Öyle uğraştırıcı bir yarışmaya hazır değilimTamam işte mosi istemeden zirvede bırakmış olduk
Bir de VMYM falan istenmişti bizden, eğer o işe girsek herhalde ayın değil yılın 1. alıp bırakırdık![]()
Etiketinin tadını çıkar. Bu hafta alacağım senden
Öyle uğraştırıcı bir yarışmaya hazır değilimTamam işte mosi istemeden zirvede bırakmış olduk
Bir de VMYM falan istenmişti bizden, eğer o işe girsek herhalde ayın değil yılın 1. alıp bırakırdık![]()
Ee artık admin olduğun için birçok zorunluluk ortadan kalktı ve meydanı gençlere bıraktınAdımın geçmediği ender konulardan birimeydanı gençlere bırakma zamanı demiştim
@Bully
@12.Adam ilk kez birinci olmuş olabilirsin hemde çok yüksek bir oranla. Zirven hayırlı olsun. Bunuda @xdragxx ile yapman senin için daha anlamlı olmuştur. Sürpriz konun ile dengeleri alt üst etmişsin. Konun sayesinde herkes coştu malumvesile olmuş bazı şeylere
@mesmeso en dikkat çeken detaylardan biri konunun 3000 hite yakın oran alması. Durgun bir dönem olmasına rağmen. Tebrikler.
Ayrıca @serhatt senin konuda coşmuş
@cokiyitvci tebrik ederim. Zirveyi açık ara yapmışsın
En başta deseydin böyle uğraşmazdım senlebende aylığı açarken dikkat ederim buna
![]()
TOTAL ve AB de 2. ABC1 de 5. Olarak tamda programın hakkını vermişiz..
Tam olarak konsepte uygun olarak konusuz,kurgusuz,ne olduğu belli olmayanErinç İle Alev Alev 2. Bölümünede gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum..
3.Bölüm yakın zamanda yayında olacakdır......
@Yakamoz-Asi @xemrexxx @Zeyno @Angelica
@Mr.At @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @serhatt @RüzgarGülü
Teşekkür ederim Ömercim..
Bu güzel ve eğlenceli ortamın bir parçası olmaktan çok mutlu oldum artık peşinizi bırakmam her bölüm çayımı çekirdeğimi kapıp pc başına geçerim bundan böyleTOTAL ve AB de 2. ABC1 de 5. Olarak tamda programın hakkını vermişiz..
Tam olarak konsepte uygun olarak konusuz,kurgusuz,ne olduğu belli olmayanErinç İle Alev Alev 2. Bölümünede gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum..
Bu güzel ve eğlenceli programı başlattığın için asıl biz sana teşekkür ederiz Erinç abiTOTAL ve AB de 2. ABC1 de 5. Olarak tamda programın hakkını vermişiz..
Format harika olunca konu konuyu açıyor ve eğlence kaçınılmaz oluyor ifşaladıklarım dan pişman değilim aklım hala ifşalayamadıklarımda onu da bir daha ki bölümlerde telafi ederim artık seyirci olarak
Teşekkür ederiz. @xdragxxTebrik ederim @12.Adam & @xdragxx, @cokiyitvci
Bu güzel ve eğlenceli programı başlattığın için asıl biz sana teşekkür ederiz Erinç abiListelerdeki başarılı sıralamalarından dolayı da tebrik ederim
![]()
Tüh. Haftaya listeye girebilir inşallah dizilerinİki dizim kıl payı girememiş @Bully @Dosi
------
@emreemreu 13 mesajda kaldı hem ramazan hem Gündemden kaynaklı etkilendi biraz
Çok sağ ol.Adımın geçmediği ender konulardan birimeydanı gençlere bırakma zamanı demiştim
@Bully
@12.Adam ilk kez birinci olmuş olabilirsin hemde çok yüksek bir oranla. Zirven hayırlı olsun. Bunuda @xdragxx ile yapman senin için daha anlamlı olmuştur. Sürpriz konun ile dengeleri alt üst etmişsin. Konun sayesinde herkes coştu malumvesile olmuş bazı şeylere
@mesmeso en dikkat çeken detaylardan biri konunun 3000 hite yakın oran alması. Durgun bir dönem olmasına rağmen. Tebrikler.
En başta deseydin böyle uğraşmazdım senlebende aylığı açarken dikkat ederim buna
![]()
Bende bu kadarını beklemiyordum sürpriz oldu.Adımın geçmediği ender konulardan birimeydanı gençlere bırakma zamanı demiştim
@Bully
![]()