- Reaksiyon puanı
- 16,619
- Puanı
- 1,060
Yani senin sorunu mu görmedi? 😃Dosi hakkında düşünce ve uğursuzluk kelimesi aynı mesajda olmaması için araya kaynatılan mesaj yazılmıştır @Gerekli24
Yani senin sorunu mu görmedi? 😃Dosi hakkında düşünce ve uğursuzluk kelimesi aynı mesajda olmaması için araya kaynatılan mesaj yazılmıştır @Gerekli24
Kesinlikle inanmıyorum ayrıca o numara Beşiktaş efsanesi Atiba Hutchinson'un forma numarası@Gerekli24 13 rakamının uğursuzluguna inanır mısınız?
Savaşçı mi söz dizisi mi daha güzeldi sence?Kesinlikle inanmıyorum ayrıca o numara Beşiktaş efsanesi Atiba Hutchinson'un forma numarası
Ben de sadeciyimOnların benHer yerde soslu döner var ben sossuz severim
Doymak için zurna falan öyle yiyorum yoksa hiç lezzet almıyorum öyle
Yoğurtlu
Ben teşekkür ederim şu tatilde iyi oldu
Zaten bitecek bir saate kalmadan bu vakte kadar sorduysan daha içinde kalacaksa sormak sor daha iyi senin bazen tek tek art arda yazınca diğer sorular da olunca yetişmek zor oluyor
Hayır o soruna cevabın benle alakalı olanla aynı mesajda olsun istemedimYani senin sorunu mu görmedi? 😃
DHND @Gerekli24 ? (Dosi Hakkında Ne Düşünüyorsun?)
Neyi beğenmedin hayrola
Onu bilemem ama ben sana diyeyim forumdaki ile gerçek hayatta ister istemez tamamen aynı olamıyoruz bence yüz yüze iletişim başka bir şey
SözSavaşçı mi söz dizisi mi daha güzeldi sence?
İskender tabiki iyi ama parası da güzelBen de sadeciyim
Döner mi İskender mi? Bursa'nın İskender'leri cidden güzel mi?
Uludağ'da kayak yaptın mı?
Eminim öylesindir de, soğuk ve acımasızım demişliğin de var
Sana bir ara demiştim ya konu da şunu şunu yapmayan çok azdır diye bak bunu da eklesem Türkiye de 100 insan çıkar mı emin değilimBu arada ben hayatımda hiç küfür etmedim @Gerekli24
Geçen öğrencilerim ile bu diyalog oldu çok şaşırdılar![]()
Aylık oluyor bu. Bakacağız durumaHaftaya kim var sorguda?
İşte daha iyiyim. Buradan farkı oOnu bilemem ama ben sana diyeyim forumdaki ile gerçek hayatta ister istemez tamamen aynı olamıyoruz bence yüz yüze iletişim başka bir şey
Söz
İskender tabiki iyi ama parası da güzel
Hayır yapmadım
O ayrı ama iyi bir insan olmama engel değilEminim öylesindir de, soğuk ve acımasızım demişliğin de varHangisine inanalım?
![]()
Aylık mi ? Her hafta olsun 😁Aylık oluyor bu. Bakacağız duruma
İşte daha iyiyim. Buradan farkı o
O ayrı ama iyi bir insan olmama engel değil![]()
Gıcıklık olsun diye aslındaNeyi beğenmedin hayrola
PisSana bir ara demiştim ya konu da şunu şunu yapmayan çok azdır diye bak bunu da eklesem Türkiye de 100 insan çıkar mı emin değilimEn karşı olan bile bir kere demiştir
![]()
Tabii ki iyi bir insansınAylık oluyor bu. Bakacağız duruma
İşte daha iyiyim. Buradan farkı o
O ayrı ama iyi bir insan olmama engel değil![]()
Senin 10 yazından 9u o amaçla zatenGıcıklık olsun diye aslında![]()