FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Nickini ne zaman gereksiz yapacaz 😜😜😜

Twitter da çok sağlam bir mualif var, birebir aynı pp kullanıyorsunuz, itiraf et sen misin 😁😁😁

Hırslı mısın? Hırs lı insanları hakkında ne düşünüyorsun?

Görülmediğini düşündüğün anlar oldu mu?

Kimseyi tanımadığın bir yemek masasında ilk konuşan olur musun?

Kimseyi tanımadığın bir ortamda, dayanamayıp sahnede dans etmeye başlar mısın?

Gerçekten sorgulamak hoşuna gidiyor mu?

Keşkelerin mi çok, iyi ki lerin mi?

Çocuk musun?

Kendini 3 kelime ile nasıl tanımlarsın?

.. Benden bu kadar.... Zaten Alev Aleve geldiğinde canına okuyacağım 🤭🤪🤭🤪🤭

@Gerekli24
Nickimi hiç bir zaman gereksiz yapmayı düşünmüyorum:A

Twitterda varım ama bu nick ve ppde ile değil:A

Her zaman değil ama bazı şartlar olduğunda oldukça hırs yapan biriyim. Hırs iyidir insanı başarıya götüren şeylerden biridir. Ancak hırs başka şeyleri görmeyi engelleyecek duruma gelirse o zaman kötü olur.

Olmuştur illa

Herkes birbirine yabancı konuşma olmuyorsa olabilir ama genelde yabancı ortamda önce insanları gözlerim diye düşünüyorum.

Bunu kesinlikle yapmam :A

Sorgulamak çok faydalı bir şeydir kafayı yetmeyecek kadar sorgulamak her zaman iyidir.

Keşke çok iyilerim diyeceğim kadar uç şeyler yaşamadım bence illa diyeceksem üniversiteye kadar insan iletişimimi daha geliştirebilirdim . İyikiler de çok şükür genel olarak ciddi bir sağlık sorunumuz yok ailemizde herkes hayatta.

Çocuk zamanını geçtik pek iyi bir şey değil :A İçinde bir çocuk var mı dersen var ama her zaman ortaya çıkmaz :A

Dinleyici, önemseyen, net.

• Harika
Reactions: The_Erinch
Her zamanki klasik soru BHND ? :bhr:

Bu hayatta en çok korktuğun nedir ? genel olarak
Senin hakkında pek bir şey düşünmüyorum çünkü pek tanımıyorum. O yüzden diyeceğim bir şey yok.

En çok korktuğum şey herhalde bir yakınımı kaybetmek veya vücudumun herhangi bir kazada bir uzvumun veya bölgesinin geri dönüşsüz kaybı

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
Maç vardı

Ne okuyorsun?
En sevdiğin 3 kitap?
Dünya tarihinde iz bırakmış en sevdiğin 3 kişi?
Eczacılık

Valla kitap okuma konusunda zayıfım klasiklerin çoğunu okumadım o yüzden bu soruya çok düzgün cevap veremeyeceğim. Eski zamanlarda Momo adlı kitabı tek solukta okumuştum şu anki yaşıma pek hitap etmese de o kadar sayfayı tek solukta okuduğum başka kitap yok. Kafka'nın Dönüşüm kitabı beni etkilemişti bayağı. Bir de George Orwellin Hayvan Çiftliği diyeyim 84ü de okudum sonu etkilemişti ancak Hayvan Çiftliği daha hoşuma gitmişti kitap boyunca.

BU soruya iz bırakmış ve en sevilen olarak bakiyorum. Yoksa en çok yön vermiş desek farklı bir liste çıkar.

Fatih Sultan Mehmet
Mustafa Kemal Atatürk
Hz. Muhammed

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛