FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

O zaman benzer konulardan devam :A

Hiç aldattın mı?
Hiç aldatıldın mı?

Gitmek mi zor kalmak mı?
Hiç aldatmadım. Çok fırsat oldu benle alakasız ama yapmadım :A
Aldatılmadım diyemez bir insan şimdi. Benim bildiğim kadarıyla aldatılmadım fakat bu insanlarla 7/24 beraber de olmadığımız için %100 aldatılmadım diyemeyiz diye düşünüyorum.

Gitmek daha zor bence o yüzden genelde giden değil kalan oluyorum :A

Hiç aldatmadım. Çok fırsat oldu benle alakasız ama yapmadım :A
Aldatılmadım diyemez bir insan şimdi. Benim bildiğim kadarıyla aldatılmadım fakat bu insanlarla 7/24 beraber de olmadığımız için %100 aldatılmadım diyemeyiz diye düşünüyorum.

Gitmek daha zor bence o yüzden genelde giden değil kalan oluyorum :A
Dövme ve piercing hakkında ne düşünüyorsun? Yaptırır mısın?

Berbere ne sıklıkla gidersin, kaç para verirsin?

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Dövme ve piercing hakkında ne düşünüyorsun? Yaptırır mısın?

Berbere ne sıklıkla gidersin, kaç para verirsin?
Piercing asla olmaz da dövme olabilir. Fakat dövme de riskli iş şimdi. Şöyle şimdi yaptırdığın bir dövme ileriki yaşlarda çok absürt durabilir bir de anlamlı bir şey olması lazım falan o yüzden hiç o topa girmedim.

Berbere de 1-1.5 ayda bir giderim ortalama 300-350 lira civarı bizim mahalle berberi.

• Beğendim
Reactions: Bully
Piercing asla olmaz da dövme olabilir. Fakat dövme de riskli iş şimdi. Şöyle şimdi yaptırdığın bir dövme ileriki yaşlarda çok absürt durabilir bir de anlamlı bir şey olması lazım falan o yüzden hiç o topa girmedim.

Berbere de 1-1.5 ayda bir giderim ortalama 300-350 lira civarı bizim mahalle berberi.
Bir de dövme yüzünden iş bulma sıkıntısı yaşayabilirsin.

Üniversite mezunu olmak mı yoksa meslek öğrenmek mi?

Geniş Aile filmleri hakkında ne düşünüyorsun? Gerekli miydi?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bir de dövme yüzünden iş bulma sıkıntısı yaşayabilirsin.

Üniversite mezunu olmak mı yoksa meslek öğrenmek mi?

Geniş Aile filmleri hakkında ne düşünüyorsun? Gerekli miydi?
Öyle ya çok görünür bir yere de yapmamak lazım zaten yapılacaksa.

Üniversite mezunu bence herkes olmalı çünkü üniversite bir kültür aslına baktığın zaman sosyalleşmek için de önemli. Lisedeki çocuk halinden çıktığın bir yer. Fakat iyi bir üniversite ya da iyi bir bölüm okumuyorsan da alternatifin de olmalı.

İlk 2 film bence güzeldi. Tabii ki yardırmamış olsa da özlemi gidermişti. Fakat üçüncü film Geniş Aile kalitesine yakışmadı. Hem konu çok vasattı hem Cevahir Cevahir olmayı unutmuş gibiydi hem de Koyu Bilalsiz Geniş Aile olmaz. Son filmi de Koyu Bilal yok diye izlemedim sinemada bakalım nete düşsün her türlü izlerim ama Geniş Aile'yi Geniş Aile yapan tüm ekipti. Tadında bırakmak gerekir bu sebeple. Zaten dizi sanki geçen sene yayınlanmış gibi twitter olsun ınsta olsun sahneleri dönüp duruyor. Devam filmleri ya da dijital dizileri yapmamak gerekir. L&M yaptığı zaman sonucu facia oldu mesela.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
Öyle ya çok görünür bir yere de yapmamak lazım zaten yapılacaksa.

Üniversite mezunu bence herkes olmalı çünkü üniversite bir kültür aslına baktığın zaman sosyalleşmek için de önemli. Lisedeki çocuk halinden çıktığın bir yer. Fakat iyi bir üniversite ya da iyi bir bölüm okumuyorsan da alternatifin de olmalı.

İlk 2 film bence güzeldi. Tabii ki yardırmamış olsa da özlemi gidermişti. Fakat üçüncü film Geniş Aile kalitesine yakışmadı. Hem konu çok vasattı hem Cevahir Cevahir olmayı unutmuş gibiydi hem de Koyu Bilalsiz Geniş Aile olmaz. Son filmi de Koyu Bilal yok diye izlemedim sinemada bakalım nete düşsün her türlü izlerim ama Geniş Aile'yi Geniş Aile yapan tüm ekipti. Tadında bırakmak gerekir bu sebeple. Zaten dizi sanki geçen sene yayınlanmış gibi twitter olsun ınsta olsun sahneleri dönüp duruyor. Devam filmleri ya da dijital dizileri yapmamak gerekir. L&M yaptığı zaman sonucu facia oldu mesela.
Ben L&M’yi de Geniş Aile’yi de izlemedim bakalım izlerim belki ilerleyen zamanlarda :A

Ama 2 Geniş Aile filmini sinema izlemiştim, güldüm yani güzeldi. Koyu Bilal’li bir film daha çekerler inşallah :A Veya yeter artık tadında kalsın.

Memuriyet mi özel sektör mü?

Ezel mi Kurtlar Vadisi mi?

• Güldürdün
Ben L&M’yi de Geniş Aile’yi de izlemedim bakalım izlerim belki ilerleyen zamanlarda :A

Ama 2 Geniş Aile filmini sinema izlemiştim, güldüm yani güzeldi. Koyu Bilal’li bir film daha çekerler inşallah :A Veya yeter artık tadında kalsın.

Memuriyet mi özel sektör mü?

Ezel mi Kurtlar Vadisi mi?
Çok şanslısın :A L&M'yi boşver direkt Geniş Aile'yi yapıştır sinemada bile beğendiysen ilk sezonlara bayılırsın :A

Memurluk garanti ya maaşı belli akarı yok kokarı yok :A

Tartışmasız Kurtlar Vadisi. Ezel'in 2-3 gömlek üstüdür hatta daha da fazlasıdır. Şimdi KV bozdu diyenler var da KV hiç bozmadı ki KV zaten 97 bölüm ilk 97 bölüm diye de bir şey yok o sebepten :A KV Pusu apayrı bir dizi.

Çok şanslısın :A L&M'yi boşver direkt Geniş Aile'yi yapıştır sinemada bile beğendiysen ilk sezonlara bayılırsın :A

Memurluk garanti ya maaşı belli akarı yok kokarı yok :A

Tartışmasız Kurtlar Vadisi. Ezel'in 2-3 gömlek üstüdür hatta daha da fazlasıdır. Şimdi KV bozdu diyenler var da KV hiç bozmadı ki KV zaten 97 bölüm ilk 97 bölüm diye de bir şey yok o sebepten :A KV Pusu apayrı bir dizi.
Ben de memuriyetten memnunum :A

Zaten Ezel de Vadi’den esinlenmiş bir dizidir, Mafya dizilerinin atası Vadi’dir. Sadece bir mafya dizisi de değildir, acayip şeyler anlatmıştır, çağın ötesindendir. Deli Yürek de izlemedim ben gerçi.

Süleyman Çakır mı Polat Alemdar mı?

Sütlü tatlı mı şerbetli tatlı mı çikolatalı tatlı mı?

Menemen soğanlı mı yenir soğansız mı?

• Beğendim
Ben de memuriyetten memnunum :A

Zaten Ezel de Vadi’den esinlenmiş bir dizidir, Mafya dizilerinin atası Vadi’dir. Sadece bir mafya dizisi de değildir, acayip şeyler anlatmıştır, çağın ötesindendir. Deli Yürek de izlemedim ben gerçi.

Süleyman Çakır mı Polat Alemdar mı?

Sütlü tatlı mı şerbetli tatlı mı çikolatalı tatlı mı?

Menemen soğanlı mı yenir soğansız mı?
Diziyi izlemeden önce Çakır derdim de izledikten sonra kıyas bile kabul etmem :A Çakır bomboş bir karakter Polat bu işlere girmek için kullanıyor zaten Çakır'ı. Çakır ne zeka ne güç olarak Polat'ın yarısı etmez.

Şerbetli. Tatlı dediğinin şerbeti olacak bıyığa bulaşacak :A

Soğanlı

• Güldürdün
Diziyi izlemeden önce Çakır derdim de izledikten sonra kıyas bile kabul etmem :A Çakır bomboş bir karakter Polat bu işlere girmek için kullanıyor zaten Çakır'ı. Çakır ne zeka ne güç olarak Polat'ın yarısı etmez.

Şerbetli. Tatlı dediğinin şerbeti olacak bıyığa bulaşacak :A

Soğanlı
Soslu döner mi sossuz döner mi? Hatay usulü sever misin?

Burger King mi McDonald’s mı?

• Beğendim
Soslu döner mi sossuz döner mi? Hatay usulü sever misin?

Burger King mi McDonald’s mı?
Soslu da sosun da tadını kaçırmamak lazım adım başım dönerci olduğu için iyisi var kötüsü var iyi yerden yemek lazım.

İkisi de tercihim değil de birini tercih etmek zorunda kalsam Burger King

• Beğendim
Soslu da sosun da tadını kaçırmamak lazım adım başım dönerci olduğu için iyisi var kötüsü var iyi yerden yemek lazım.

İkisi de tercihim değil de birini tercih etmek zorunda kalsam Burger King
Sence bu evrende yalnız mıyız? Uzaylılar var mı? Hiç UFO gördün mü?

• Güldürdün
Ufo görmedim tabii :A
Ama yalnız değiliz hatta artıyorum uzaylılar bence aramızda bir süredir. İnsan formuna girdiler sadece :A
Benim askerde kafayı bunlara takmış bi arkadaş vardı birlikte Ufo arardık akşamları :A Tuhaf şeyler de anlattı uzaylılar hakkında, varlıklarından baya emin. Ben de ayak uydurdum kendisine :A

Ankara’da İskender nerde yenir? Lahmacun nerde yenir?

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Benim askerde kafayı bunlara takmış bi arkadaş vardı birlikte Ufo arardık akşamları :A Tuhaf şeyler de anlattı uzaylılar hakkında, varlıklarından baya emin. Ben de ayak uydurdum kendisine :A

Ankara’da İskender nerde yenir? Lahmacun nerde yenir?
Bizim gibi düz insanlar göremez ya Ufo uzaylı falan :A

İskender Kukla var bizim burda en çok orda beğeniyorum. Lahmacun da Develi'de fena değil bir de Sakarya'da Alpay var fena değil.

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam