Seninde ecünnüler dışında konun yok, hep onlarla alakalı soru bekliyorsun.Gaylik dışında konunuz mu yok![]()
Simge ile akşam yemeği tabii ki. 30 milyonu ben mi kurtaracam lanSordum eve t cevabı alayım.![]()
En güzel ve en berbat soru gelmedi sorular vasatın üstü@xdragxx
Şu ana kadar en güzel soru?
En berbat soru?
Genel olarak güzel sorular soran?
Genel olarak memnun olmadığın sorular soran?
beklediğin ama gelip soru sormayan?
Yok yarın veya sonraki gün soracağım hemen soru sorup gitmek istemiyorum bir konudaki diğer yorumlara da bakmak istiyorumŞu an @xdragxx huysuz ama sorularını sorabilirsin. Hazır zafer sarhoşu olmuşken sen![]()
Eeee işim o benim uzmanlık alanımSeninde ecünnüler dışında konun yok, hep onlarla alakalı soru bekliyorsun.![]()
😂😂😂
Omurgasızın evetben işime geleni desteklerim gerçekler çok önemli değil
------
sabır demişken @12.Adam seni SABAR. a davet etmiş gitmemişsin doğru mu![]()
Sen açıkla çok biliyorsan
Son soruyu anlamadın. Üye olarak soru sormasını beklediğin ama konuya uğramayan?Simge ile akşam yemeği tabii ki. 30 milyonu ben mi kurtaracam lan
------
En güzel ve en berbat soru gelmedi sorular vasatın üstü
Bully ve serhat iyi soruyor sen beklenti altındasın
12.Adam çok vasat sorular sordu
Onu söylemem kendi sorumu kendim mi söyleyim![]()
Aaaa benimde uzmanlık alanım parlaklar, ne yapçaz şimdi?Eeee işim o benim uzmanlık alanımUzmanlık alanım dışında konuşmayın siz de kardeşim.
Haa yok öyle biri gelen gelir kafasındayımSon soruyu anlamadın. Üye olarak soru sormasını beklediğin ama konuya uğramayan?![]()
Gay biri gelirse yapıştırırsın sorgu odasına o zamanAaaa benimde uzmanlık alanım parlaklar, ne yapçaz şimdi?![]()
@xdragxx hazır aktifken karşılıklı soru cevap için doğru zaman şimdiYok yarın veya sonraki gün soracağım hemen soru sorup gitmek istemiyorum bir konudaki diğer yorumlara da bakmak istiyorum![]()
Ama ben forumda tam duracak vaktim yok işte arada 5 dk uğrayıp çıkıyorum işte@xdragxx hazır aktifken karşılıklı soru cevap için doğru zaman şimdi![]()
Heee gelir çok beklerim... Nerede bende o şans!Haa yok öyle biri gelen gelir kafasındayım
------
Gay biri gelirse yapıştırırsın sorgu odasına o zaman![]()
Tuvalet mi lan burası prostat UlviAma ben forumda tam duracak vaktim yok işte arada 5 dk uğrayıp çıkıyorum işte![]()
Biz eski forumcular çok şanssızdık
İkisini de pek sevmem ama tavla daha zevkli geliyor
O ara soru fırlat git. Geldikçe sorarsınAma ben forumda tam duracak vaktim yok işte arada 5 dk uğrayıp çıkıyorum işte![]()
Suçlusu biz mi olduk şimdi ?Biz eski forumcular çok şanssızdık
Cefasını biz çektik, sefasını yeniler sürüyor![]()
Gel oynayalım da iki ters bir düz yamultayım seni.İkisini de pek sevmem ama tavla daha zevkli geliyor
Koskoca 20 takımlı ligi 6 takıma indirgeyip buradan istatistik kasmaya çalışman komik. Sence dünyanın en iyi ligi neden İngiltere diyorlar sadece bu 6 takım için mi yoksa 20 takımında birbirine denk olduğu için mi?İngiltere ligi konusunda 2 saat önce yazdığım bir şey vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 133925
Adam PL'de oynamadan Ronaldo'nun istatistiklerini yakalamış zaten tam 50 maç eksik olmasına rağmen oynasa ne olurdu orasını da sen hesap et....
PSG konusuna gelecek olursak öncelikle Psg'ye gittiği zaman 34 yaşındaydı zaten en parlak döneminde gitmedi ve ikinci sezon 32 gol 25 asist yapmış 35 yaşında yapmış bunuPSG iyi bir takım değildi sadece ön tarafı güçlü gözüken ama takım olamayan bir takımdı ortalık da karışıktı. Ronaldo öncesi Şampiyonlar Liginde daha iyiydi Juventus da Ronaldo o kadar sene Juventus ile ŞL'de ne yaptı mesela
Dünya futbolunda tokat yemiş buna kendin inanıyor musunUlan adam 2 Copa America 1 Dünya Kupası aldı daha ne yapacak
2014'te de tek başına final oynattı Arjantin'e milli kariyer olarak da tartışmasız Ronaldo'dan iyi
Kardeşim adam futbolu bitirmiş 35 yaşında Dünya Kupasını almış niye hala çabalasın tabii ki Amerika'ya gidecek. Ronaldo gibi değil ki çabalasın Ronaldo zaten mecbur çabalayacak çabalamazsa Messi'nin adının yanında adı anılmaz Messi zaten 25 yaşında 4 Ballon Dor almış birçok kişiye göre tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi futbolcuydu
İmkanı olsa zaten Barcelona'da futbolu bırakırdı. Bu ne saçma sapan bir ön yargı ya Totti, Maldini gibi bayrak futbolcular yok mu futbolda Ronaldo gibi kulüp kulüp gezmek mi zorunda38 yaşında Manu yapmış adam Messi PSG'ye gitti gündem Messi diye kıskançlıktan Manchester City'nin kapısında yattı da almadılar sonra Manu acıyıp aldı adamı zaten 1.5 sene dayanamadılar sözleşmesini feshettiler.
Messi'nin hiçbir zaman kendini ispatlama çabası yoktu çünkü en iyisiydi o sebepten meydan okuma yapmasına da gerek yoktu. Birinci hiçbir zaman çabalamaz hayatta çabalayanlar hep ikincidir.
Zar tutayım derken pulları tutan UlviSuçlusu biz mi olduk şimdi ?
------
Gel oynayalım da iki ters bir düz yamultayım seni.![]()