Teşkilat'ta Sürpriz Gelişme: Aybüke Pusat Kadrodan Çıkartıldı! | TRT 1

Söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum. Tek diyeceğim bu devran umarım bir gün döner. Bu kadar kul hakkı ile nasıl can verecekler çok merak ediyorum.

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar
Tam güncel bölüme yaklaştık dedik, olana bak. :(

Çok talihsiz bir karar oldu. Diziden çıkarmak istiyorsan da en azından sezon finalinde çıkartabilirsin. Bu şekilde daha çok tepki gelecektir.

TRT sadece belli bir kesime değil, tüm kesimlere hitap edebilmeli. Bir paylaşım sebebi ile oyuncuyu diziden çıkarmak büyük talihsizlik oldu.

Etkinliği yürüten kişi olarak ilk kararımı söyledim, etkinlik zamanı geldiğinde yönetimle hatta tüm forumla tartışmaya açılabilir ama ortada itiraz edilebilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Zamanı gelince bol bol tartıṣırız o zaman. Karar alınmadan böyle tek baṣına açıklama yapmaman gerek. Ayrıca forumda siyaset yasaksa, forumun da tarafsız olup bu tür geliṣmeler karṣısında bir siyasi duruṣa destek vermemeli, böyle tek bir diziye karṣı karar almamalıdır. Siyasi görüṣünüzün ardına saklanıp, forum üzerinden taraf belirtmeyelim. Madem siyaset yok, siyasi görüṣ üzerinden bu tür karar almakta olamaz.

• Beğendim
Reactions: TenTen and Dosi
Zamanı gelince bol bol tartıṣırız o zaman. Karar alınmadan böyle tek baṣına açıklama yapmaman gerek. Ayrıca forumda siyaset yasaksa, forumun da tarafsız olup bu tür geliṣmeler karṣısında bir siyasi duruṣa destek vermemeli, böyle tek bir diziye karṣı karar almamalıdır. Siyasi görüṣünüzün ardına saklanıp, forum üzerinden taraf belirtmeyelim. Madem siyaset yok, siyasi görüṣ üzerinden bu tür karar almakta olamaz.
Yurt dışında yaşadığın için ülkenin durumu konusunda bizimle aynı hassasiyete sahip olamayabilirsin normal ama konu siyasi duruşa destek vermeyi çoktan geçti ve haksız yere insanları işinden eden bir kuruma görünürlük kazandırmak zorunda olmamalıyız.

Yurt dışında yaşadığın için ülkenin durumu konusunda bizimle aynı hassasiyete sahip olmaman normal ama konu siyasi duruşa destek vermeyi çoktan geçti ve haksız yere insanları işinden eden bir kuruma görünürlük kazandırmak zorunda olmamalıyız.

Yurt dıṣında yaṣamamın konuyla alakasını çözemedim. Olan bitenin gayet de iyi farkındayım ve içindeyim. Madem olay kuruma karṣı, o zaman yönetimce karar alın, TRT dizilerini yoksayıyoruz diyin. Ama sonra bana forumda siyaset yasak demeyin. 😉

Ayrıca ilk mesajında yazdığın gibi "forumda da hakkında yazmayın" cümleni de çok abartı buldum. Ne zamandan beri bu forumda bir dizi hakkında konuṣmayın dedik acaba?

Bu adam tarafsız kaldığı için işinden oluyor eğer TRT halkın kanalıysa o zaman belediyeler kimin belediyesi oluyor, tam beklediğim bir hamle gelmiş siz insanları tarafsız kaldığı için bile linçlerseniz o zaman karşı taraf aynı tonda cevap verir.

Yurt dıṣında yaṣamamın konuyla alakasını çözemedim. Olan bitenin gayet de iyi farkındayım ve içindeyim. Madem olay kuruma karṣı, o zaman yönetimce karar alın, TRT dizilerini yoksayıyoruz diyin. Ama sonra bana forumda siyaset yasak demeyin. 😉

Ayrıca ilk mesajında yazdığın gibi "forumda da hakkında yazmayın" cümleni de çok abartı buldum. Ne zamandan beri bu forumda bir dizi hakkında konuṣmayın dedik acaba?
Katılıyorum sana.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Bu adam tarafsız kaldığı için işinden oluyor eğer TRT halkın kanalıysa o zaman belediyeler kimin belediyesi oluyor, tam beklediğim bir hamle gelmiş siz insanları tarafsız kaldığı için bile linçlerseniz o zaman karşı taraf aynı tonda cevap verir.

Bu da doğru bir şey değil ama iktidar tarafından iptal edilen konserleri hatırlıyorum hatta birini iptal etmediği için Tekirdağdan bir belediye başkanını attılar. Ayrıca biri belediye yanlış da kararlar alsa siyasi partiler yönetiyor belediyeyi bir valilik değil. Ancak TRT devlet kanalı hükümet kanalı değil. Mesela bu ATV'de olsa bu kadar umrumda olmazdı. Ama TRT nin bağımsız bir kurum olması gerek. Fakat TRT de bundan çıkmış durumda.

Son düzenleme:

Bu adam tarafsız kaldığı için boykot edilmiyor. Muhalif ayaklarına yatıp şimdi sesini çıkarmayadabilirdi ama o gitti milletle dalga geçti. Kendi ayağına sıktı.

Bu nasıl tepki Lo (b)

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi

@serhatt ve @Emre Ozansoy u karşılarına aldılar şimdi :X