Ütülemediğimi kim söylediO zaman boncuk ütüleyen çamaşır da ütüler canım![]()
Ütülemediğimi kim söylediO zaman boncuk ütüleyen çamaşır da ütüler canım![]()
Bulaşık yıkamayı seviyorum
Ütü nerdeyde hiç yapmam
Diğer işlerde mecburi![]()
Sen söylemişsinÜtülemediğimi kim söylediyapmamak ayrı sevmemek ayrı şeyler lütfen
![]()
Neredeyse demişim, hiç dememişimSen söylemişsin![]()
Aaaa benim bir iddiam yok, her an her şey değişebilir.
Aaaa ben senden bize laf atıp tabiki geçemezsin gibi cümleler beklerken bu kadar ılımlı olman şaşırttıAaaa benim bir iddiam yok, her an her şey değişebilir.![]()
Aaaa benim bir iddiam yok, her an her şey değişebilir.![]()
Bence Serhat seni rehavete sürüklemek istiyor ZeynoAaaa ben senden bize laf atıp tabiki geçemezsin gibi cümleler beklerken bu kadar ılımlı olman şaşırttı
E tabi eminsin geçemem ondan@Bully
O Serhat eskilerde kaldı, belki bunalımlı günlerimi aşabilirsem eski formuma kavuşurum.Aaaa ben senden bize laf atıp tabiki geçemezsin gibi cümleler beklerken bu kadar ılımlı olman şaşırttı
E tabi eminsin geçemem ondan@Bully
Aaaa bu kadar mı entrikacıyım gözünde.Bence Serhat seni rehavete sürüklemek istiyor ZeynoOnu geçmek için hırsı yapma diye iddialı cümleler kurmuyor
![]()
Yani, entrika senden sorulurO Serhat eskilerde kaldı, belki bunalımlı günlerimi aşabilirsem eski formuma kavuşurum.
------
Aaaa bu kadar mı entrikacıyım gözünde.![]()
Zeynonun isteği yok zaten. Böylesi iyiBence Serhat seni rehavete sürüklemek istiyor ZeynoOnu geçmek için hırsı yapma diye iddialı cümleler kurmuyor
![]()
Entrikacının alası sende beO Serhat eskilerde kaldı, belki bunalımlı günlerimi aşabilirsem eski formuma kavuşurum.
------
Aaaa bu kadar mı entrikacıyım gözünde.![]()
İsteğin olursa yapamayacağın şey yokZeynonun isteği yok zaten. Böylesi iyi
Ben istesemde geçemem(gerçi istesem geçerim, o kadarda değil ama istemem)
Entrikacının alası sende be![]()
Adım çıkmış ayol…Zeynonun isteği yok zaten. Böylesi iyi
Ben istesemde geçemem(gerçi istesem geçerim, o kadarda değil ama istemem)
Entrikacının alası sende be![]()