcek diyeyim o zaman :F
Yaa boşuna demiyorum köpek diye hakaret olmaz diye :A
Karaktersiz, şrfsz falan de bari böcek de hakaret olmaz ay benim minik böceğim, uğur böceğiiim der gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...