Ev işleri ve mutfakla aran nasıl?Ne dokunuşu![]()
Ev işleri ve mutfakla aran nasıl?Ne dokunuşu![]()
Ev işi yapmamEv işleri ve mutfakla aran nasıl?
Annene yardım etmiyorsun yani? Yardım talebinde bulunmuyor mu yoksa bulunduğu halde sen mi yapmıyorsun?Ev işi yapmam
Mutfakta eh işte belli başlı şeyler öyle çok ahım şahım değilim tabii ki![]()
Çok yardım istiyorsa kız doğursaymış ben niye edeyimAnnene yardım etmiyorsun yani? Yardım talebinde bulunmuyor mu yoksa bulunduğu halde sen mi yapmıyorsun?![]()
Ayıp sana yakıştıramadım.Olsun çok da korkmasın şimdi![]()
Niye olm korkutun mu deseydimAyıp sana yakıştıramadım.![]()
Iyyy o ne ataerkil bir düşünce höst yani. 😱Çok yardım istiyorsa kız doğursaymış ben niye edeyim![]()
Eee aksini iddia etmedim kiIyyy o ne ataerkil bir düşünce höst yani. 😱
Ay bir de hatasını kabul etmiyor. 😱Eee aksini iddia etmedim ki![]()
3 sene yaşadım aç kalmadım@serhatt soruya paralel bir soru soracağım. Tek yaşasan aç kalır mısın ?![]()
Ailenden uzak nerde yaşadın ?3 sene yaşadım aç kalmadım![]()
Evde ben değil onlar benden uzaktıAilenden uzak nerde yaşadın ?![]()
Nerdeydiler ?Evde ben değil onlar benden uzaktı![]()
Ama yinede Arjantin özelinde bana bir tık daha kolay bir şekilde Dünya Kupasına geliyor hissiyatı var. Tâbi bu herkes için farklı. Portekizin sürekli bir cebelleşme üzerinde olduğunu görüyoruz. O yüzden Arjantinin Dünya Kupasına gittiği gruplar bana samimi gelmiyor. Yani geldiği klasman belli. Arjantin ve Brezilya her türlü geliyor. Gelemediği sene var mı? Yok sanırım. Brezilya hepsine katılmış mesela. Bolivya ile falan oynuyor. Süpriz olursa yine Avrupa kısmından oluyor. Diğer kıtalar için her şey güllük gülistanlık. Buda bence rekabeti öldürüyor. Türkiye liginin son 3 senesini düşün 2 takım var sadece. Peki bu insanlar tarafından seviliyor mu? Bana kalırsa hayır.Yok o konuda itirazım yok sıkılmıyorum bu arada futbolu severim ben
Ama Ronaldo Portekizle her turnuvaya katıldı Messi de Arjantinle bu iki takım hangi format olursa olsun zaten Dünya Kupasına katılırlar Messi vs Ronaldo konusu değil bu yani. Format değişebilir bence yani mahsuru yok o konuda.
Hanımına yardım edersin ama!!Eee aksini iddia etmedim ki![]()
Kardeşin’in yanına mı gitmişlerdi ? Zamanında bana öyle demiştin.
Ederim o başka o başkaHanımına yardım edersin ama!!
Yazıklar olsun!!!! Anacığına etme hanıma et!!! Kırdım puanını.Ederim o başka o başka![]()