Mecbur kalkacan evetŞimdi odamda uzanmışım. Hiç kalkasım yok ama mecbur kalkacam. Geceye ev kalabalık olunca tembelliğim Belli olmamalı![]()
Aman tembelliğini de belli etmezmiş kimselere
Mecbur kalkacan evetŞimdi odamda uzanmışım. Hiç kalkasım yok ama mecbur kalkacam. Geceye ev kalabalık olunca tembelliğim Belli olmamalı![]()
Yok xdragxx bir marka bozmamak lazım markayıdış mihraktır yapar böyle şeyler
fenerbahçe 4. yıldızı alırsa adına bir x daha eklicen mi![]()
Yahu @BARON疼痛 bile yazdı foto paylaşımları falan olmuş. Tüm mesajlar ortada. Kolayca bak öyle yorum yap 😡dış mihraktır yapar böyle şeyler
fenerbahçe 4. yıldızı alırsa adına bir x daha eklicen mi![]()
Mosi papağan gibi tek düze konulardan gitmesen mi artık diyorum...Yahu @BARON疼痛 bile yazdı foto paylaşımları falan olmuş. Tüm mesajlar ortada. Kolayca bak öyle yorum yap 😡
Gündüz temizlik yaptımda bir iki ufak iş kalmıştı.Mecbur kalkacan evet
Aman tembelliğini de belli etmezmiş kimselere![]()
********** *********** *************Mosi papağan gibi tek düze konulardan gitmesen mi artık diyorum...
Kapatın şu konuyu ulan kısmetimi kapatacaksınız böyle saçma sapan iddialarlaGündüz temizlik yaptımda bir iki ufak iş kalmıştı.
Onları halledersem göz boyarım
------
Nokta
Onları da halledip göz boya bari aynenGündüz temizlik yaptımda bir iki ufak iş kalmıştı.
Onları halledersem göz boyarım
------
Nokta
Kapatın şu konuyu ulan kısmetimi kapatacaksınız böyle saçma sapan iddialarla
Belki ziyaretçilerden biri cevaplarımdan etkilenip ne kadar sempatik çocuk diyecek bana yazacak falan yapmayın...
Bully de Ankaralı onu verelim
Bana teşekkür etseydin bu döndü yine olmayacaktı.Bully de Ankaralı onu verelim![]()
Mosi o konu kapanalı 3 saat oldu uzatma işte daaaa bir sürü konu var taktınız papağan gibi bir konuyaBana teşekkür etseydin bu döndü yine olmayacaktı.
Yalan yazdığım bir şey yoktu![]()
Sen daha iyilerine layıksın. Kendini beğenmiş sicili kabarık bu arkadaşa fazla ego okşatma
Senin hafıza bayağı iyiymiş @Dosi. Çayı ben de sevmiyorum bu yüzden çevremdekilerin şaşkın bakışlarını hep üstüme çekiyorumÇayı hiç içmezdin. Konuşturma beni. O sene Survivor’a laf edip izlemeye koyulmuştun![]()
Foruma ara vermek mi ara vermedim aslında banlandım@xdragxx ben sana soru sormadım ya foruma ara verdiğin dönem senin için üzücümü geçti iyi mi
başka sorum yok![]()
Ben bunu deyince iftira attığımı sandın o da destekledi seni. İşte durum bu