Fav10 Haftanın Trendleri | 24 Mart - 30 Mart 2025

Tamam işte mosi istemeden zirvede bırakmış olduk :A
Bir de VMYM falan istenmişti bizden, eğer o işe girsek herhalde ayın değil yılın 1. alıp bırakırdık :A
Öyle uğraştırıcı bir yarışmaya hazır değilim :A özellikle yaz öncesi takvimler dolu bende :A

Etiketinin tadını çıkar. Bu hafta alacağım senden :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Adımın geçmediği ender konulardan biri :A meydanı gençlere bırakma zamanı demiştim :A @Bully

@12.Adam ilk kez birinci olmuş olabilirsin hemde çok yüksek bir oranla. Zirven hayırlı olsun. Bunuda @xdragxx ile yapman senin için daha anlamlı olmuştur. Sürpriz konun ile dengeleri alt üst etmişsin. Konun sayesinde herkes coştu malum :A vesile olmuş bazı şeylere

@mesmeso en dikkat çeken detaylardan biri konunun 3000 hite yakın oran alması. Durgun bir dönem olmasına rağmen. Tebrikler.
Ayrıca @serhatt senin konuda coşmuş :A

@cokiyitvci tebrik ederim. Zirveyi açık ara yapmışsın

En başta deseydin böyle uğraşmazdım senle :A bende aylığı açarken dikkat ederim buna :A
Ee artık admin olduğun için birçok zorunluluk ortadan kalktı ve meydanı gençlere bıraktın :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
TOTAL ve AB de 2. ABC1 de 5. Olarak tamda programın hakkını vermişiz..

Tam olarak konsepte uygun olarak konusuz,kurgusuz,ne olduğu belli olmayan :F:F:F:FErinç İle Alev Alev 2. Bölümünede gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum..

3.Bölüm yakın zamanda yayında olacakdır......

@Yakamoz-Asi @xemrexxx @Zeyno @Angelica

@Mr.At @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @serhatt @RüzgarGülü

Foruma kattığın yeni format ve daha 2. haftasında böyle büyük bir baṣarı için biz tebrik/teṣekkür ederiz. :Z

Az çene yapmadık neler çıktı ortaya neler dimi @Zeyno @Angelica @xemrexxx :A

Foruma kattığın yeni format ve daha 2. haftasında böyle büyük bir baṣarı için biz tebrik/teṣekkür ederiz. :Z

Teşekkür ederim Ömercim..
Formatın en güzel tarafı,format diye birşey olmaması..son derece özgürsün ve sadece eğleniyorsun.
özellikle ikinci bölümdeki eforun ve katkın için çok teşekkür ederim.

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi

Tam olarak konsepte uygun olarak konusuz,kurgusuz,ne olduğu belli olmayan :F:F:F:FErinç İle Alev Alev 2. Bölümünede gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum..

Bu güzel ve eğlenceli ortamın bir parçası olmaktan çok mutlu oldum artık peşinizi bırakmam her bölüm çayımı çekirdeğimi kapıp pc başına geçerim bundan böyle :J

Tebrik ederim @12.Adam & @xdragxx, @cokiyitvci :)

Bu güzel ve eğlenceli programı başlattığın için asıl biz sana teşekkür ederiz Erinç abi :) Listelerdeki başarılı sıralamalarından dolayı da tebrik ederim :bhr:

Format harika olunca konu konuyu açıyor ve eğlence kaçınılmaz oluyor ifşaladıklarım dan pişman değilim aklım hala ifşalayamadıklarımda onu da bir daha ki bölümlerde telafi ederim artık seyirci olarak :J @The_Erinch

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Adımın geçmediği ender konulardan biri :A meydanı gençlere bırakma zamanı demiştim :A @Bully

@12.Adam ilk kez birinci olmuş olabilirsin hemde çok yüksek bir oranla. Zirven hayırlı olsun. Bunuda @xdragxx ile yapman senin için daha anlamlı olmuştur. Sürpriz konun ile dengeleri alt üst etmişsin. Konun sayesinde herkes coştu malum :A vesile olmuş bazı şeylere

@mesmeso en dikkat çeken detaylardan biri konunun 3000 hite yakın oran alması. Durgun bir dönem olmasına rağmen. Tebrikler.

En başta deseydin böyle uğraşmazdım senle :A bende aylığı açarken dikkat ederim buna :A
Çok sağ ol. :D

Bende bu kadarını beklemiyordum sürpriz oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
173,689
Üyeler
8,497
Son Üye
Pisces